kroyena 04.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 A jak ekspert przyjedzie i nie będzie chciał uznać to może uzgodnij ze znajomymi, że go przywieziesz, eksperta znaczy, w celach edukacyjnych. Od razu inne krążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 magi Co za partacze! Zły dzień (dwa dni) mieli, czy jak? Trzymam kciuki za ich szybką rehabilitację z nawiązką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Kochani szkoda gadać, po prostu ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.08.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Cześć magi Poświęciłem troche czasu i przeczytałem cały dziennik oraz trochę komentarzy. Dziennik: normalnie tempo (wasze)amerykańskie, ale robotnicy polscy, skąd ja to znam?. Komentarze: normalnie wazelinka, ale ja spróbuję bez .Ja buduję od 2000 roku, ale jeszcze nie mam tyle co TY. A propos banku i kasy, to chyba masz jakieś lewe konto z niekończącą się kasą , a może pracujesz w ministerstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.08.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 ciocię w ameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 ciocię w ameryce przyjmę darowiznę, nr konta prześlę na priv, podaj cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Magi, nie mogę się napatrzyć na Twoją dachówkę brązową. Strasznie się mi podoba!! Acha - masz imponujący, superekologiczny taras Pokazałam go mężowi a on na to: "Phi, my też taki będziemy mieli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ciocię w ameryce przyjmę darowiznę, nr konta prześlę na priv, podaj cioci dostałam, przekażę Magi, nie mogę się napatrzyć na Twoją dachówkę brązową. Strasznie się mi podoba!! Dzięki, jeszcze trochę i będziesz podziwiać swoją, prędzej niż myślisz Acha - masz imponujący, superekologiczny taras Pokazałam go mężowi a on na to: "Phi, my też taki będziemy mieli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 10.08.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Magi pisz dalej !Dwa dni czytałem Twój dziennik z zapartym tchem. Super ! Życzę powodzenia i pozdrawiam. Krajanin z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.08.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Egon Takie posty to naprawdę trzymają na duchu i dodają otuchy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 magi - pomysła co do rolet Twych to chyba nie mam ...ale chcę Ci za to napisac że sniłaś mi się dzisiaj ...nie wiem co to było - może parapetówka? W każdym bądź razie było sporo osób z forum...ale zapamiętałam tylko Ciebie ...wszystko było jakoś tak zorganizowane i np. były wielkie kartki papieru i wyznaczone po 3-4 osoby do malowania tego troche jak kinderbal ...ale było baaaaaardzo wesolutko i wstałam z dobrym humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 magi Gratuluje pierwszej- i z tego co zrozumiałam prawie całej drugiej - nocy w domu! Pomijając niedogodności, to wspaniałe uczucie, prawda? Choć wkurza gdy stada insektów traktują Twój dom jak swoj. Ja też z tym teraz walczę Ciężko trafiłaś z roletami. Ale że przyroda lubi równowagę, następna ekipa, z jaką przyjdzie Ci współpracować pewnie zadziwi Cię w drugą stronę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ivo sprawdzają się Tobie sny? Aniu Wspaniale jest wyjść rano przed domek i zaczerpnąć świeżego powietrza, ech. Co do ekipy to obyś miałam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ivo sprawdzają się Tobie sny? a bo ja wiem jakoś nie przykładam do nich większej wagi....w sensie wrózenia przyszłości .....ale może czas to zmienić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 tak sobie pomyślałam, że może redakcja w najbliższej przyszłości zrobi spotkanie forumowiczów w stylu kinderbal i stąd to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Magi gartulki nocy spędzonych w domku Dobrze że tu są tacy sami szaleńcy jak My nie będzie głupio spać na betonach A rolety fatalniem teraz tylko reklamacje niech to poprawiją jak najszybcie tylko widzę że ciężko się dogadać i to jest u nas najsmutniejsze bierzesz ekipę montazoa żeby było wszystko pięknie a tu się okazuje że człowiek sam by to sobie zrobił dobrze Zyczę żeby to był ostatni kłopot i teraz Wszystko szło z górki trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 no to będzie dobrze, tylko czemu przez partaczy muszą włosy pleśnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.08.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Aga szaleńcy? desperaci Jamlesnormalnie ręce opadają czekam z niecierpliwością na środę i żeby wszystko się skończyło, bo jak słyszę "rolety" to mi się robi http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/verwirrt/072.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Magi może trochę więcej zaufania do Małżka. Chyba, że go o coś podejżewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Magi, jak Ty wypiękniałaś! To chyba przez te rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts