miejski 18.10.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Drzwi są OK, jak na razie. Mamy tylko problem z klamką (produkcji firmy AXA). Po jakimś czasie dostaje luzu. Reklamujemy ją już drugi raz (czekamy na przybycie serwisu). Edytowane 18 Października 2011 przez miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Łazienki jeszcze w powijakach. Są pomieszczeniami najdłużej wykonywanymi w naszym domku, co nie oznacza, ze są super. Wręcz przeciwnie, daleko im jeszcze do ideału. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 13.11.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam w październiku ruszam z budową tego domku. Mam pytanko, czy ktoś buduję ten dom w okolicach Katowic? Witam buduje koło Tarnowskich Gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia.d 13.11.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Super te Wasze łazienki. Bardzo podobają mi sie te ciemne plytki i drewno na dole. A jak tam Wasza kuchnia - pochwalcie się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 monia.d jak będzie gotowa to się pochwalimy, póki co białe płytki i zieleń opuncji na dwóch ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wczoraj na kilka godzin musieliśmy wpaść na budowę. Mamy już gres w prawie całym salonie -Afron Paradyża. Powiem Wam, ze kupiliśmy je w ciemno a są piękne. Zakochałam się w nich drugi raz. Panowie układają bez krzyżyków, wiec fugi są minimalne. Wanna już obudowana, do końca tygodnia pozostanie im fugowanie wszystkiego. Aż żal było mi wracać do starego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 24.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Żona m....obserwuję Twoje i Miejskiego poczynania od dłuższego czasu i muszę przyznac, że w pewnych wyborach zgadzamy się Dlatego tez z niecierpliwością czekam na zdjęcia....szczególnie łazienki z rovere giallo i podłogi z affronkami. Pozdrawiam serdecznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzięki Agi75. Rovere giallo mamy też w gabinecie na podłodze i wszyscy myślą, ze to deska z drewna:D, ułożone z minimalnymi fugami robią niesamowite wrażenie. Affrony w salonie są cudne, podłoga ułożona z 3 rodzajów płytek. Niby nic się nie dzieje a efekt zaskakuje. Mam prośbę, może mi ktoś doradzić na jakie meble sie zdecydować? Kanapy będą czarne ze skóry, ale komoda tv, stół ? miotam się miedzy białym lakierem (to samo co w kuchni) a litym, naturalnym drewnem w kolorze okien i schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Żona no to kurcze pokazuj ten gabinet A co do mebli w salonie to ja bym dała stół drewniany a krzesła przy nim białe i białą komodę TV. Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agi jak miejski przywiezie jakieś fotki z budowy, bo ja nie mam. Może sam coś wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) ') Edytowane 27 Czerwca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Drzwi wewnętrzne na początku grudnia będą wprawiane, wówczas też jedziemy po meble kuchenne, i do reszty domu. Na koniec grudnia przewidziany montaż schodów, gdy będą gotowe zabierzemy się za klatkę schodowa- położenie płyt betonowych na ścianach. do połowy stycznia musimy się wprowadzić, bo 23 synowie zaczynają nowy semestr w nowej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 28.11.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 8 Marca 2013 przez miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.11.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Żona m Rovere giallo rewelacja! faktycznie wyglada jak prawdziwe dechy. łazienka zapowiada się niesztampowo - ale ja kocham ciemne łazienki.Tez planuje wc w ciemnych płytkach pomimo braku zgody pozostałych domowników. Żona jakie masz te czarne płytki...chyba przeoczyłam ich nazwe.Widze, że masz tez ciemną podłogę.Bardzo sie brudzi? Świetne umywalki i wanna no i te grzejniki po obu stronach lustra.Bardzo podobaja mi się nietypowe rozwiazania. A już układ affronów był ogromnym zaskoczeniem .Rewelacja. I trzymam kciuki aby udało Wam się do stycznia załatwić jak najwięcej.My planujemy przeprowadzkę na koniec marca a jesteśmy jeszcze dlaaaaaaleko za Wami.A jakie drzwi wewnetrzne planujecie? PS. super przeszklenia tam gdzie macie affrony, szczególnie to narożne...wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.11.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witaj Agi, masz rację przeszklenia to ta rzecz, która zauroczyła nas w tym projekcie. Układ Affronów wymyślił Miejski. Łazienka nie do końca jest ciemna, bo dwie ściany ma białe a jedną czerwień strażacka. W domu będzie dużo szarości, więc chciałam dać akcent kolorystyczny w łazience. Kolekcja to Domenico Ceramiki Końskie. Jak większość płytek do domu kupowana w ciemno, bo nie miałam możliwości zobaczenia w żadnej hurtowni. Jedyne płytki które widziałam w sklepie to My Waye. Co do podłogi to nie wiem czy się brudzi, bo póki co nie mieszkamy, więc normalny brud budowlany na niej. Wychodzę z założenia, ze każda się brudzi i sprzątać ''trza''. Drzwi wewnętrzne będą dąb szary ryfla, DRE Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Mamy wstawione drzwi wewnętrzne, dom wygląda już jak normalny dom a nie plac budowy. Fotki jak zwykle wstawi miejski. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 W dzienniku cisza, bo brak czasu na aktualizacje. Drzwi sie wstawiły, oprócz jednej pary, bo do dolnej łazienki przywieźli otwierane nie w tę stronę co trzeba. W ten weekend spaliśmy w nowym domku, tak weekendowo. Cudne uczucie. Szkoda było wracać do mieszkania w bloku. Dzieci ubrały nawet choinkę w salonie. Wysprzątałam wsio na błysk, własnymi rękami przy pomocy chrześniaka pomalowałam kuchnię a dziś znowu Sajgon. Od 8 rano montują nam schody , więc od nowa bałagan. Zamówiliśmy też kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 15.12.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) p Edytowane 8 Marca 2013 przez miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drmly 23.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 WitajcieMam do Was pytanie jako do pionierów budujących ten dom.Jak ze względów bezpieczeństwa sprawdzają się na pietrze duże okna do podłogi.Myślę o zabezpieczeniu przed synem specjalnej troski który otwierając takie okno - ma otwartą przestrzeń- bez balkonu i barierki.Myślałem właśnie o barierkach .Budujemy praktycznego 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts