żona m 15.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tak , ze względu na bezpieczeństwo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam! Czy ja mogę się uśmiechnąć do właścicieli dziennika o wrzucenie jeszcze raz chociaż na chwilkę zdjęć kuchni? Wątek podglądam od samego początku, widziałam już te zdjęcia ale chciałam sobie przypomnieć meble jakie macie. Byłabym wdzięczna!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 I jeszcze gabinet- wszyscy tak go chwalą a ja się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Meble nic szczególnego Ikea zarówno w kuchni jak i w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Żono nie sztuką jest wydać na dezajnerskie meble tylko urządzić ze smakiem przy nie aż tak wielkim nakładzie pieniędzy gabinet się wam udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nie pomogło mi to za bardzo. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 16.05.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dziewczyny, Nieskromnie przyznam, że gabinet to mój "projekt" akurat I nie poszło wcale tak łatwo z żoną co do np. koloru mebli itp. Ale, że to mój "kącik trepa" miałem tu decydujące zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 tym bardziej brawo mężczyźni esteci są w cenie (powiedziała mężatka, mąż esteta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.05.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Miejski nie dość, że utalentowany to i skromny;-) Hehe. A co do gabinetu to przez tą konspirację Miejskich zapobiegliwie go sobie zapisałam w swoim folderze "inspiracje". I jak się okazuje miałam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Teraz to dopiero mam kaca, że akurat tych zdjęć nie widziałam a tyle szumu o nie! Miejski proszę pochwal się swoim dziełem i wrzuć je jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.05.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Miejski wybrał tylko kolor mebli a cały pomysł był mój, O! Więcej serca tam włożyłam niż miejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Żono,pozwól mężowi przypisać sobie zasługi za gabinet. On i tak się zdemaskował, że bardziej techniczny jest i przyznał publicznie na forum, że Twoją zasługą jest wygląd i klimat Waszego domu. Niech ma choć to;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 migotko nic mężowi nie odbieram, absolutnie. Zresztą my ciągle cos przestawiamy w gabinecie, przewieszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igimaks 19.05.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Tak , ze względu na bezpieczeństwo. Pozdrawiam. e tam szkoda, że pousuwałaś żono m zdjęcia tak lubiłem podglądnąć gotowy domek nie do końca przemawia do mnie argumentacja bezpieczeństwa,bo co to ma do rzeczy, jak ktoś w domu ma poustawiane krzesła i jakie lampy NA forum można pooglądać mnóstwo innych domków i jakoś nikt nie narzeka. Ale to twoj domek i twoja decyzja - trzeba to uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 e tam szkoda, że pousuwałaś żono m zdjęcia tak lubiłem podglądnąć gotowy domek nie do końca przemawia do mnie argumentacja bezpieczeństwa,bo co to ma do rzeczy, jak ktoś w domu ma poustawiane krzesła i jakie lampy NA forum można pooglądać mnóstwo innych domków i jakoś nikt nie narzeka. Ale to twoj domek i twoja decyzja - trzeba to uszanować No właśnie- jeśli ktoś buduje taki sam domek to jest troszkę tak jakby już swój oglądał! Ale cóż, trudno się mówi będę musiała uruchomić swoją wyobraźnie bo z tego co kojarzę innego Praktycznego na tym etapie nie ma, no chyba że o czymś nie wiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kiedy my się budowaliśmy chyba jako jedni z pierwszych, też musiałam liczyć na swą wyobraźnie. Chyba mi to źle nie wyszło? Nessko w wątku praktycznego ogólnym inni ''Praktyczni'' wstawiali swe fotki. Ostatnio bardzo mnie denerwuje, że prawie co kilka dni, ktoś obcy podjeżdża pod dom, chodzi wokół, ogląda, chce wejść zobaczyć, albo pyta o dachówki etc. Niektórzy myślą, że jak rzucą hasło ''jesteśmy z Muratora'' to ich do domu bez oporu wpuszczę. Czasami przez okno widzę jak ktoś podjedzie pod drogę dojazdowa, zatrzyma się zrobi kilka fotek telefonem i odjeżdża. Odliczam dni, kiedy wreszcie zakończymy ogrodzenie i obsadzimy się trochę thujami czy czymś, bo mam dość. Chyba wywieszę transparent z napisem ''Dachówka Brass Tegalit"" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 21.05.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 żona m taka jest cena sławy Myślę że mało kto patrzył na to z tej strony.... ps. a fotki trzeba było zgrywać, dość długo tu wisiały ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 24.05.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Poniżej próba z imitacją drewna na elewacji.Nie jest to co prawda profil Rombo Solo, ale wygląda chyba nieźle... http://img641.imageshack.us/img641/7167/img0585tn.th.jpg http://img692.imageshack.us/img692/5066/img0584kb.th.jpg jak również portfenetry oraz ściana tarasu wykończona płytkami klinkierowymi (jeszcze nie doczyszczone). http://img440.imageshack.us/img440/7158/img0592n.th.jpg http://img850.imageshack.us/img850/2310/img0593hq.th.jpg Edytowane 25 Maja 2012 przez miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.05.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Miejski z jakiej skąd braliście i ile was kosztowały portfenetry? A płytki klinkierowe jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts