tsuga 02.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam wszystkich! wymarzyłam sobie, że zrobię samodzielnie meble z gałęzi, ale potrzebuję podpowiedzi. I w związku z tym mam prośbę - jest książka, gdzie pokazana jest metoda na wykonanie takiego mebelka - ale nie mogę przypomnieć sobie jak brzmi tytuł tej książki. Maże tu ktoś mógłby mi pomóc. Będę zobowiązana. Jeżeli nie tę książkę, to może inne źródło informacji - bardzo proszę i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 02.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie potrzebna ksiązka wystarczy wzorować sie na danym meblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item936620700_altana_altanka_hustawka_meble_ogrodowe.html A teraz trochę szczegółów... Konstrukcja opiera się na bardzo solidnych elementach drewnianych o średnicy od 13 do 20cm będącym naturalnym materiałem pozyskanym prosto z lasu, bez dodatkowego wycierania, pozbawionego jedynie kory, co zapewnia bardzo naturalny wygląd, a kształty stworzone przez naturę przyciągają uwagę. Podłoga oparta jest na czterech legarach o grubości 7cm i wykonana z wyheblowanych desek o grubości 1 cala bez felcu, z racji tego że drewno wielokrotnie namakając i wysychając powodowałoby odkształcenia. Konstrukcja dachu opiera się na 5 parach krokwi do których przybijane są do czoła deski o grubości 1 cm na które z kolei przybijany jest gont bitumiczny (widoczne na zdjęciach) Wyposażenie altanki obejmuje także ławki, stół, oraz wieszaki na doniczki z kwiatami rozmieszczone po przekątnych dachu (widoczne na zdjęciach) co stanowi doskonałe dopełnienie całości W ofercie znajdują się także huśtawki (na zdjęciach) w całości wykonane z drewna sosnowego, które stylem wykonania nawiązują do altany i które w połączeniu z nią stworzą niepowtarzalny klimat w każdym ogrodzie... W związku z tym że jesteśmy jeszcze przed sezonem, specjalnie dla Państwa przygotowano specjalną ofertę: mianowicie kupując jednocześnie altankę wraz z huśtawką zapłacą Państwo 5100zł, a wszystkie zamówienia złożone do końca marca obejmować będzie właśnie ta cena: jeszcze widzialem pare trza tylko poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts