inż. Mamoń 24.07.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Hej magi - nieźle Wam idzie, kiedy przeprowadzka? Oby wykończeniówka Was za bardzo nie wykończyła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Magi po zawirowaniach stanu surowego teraz już będzie tylko z górki Pozdrawiam Aga. Domek pięknie wygląda z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 jamles w skrócie ja wiem, że Ty wiesz, piwo było, nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Hej magi - nieźle Wam idzie, kiedy przeprowadzka? Oby wykończeniówka Was za bardzo nie wykończyła Pozdrawiam przeprowadzka planowana w październiku ale jak będzie wczesniej to się nie pogniewam tej wykończeniówki się właśnie obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Magi po zawirowaniach stanu surowego teraz już będzie tylko z górki mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 tak, tak dla spokojności sumienia trzeba pamiętać o wpisywaniu od czasu do czasu o mężach do dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Magi idziecie jak burza z tą budową Pewnie niedługo przeprowadzka. Oglądnełam sobie własnie Wasze zdjecia... Bardzo ładnie to wszystko wygląda Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 magi - fajnie że z tym oknem wszystko udało się zakończyć pomyślnie ...i w ogóle dużo się dzieje u Ciebie ..przeprowadzka zbliza się wielkimi krokami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Racja z chwaleniem mężów. W końcu oni też się starają Byle nie przesadzić Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 kurde wcięło mi cały post Joanka Dzięki. Cieszę się, że nie tylko nam się podoba. Ivo Dużo się dzieje? Staram się, żeby przeprowadzka była planowo albo nawet ciut wcześniej . Okno przyszło w ostatniej chwili dosłownie, bo już tynkarze skończyli ale jeszcze po znajomości mi to okno "obrobili". Czupurku, Aniu Te typy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Magi tarasik piękniasty musisz pogratulować Małżowi Potrawy grillowe musiały smakować rewelacyjnie. A domek wygląda coraz piekniej Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Małżek mial pomysł Aga wszystko smakowało wyśmienicie. Najchętniej spakowałabym się i wyniosła na swoje. Ech żal mi z tamtąd odjeżdżać i coraz trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Magi tak to jest że jak już stoją ściany to coraz trudniej to zostawić i ten taras tego mi najbardziej brakuje. Pozdrawiam Aga. Będę nadrabiać zaległości jak wrócę z urlopu będzie napewno co czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 magi jak Małżek sprzeda prawa autorskie na taras to będzie kasa na "wykończenie się" a ja zrobię plagiat i żona mnie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Aga życzę w takim razie udanego urlopu, ładnej pogody i dużo wypoczynku. Gdzie się wybierasz? jamles muszę o tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Magi Oczywiscie, że szybko coś tu napiszesz. Nie wytrzymasz bez pisania Męża masz dzielnego i pomysłowego. Możesz mu to powiedzieć, to zadowolony przez tydzień będzie Ciekawe, co powie po pierwszym koszeniu trawy Wylewki- SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 no co Ty? pisz, pisz.....ogólnie co się dzieje ...piękne wylewki...i tarasik jak się patrzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Aniu Oczywiście masz rację, Małżowi przekazałam, ciekawe co będzie po koszeniu? Ivo dzięki ogólnie rzecz biorąc będę Was zanudzać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 magi, bez cienia ironi, pełna powaga Planowana przektrowadzka to może ulec przyspieszeniu, czy jakoś tak. A ja kurka nadal na WZiZT czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 dzięki oby była jak najszybciej bo nie wytrzymam życzę szybkiego wu coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts