KamaG 13.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 niecierpliwie czekam na fotę kuchni w nowej odsłonie my dopiero zaczynamy a już miałam sto tys. odmian, łacznie z zamianą pomieszczeń miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 nikt do mnie nie zagląda KamaG hmmm no muszę szczerze powiedzieć, że jeszcze nie zrobiłam za karę pokażę Wam tylko jedno zdjęcie i to takaaaakie malutkie http://lh6.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9FjWOKYI/AAAAAAAACmU/4h4xPmE_J34/s128/lato%20018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Co to za pipaśne zdjęcie, powiększyć się nie da? Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Co to za pipaśne zdjęcie, powiększyć się nie da? Dobry siemka no nareszcie jaki avatar to TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam jakoś czasu mało i jak przez palce ucieka ja nie wiem czy wszyscy tak mają zy tylko ja taka niezorganizowana może jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 magi no Cię niepoznałam a do klubu małozorganizowanych chyba też mogłabym się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam jakoś czasu mało i jak przez palce ucieka ja nie wiem czy wszyscy tak mają zy tylko ja taka niezorganizowana może jestem Jest nas co najmniej dwie Ale przynajmniej nie marnowałaś czasu, tyle piwa wypić, no-no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 a czemu to małe foto się nie powiększa magi jak to nie zagląda nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 a czemu to małe foto się nie powiększa magi jak to nie zagląda nikt rozumiem zaglądacie a nie piszecie no tak jak nie ma z kim gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam jakoś czasu mało i jak przez palce ucieka ja nie wiem czy wszyscy tak mają zy tylko ja taka niezorganizowana może jestem Jest nas co najmniej dwie Ale przynajmniej nie marnowałaś czasu, tyle piwa wypić, no-no ooo to jednak ze mną wszystko w porządalu Małżek się już martwił taką puszkę to ja bym chciała mieć ... i pić szczególnie w takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam jakoś czasu mało i jak przez palce ucieka ja nie wiem czy wszyscy tak mają zy tylko ja taka niezorganizowana może jestem Jest nas co najmniej dwie Ale przynajmniej nie marnowałaś czasu, tyle piwa wypić, no-no ooo to jednak ze mną wszystko w porządalu Małżek się już martwił taką puszkę to ja bym chciała mieć ... i pić szczególnie w takie upały Tylko gdzie taką lodówę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Z pisaniem zawsze jest gorzej niż z czytaniem wszyscy tak mają 200 odsłon dziennika ostatnio miałam i nikt się słowem nie odezwał myślę sobie gniot jakiś ta moja chałupa nikt nawet nie mówi że okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 idę na budowę pozamykać wszystkie okna bo podobno idą burze i wiatr i psicę wyprowadzę przy okazji bo się chlodniej zrobilo to chociaż bez oporów wylezie a Twoje bambino psie to taaaakie duże już i ta własne osobiste teżza chwilkę Cię przerośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zaglądam i zaglądam, ale Gospodynia się nie pokazuje, to się nie wychylam jakoś czasu mało i jak przez palce ucieka ja nie wiem czy wszyscy tak mają zy tylko ja taka niezorganizowana może jestem Jest nas co najmniej dwie Ale przynajmniej nie marnowałaś czasu, tyle piwa wypić, no-no ooo to jednak ze mną wszystko w porządalu Małżek się już martwił taką puszkę to ja bym chciała mieć ... i pić szczególnie w takie upały Tylko gdzie taką lodówę znaleźć? coś by się wymyśliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Z pisaniem zawsze jest gorzej niż z czytaniem wszyscy tak mają 200 odsłon dziennika ostatnio miałam i nikt się słowem nie odezwał myślę sobie gniot jakiś ta moja chałupa nikt nawet nie mówi że okropnie głupol jesteś jak Twój jest gniot to mój kaszana a Twoje bambino psie to taaaakie duże już i ta własne osobiste teżza chwilkę Cię przerośnie jedno już nie rośnie thx God a drugie rośnie ja się na to nie zgadzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wklej nowe foty babla i zaraz sie wszyscy zleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wklej nowe foty babla i zaraz sie wszyscy zleca. mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To macie ach te uszy http://lh6.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9Dlom3-I/AAAAAAAACmM/oJJmLDcCu34/s128/lato%20013.jpg pobiegałem i jestem szczęśliwy http://lh6.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9FjWOKYI/AAAAAAAACmU/4h4xPmE_J34/s128/lato%20018.jpg kąpiel dobra rzecz http://lh5.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9IIp_31I/AAAAAAAACmg/pY6XEuwYs6c/s128/lato%20007.jpg ale o so jej chosi http://lh6.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9Jj8W5qI/AAAAAAAACmo/-StnsgYQXW4/s128/lato%20025.jpg a tutaj na swoim foteliku zobaczcie jaki wyżarty http://lh6.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SnW9KF_sTnI/AAAAAAAACms/sQaNrS6fiKk/s128/lato%20026.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Fotelik najlepszy. Ale urosl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts