anjamen 08.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anja gdzie Twoje komentarze juz nie ma zostalam namierzona i postanowilam zlikwidowac, bo tam sie najwiecej dzialo w sensie ktos mogl mnie poznac bardzo dokladnie, a tak jestem troche tu troche tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nooooo Julka to dla niego GURU jak on się cieszy jak ona wstanie czy przyjdzie ze szkoły To fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anja gdzie Twoje komentarze juz nie ma zostalam namierzona i postanowilam zlikwidowac, bo tam sie najwiecej dzialo w sensie ktos mogl mnie poznac bardzo dokladnie, a tak jestem troche tu troche tam... strasznie mi przykro masakra czasami się zastanawiam bo na NK się wykasowałam totalnie a tutaj jeszcze nie, jakoś tutaj wydaje mi się, że jestem mniej identyfikowana a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nooooo Julka to dla niego GURU jak on się cieszy jak ona wstanie czy przyjdzie ze szkoły To fajnie... no nie wiem zależy bo jak chcę żeby do mnie przyszedł to zawsze mu daję coś dobrego a ona nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nooooo Julka to dla niego GURU jak on się cieszy jak ona wstanie czy przyjdzie ze szkoły To fajnie... no nie wiem zależy bo jak chcę żeby do mnie przyszedł to zawsze mu daję coś dobrego a ona nigdy A bo Ty zajeta jestes, to on wie, ze nie ma po co przychodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 magi i dobrze, że wróciłaś cieszę się, że w pracy Ci się podoba oby tak dalej Dynduś uroczy jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nooooo Julka to dla niego GURU jak on się cieszy jak ona wstanie czy przyjdzie ze szkoły To fajnie... no nie wiem zależy bo jak chcę żeby do mnie przyszedł to zawsze mu daję coś dobrego a ona nigdy A bo Ty zajeta jestes, to on wie, ze nie ma po co przychodzic. Ty wiesz, że może masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nooooo Julka to dla niego GURU jak on się cieszy jak ona wstanie czy przyjdzie ze szkoły To fajnie... no nie wiem zależy bo jak chcę żeby do mnie przyszedł to zawsze mu daję coś dobrego a ona nigdy A bo Ty zajeta jestes, to on wie, ze nie ma po co przychodzic. Ty wiesz, że może masz rację Widzisz, jak ja sie na ludziopsach znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak Ty to robisz i wiadomość i post normalnie błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak Ty to robisz i wiadomość i post normalnie błyskawica Mam swoje sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 magi i dobrze, że wróciłaś cieszę się, że w pracy Ci się podoba oby tak dalej Dynduś uroczy jak zwykle wróciłam przelotem bardzo podoba mi się w pracy i obiadów nie trzeba gotować i jeszcze kilku innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak Ty to robisz i wiadomość i post normalnie błyskawica Mam swoje sposoby. masz dopalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak Ty to robisz i wiadomość i post normalnie błyskawica Mam swoje sposoby. masz dopalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 magi i dobrze, że wróciłaś cieszę się, że w pracy Ci się podoba oby tak dalej Dynduś uroczy jak zwykle wróciłam przelotem bardzo podoba mi się w pracy i obiadów nie trzeba gotować i jeszcze kilku innych rzeczy wszystko ma swoje wady i zalety ja to już też mam powyżej uszu gotowania tym bardziej, że coś ostatnio nic mi nie smakuje, więc gotuję tylko dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 magi i dobrze, że wróciłaś cieszę się, że w pracy Ci się podoba oby tak dalej Dynduś uroczy jak zwykle wróciłam przelotem tylko nie przelotem częściej masz bywać i już bardzo podoba mi się w pracy i obiadów nie trzeba gotować : i to jest w tym wszystkim najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Serducha przyniosłam http://www.kartki.lagata.pl/kartki/22/1455.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.zs9elektronik.edukacja.koszalin.pl/aktualnosci/2007/walentynki08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg berek smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 czesc Monia, Ania dziękuję bardzo Gosia paczuszki wygladaja extra czujecie juz tą wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i253.photobucket.com/albums/hh70/smiley7475/file003.gif ja za cholerę nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts