DeNiro 02.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czy ktoś ma informację jaki jest najwęższy ruchomy słupek w drzwiach-oknach tarasowych ?? Jak jest jego szerokość w mm ?? Kto jest producentem??Może macie jakieś fotki takich okien !! Z góry dziękuję za odpowiedzi "aktywistom"którzy znają odpowiedzi na wszystkie pytania-a nigdy konkretnej --słyszałem że ktoś słyszał itp...nie piszcie proszę !!!! NATOMIAST BARDZO DZIĘKUJĘ ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 02.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Najwęższy słupek ruchomy w PVC będzie miał 2xszerokość skrzydła + odstęp kilka mm. Konkretnie najwęższy jaki mi przychodzi na myśl to vekowski zestaw 2x103.213+102.086 ale to będzie miało straszne ograniczenia wymiarowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 02.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wymiarów dokładnych nie pamiętam ale najwęższe jest chyba rozwiązanie z Aury, skrzydło + półskrzydło, to drugie miało ściętą przylgę (ok 20mm). A kto teraz robi na Aurze to nie mam pojęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts