DPS 06.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A żona Twoja gdzie? Po forumie jak przeciąg przeleciała i znowu znikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć mordeczko kurza stopka uśliniłam się jak mój dynduś na te owoce Rozumiem, że będziecie w Warszawce zamówiliście pogodę no dobra miesiąc minął na kawke przyłaź http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg berek Gosia no ślicznie wyglądasz w tym avatarze a ten przystojniak, eeeeehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Iwonka ja widzę, że my spod tego samego znaku najlepszego oczywiście oczywiście że najlepszego i niech tylko ktoś powie że tak nie jest pozdrawiam cieplutko Iwonka my to chyba spod jednej gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzyndzla pokazuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A żona Twoja gdzie? Po forumie jak przeciąg przeleciała i znowu znikła. Melduję się Depesiu kurcze jak się wzruszyłam nie ma takiego drugiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Iwonka ja widzę, że my spod tego samego znaku najlepszego oczywiście oczywiście że najlepszego i niech tylko ktoś powie że tak nie jest pozdrawiam cieplutko Iwonka my to chyba spod jednej gwiazdy Czy to oznacza to, co jamyslę, że oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzyndzla pokazuj. nie ma żadnego dzyndzla jest dyduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Iwonka ja widzę, że my spod tego samego znaku najlepszego oczywiście oczywiście że najlepszego i niech tylko ktoś powie że tak nie jest pozdrawiam cieplutko Iwonka my to chyba spod jednej gwiazdy Czy to oznacza to, co jamyslę, że oznacza? chiba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wow!!! Gratulacje wielie i wszystkiego dobrego i najlepszego!!! To kiedy ta wiekopomna chwila ma nastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale o co kaman ja poproszę zdjęcie młodego przystojniaka bo ja wzrokowiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wow!!! Gratulacje wielie i wszystkiego dobrego i najlepszego!!! To kiedy ta wiekopomna chwila ma nastąpić? a to chyba myślimy o czym innym jestem skorpionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale o co kaman ja poproszę zdjęcie młodego przystojniaka bo ja wzrokowiec jestem wszystko w swoim czasie będę Wam teraz dozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale o co kaman ja poproszę zdjęcie młodego przystojniaka bo ja wzrokowiec jestem wszystko w swoim czasie będę Wam teraz dozować mam nadzieję że do zimy nie trzeba będzie czekać a mój skorpion chrapie obok cudowny okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Eeee... Myslałam, że jak Ivo, jesteś podwójna teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Eeee... Myslałam, że jak Ivo, jesteś podwójna teraz... podwójnie wściekła nie wiedziałam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Doberek! To jak, ustalamy cos z Twoim przyjazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cze zaginiona dzień doberek no pacz pani a Twojnemu Szanownemu kawiarz siem nie widział ukłony dla Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 cze zaginiona dzień doberek no pacz pani a Twojnemu Szanownemu kawiarz siem nie widział ukłony dla Szanownego gust ma po Mamusi cze laski Depsiu no ja myślę, że już prędzej niż później wiem, wiem wybieram się jak sójka za morze, jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Magi masz piękną kuchnię i cały dom też oczywiście, trafiłam na zdjęcia w wątku o kuchniach, zapisałam sobie ku pamięci jeśli nie masz nic przeciwko Sliczny "faflun", boski poprostupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Faflun dzięki KamaG cociaż teraz wydaje mi się, że wszystko zobiłabym inaczej chyba mi się znowu gust zmienia po raz 16554876377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts