blazejj 01.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 W nowym mieszkaniu zamierzam mieć białe cokoły, świetnie pasują do białych ościeżnic i drzwi. Co natomiast jeśli w dwóch pokojach nie zakładam drzwi, ani ościeżnic. Na zdjęciach widuję "wejścia" oprawione na biało. To się u stolarza zamawia czy są jakieś gotowce? Powiedzmy, że listwę sobie mogę przymocować plus wewnętrzną część muru pomalować na biało, nic innego mi do głowy nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 02.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wg mnie trochę dziwnie - ni z tego ni z owego przyklejać listewki do ściany - może lepiej zamiast drewna zastosować sztukaterię gipsową - zaszpachlujesz na równo no i pomalujesz tą samą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 02.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wg mnie trochę dziwnie - ni z tego ni z owego przyklejać listewki do ściany - może lepiej zamiast drewna zastosować sztukaterię gipsową - zaszpachlujesz na równo no i pomalujesz tą samą farbą to może zrobić z wycinanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 02.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 W nowym mieszkaniu zamierzam mieć białe cokoły, świetnie pasują do białych ościeżnic i drzwi. Co natomiast jeśli w dwóch pokojach nie zakładam drzwi, ani ościeżnic. Na zdjęciach widuję "wejścia" oprawione na biało. To się u stolarza zamawia czy są jakieś gotowce? Powiedzmy, że listwę sobie mogę przymocować plus wewnętrzną część muru pomalować na biało, nic innego mi do głowy nie przychodzi. Kolego możesz to wykonać sam przeslij mi fotę drzwi jakie masz i ościeżnice na [email protected] a pomogę dobrać odpowiedni materiał i napisze jak go wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts