jajoner 01.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich,krótkie pytanie-jaki max 220 markowicze czy hadykówka,z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 odpowiedź równie krótkaHadykówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Może nie całkiem na temat i niezbyt krótko, ale ja bym napisał: taki, jaki ci się uda lokalnie najtaniej i najkorzystniej zorganizować. Pustak to pustak (zwłaszcza typu MAX), jeśli tylko nie będzie się rozpadał w rękach i miał wymiarów w cały świat, to z każdego da się dom wybudować. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 01.03.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 krótkie pytanie i odpowiedz,konkretnie,alehadykówka aż tak dominuje nad markowiczem ?,bo mój budowlaniec zdecydowanie radzi markowicza,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwojkam 14.04.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja właśnie muruję z pustaka U-220 i K3 z Markowicz obydwa klasy 20 - pustaki twarde, równo i ładnie wypalone, na ok 30 palet do tej pory przywiezionych 1 pustak pokruszony!!! Murarz jeszcze z nich nie murował i jest pod wrażeniem. Jedyne zastrzeżenie - są krzywe, niezbyt duże rozbieżności ale jednak. Miałem do wyboru jeszcze Lewkowo i Plecewice - Lewkowo ok, Plecewice tragedia. Mimo najwyższej ceny i drobnych zastrzeżeń - polecam Markowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 05.05.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A LEIER ? Również godny polecenia. Prosty i wytrzymały. Wszystko w ostateczności zależy kto i jak będzie murował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 26.07.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A Markowicze to przypadkiem nie LEIER? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 28.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 niech sie sypie niech nie trzyma wymiarow aby tanio zaplacic, niby to otynkujesz i oblozysz styro, tylko ile towaru sie rozpadnie zanim wymurujesz budynek i jakie parametry uzyskasz. Podejscie godne developera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts