żona m 20.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Od piątku pracuje nowa ekipa, mamy już podłogę w gabinecie i obmurowaną wannę. Jak dobrze pójdzie jutro zaczną podłogę w kuchni, bo miejski ma odebrać zamówione płytki na salon, kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 płytki w salonie super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 po zachwytach nad płytkami w salonie dotarłam do Waszego dziennika; widzę, ze macie w WC Roca Hall - jaką umywalke i baterię planujecie w tej łazience (przepraszam, jeżeli gdzieś juz była taka informacja do dokładnego przeczytania dopiero sie przymierzam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 29.11.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Co do zachwytów podłogą z Affronów, to nie jest tak idealnie. Niestety płytki nie są idealnie proste i nie chodzi o kąty czy proste krawędzie (bo te są OK, w końcu jest to gres rektyfikowany). Niektóre po prostu są lekko "łódeczkowate" (szczególnie te długie 65,5 x 32,5) co przy minimalnej fudze i układzie jaki sobie wymyśliliśmy w salonie (płytki wzorem w różne strony) powoduje minimalne różnice poziomu między płytkami. Co do WC na dole to umywalka Roca Hall 50x25. Armatura w WC to Tres Cuadro: http://img560.imageshack.us/img560/6950/dsc00935l.th.jpg http://www.123armatura.pl/prod/44/3012-1-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tez przewiduje taki zestaw, nie otwiera mi się na komputerze teraz dostępnym umywaleczka, zobaczę sobie w domu. Troche martwi mnie że przychodzi umywalka bez otworu i dodatkowo trzeba go zrobić (jezeli to jest ta z boczną baterią). Niby powinno sie ja zrobic u serwisanta Roca. Bedziecie robic sami czy w serwisie - jeżeli jest to ta umywalka bez otworu, bo nie widze zdjęcia. Biorę też pod uwagę Tres Cuadro albo ewen. Kludi Zenta.Czekam na zdjęcia jak u Was będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 29.11.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) bdan Też braliśmy pod uwagę Kludi Zenta, niestety nie było w tej linii niczego do kompletu pod prysznic z deszczownicą. Więc wybraliśmy Tres Cuadro z baterią podtynkową pod prysznic ja niżej: http://www.mizar.pl/img/towary/duze/32147_85919.jpg U nas armatura ma być po prawej stronie umywalki Roca. Co do otworów, to po obu stronach umywalki od spodu są już ich nacięcia. Podobno wybija się je od góry gumowym młotkiem (tak słyszałem). Edytowane 29 Listopada 2011 przez miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 NIe wiem na ile jest to bezpieczne. Ja sciągnęłam sobie adresy pobliskich serwisantów i u nas koszt takiego wycięcia to 70 zł. Trzeba umywaleczkę zawieźć, i zostawić bo to wycina jakąś maszynką - wycinarką z wodą. Ale może jak Tobie się uda tym gumowym młotkiem to też spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 29.11.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja też zawiozę do kogoś aby to zrobił. Ja broń Boże się do tego nie dotykam! Mam zamiar zrobić dokładnie tak samo jak Ty - czyli serwis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 15.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Minimalistyczna obudowa kominka bardzo fajnie wygląda i bardzo jestem ciekaw późniejszych opinii z użytkowania tego wkładu... Zresztą schody i drzwi również fajne Co do drzewka, to jeśli było kupowane jako świąteczne, to sprawdziłbym czy ma korzenie, bo ja już się kiedyś tak naciąłem na drzewko w doniczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 15.12.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Co do drzewka, to jeśli było kupowane jako świąteczne, to sprawdziłbym czy ma korzenie, bo ja już się kiedyś tak naciąłem na drzewko w doniczce... Dzięki za podpowiedź, jutro sprawdzę. Cholera, później bym się dziwił, że uschło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Choinka została rozebrana z ozdób świątecznych, wystawiona na taras odkryty bez zadaszenia i odżyła. Przestała zrzucać igły i wydaje się , że ma się dobrze. Wiosną wsadzimy ją do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 05.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 pięknie u WAS!!!mam pytanie dotyczące wanny ?jaki model i wielkość??? z góry dziękuje!najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 05.01.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 pięknie u WAS!!! Dziękujemy mam pytanie dotyczące wanny ? jaki model i wielkość??? Wanna to Koło Furora najlepszego w Nowym Roku! Również szczęścia w NR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 25.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 piękny ten wasz domek. córce się bardzo podoba "czerwona" łazienka i chce taką mieć. ja mam pytanie odnośnie luksferów - gdzie kupiliście i jaka jest cena. też muszę mieć luksfery (te 3 metry) i pierwszy raz widzę takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
85Kasia 26.02.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 igimas co to za panoszenie się po włościach;) Dziś miejski na budowie, jak dzwoniłam ''oprowadzał'' kolejnych zwiedzających...chyba bilety zaczniemy rozprowadzać W domku elektrycy zaczęli w czwartek instalacje, zeszli już na dół, niewiele im zostało ponoć. Dotarło też zamówione wcześniej okno z luksferów na klatkę schodową. Wygląda tak. Będzie montowane z 3 części. Od poniedziałku, miejski wchodzi z montażem systemu alarmowego. http://images37.fotosik.pl/745/c3e3034a1305027fmed.jpg http://images37.fotosik.pl/745/be9a387ecb0dcfe7med.jpg A gdzie coś takiego można dostać?? Czy można taki panel zamówić na wymiar czy są jakieś standardowe wielkości?? Nie mam pomysły na świetlik do garderoby, myślę taki panel mógłby całkiem fajnie wyglądać. Czy mogłabyś podesłać zdjęcie jak już go zamontujecie. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Przepraszam,z e tak pozno, nie zaglądam do dziennika. Panela zamontowane przeszło dwa lata. Mozna samemu ułozyć sobie wzór i dobrac wymiar. Nazwę firmy szukaj w naszym dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawulon102 23.02.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 igimas co to za panoszenie się po włościach;) Dziś miejski na budowie, jak dzwoniłam ''oprowadzał'' kolejnych zwiedzających...chyba bilety zaczniemy rozprowadzać W domku elektrycy zaczęli w czwartek instalacje, zeszli już na dół, niewiele im zostało ponoć. Dotarło też zamówione wcześniej okno z luksferów na klatkę schodową. Wygląda tak. Będzie montowane z 3 części. Od poniedziałku, miejski wchodzi z montażem systemu alarmowego. http://images37.fotosik.pl/745/c3e3034a1305027fmed.jpg http://images37.fotosik.pl/745/be9a387ecb0dcfe7med.jpg Można się dowiedzieć gdzie robią takie moduły z luksferów. Super sprawa, nie trzeba murować każdego luksfera z osobna. Proszę o przesłanie zdjęcia po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts