leonpolarny 02.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam, Mam prośbę o poradę. Stoimy nad pewnym dylematem związanym z wejściem do mieszkania. Kupiliśmy mieszkanie na poddaszu. Z klatki jest wejście tylko do tego mieszkania na tym poziomie. Zastanawiamy się nad przeniesieniem drzwi wejściowych na inną ścianę, ale mamy podzielone zdania i zastanawiamy się jak Wy to oceniacie? Obecnie rozkład pomieszczeń wygląda tak: http://images38.fotosik.pl/263/0de0531ba1c2ecc1med.jpg a chcemy zrobić tak: http://images46.fotosik.pl/266/e4bd41998d225d9emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 02.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Moim zdaniem będzie ok. Z kuchni do łazienki wchodzić, to niekoniecznie bym chciał, a drzwi zewnętrzne, jak dla mnie, to mogą zostać w stary miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toudek 02.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A przeniesienie kuchni w inne miejsce nie wchodzi w grę? Bo ja osobiście zamienił bym kuchnie na pokój 10m2, łazienkę oczywiście zmienił tak jak proponujesz i drzwi zostawił po staremu. Była by wtedy jeszcze szansa zrobić z tego pokoju 21m2 dwa mniejsze bo masz tam dwa okna, i wtedy to już pełen luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonpolarny 02.03.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A przeniesienie kuchni w inne miejsce nie wchodzi w grę? Bo ja osobiście zamienił bym kuchnie na pokój 10m2, łazienkę oczywiście zmienił tak jak proponujesz i drzwi zostawił po staremu. Była by wtedy jeszcze szansa zrobić z tego pokoju 21m2 dwa mniejsze bo masz tam dwa okna, i wtedy to już pełen luksus Nie myśleliśmy o przeniesieniu kuchni, ale szczerze mówiąc jest to ciekawy pomysł. Biorąc pod uwagę, że jest możliwość powiększenia mieszkania o dodatkowe 20 m2 o przylegającą do wnęki w salonie sypialnię to przeniesienie kuchni byłoby niegłupim rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts