Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Potrzebuję sofy (było: Czy ktoś ma meble firmy Motiv Home?)

miszu

Recommended Posts

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUP TEJ JAKOŚCI MEBLI ZA TĄ KASĘ. TOŻ TO POZIOM "AGATA MEBLE" Z TYM ŻE KILKA RAZY DROŻEJ!!!!

Jakieś kilka miesięcy temu po namowie przeurzejmego sprzedawcy - tylko podczas sprzedaży... zakupiłem narożnik: METRO.

W obiciu materiałowym, grupa IV podobno super się nie wyciera i w ogóle same plusy...

Nie powiem dostawa w terminie. Przy dostawie pierwszy zong: mebel za kilka tysięcy złotych a nóżki przykręcone jakby przez pijanego: jedne dobrZe a drugie to jak Cię mogę...po prostu krzywo. I co mówi prze sympatyczny sprzedawca??? Że mam się nie przejmować, no bo to się zdarza... W meblu za kilka tysięcy??? "To się zdarza" Toż to jak by VW Passat przyjechał do salonu z różnymi kołami. ŻENADA!!!

Kolejny zong: wersja w materiale gdzie nie ma sprężyn (w żadnej wersji nie ma, ok o tym wiedziałem) ale nie w skórze w której jest demonstrowany narożnik - czyli nic nie trzyma porządnie gąbki - jest kolejną mega porażką... Mebel okrutnie nie wygodny siedzi się dziwacznie, siedzenie się zapada, nic nie trzyma no poprostu PORAŻKA!!! godzina i już wiesz że nie chcesz dłużej na nim siedzieć!!!

Materiał z czwartej - dość drogiej grupy materiałowej ma tendencję do puszczania włosków, bardzo cienkich i w sporej ilości - to już nie jest ten zwarty materiał jak na próbniku ;-( niestety

Ogólnie po kilku miesiącach mimo niezbyt częstego używania przez więcej jak jedną osobę siedziska się zdeformowały... a miały być z super jakościowo pianki... wg mnie jest to jeden wielki PIECE OF SHIT a nie pianka wysokiej jakości!!!!!!

Narożnik posiada funkcje spania, pierwsze rozłożenie i... część wyciągana pozostaje w ręku!!! W narożniku za kilka tysięcy PLN coś takiego??? PO PROSTU MEGA ŻENADA!!!!!!!!!!!!

ZDECYDOWANIE PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPEM MEBELKÓW Z TEJ FABRYCZKI

Od jutra rozpoczynam walkę z producentem ponieważ czuję się oszukany.

Miała być super jakość a jest SUPER GÓRNO!!!!

JESZCZE RAZ ZDECYDOWANIE ODRADZAM MOTIVE HOME I NAROŻNIK O NAZWIE: METRO