syllviia30 02.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jestem świeżakiem na tym forum i bardzo żałuję że wcześniej Was nie znalazłam ponieważ jestem w trakcie remontowania mieszkania od samych podstaw.... czy ściany podłogi sufity cała łazienka plus wymiana okien i zakładanie rolet itp. podsumowując mam wielki zawrót głowy dotyczący wyborów wszystkiego i nie ma co tu ukrywać jestem kobietą która nie za bardzo się na wszystkim zna i potrzebować będę Waszej właśnie pomocy o którą baaardzo proszę Mieszkanie jest w starym budownictwie wiec zdecydowałam się na CO gazowe co na pewno ułatwi mi życie. Tak pokrótce przedstawiłam swoją sytuację i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts