Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć magi

Poświęciłem troche czasu i przeczytałem cały dziennik oraz trochę komentarzy.

Dziennik: normalnie tempo (wasze)amerykańskie, ale robotnicy polscy, skąd ja to znam?.

Komentarze: normalnie wazelinka, ale ja spróbuję bez :wink: .Ja buduję od 2000 roku, ale jeszcze nie mam tyle co TY. A propos banku i kasy, to chyba masz jakieś lewe konto z niekończącą się kasą :wink: , a może pracujesz w ministerstwie? :wink:

ciocię w ameryce :lol: :wink:

przyjmę darowiznę, nr konta prześlę na priv, podaj cioci 8) :wink: :lol:

dostałam, przekażę :D :wink:

Magi, nie mogę się napatrzyć na Twoją dachówkę brązową. Strasznie się mi podoba!!

Dzięki, jeszcze trochę i będziesz podziwiać swoją, prędzej niż myślisz :lol:

Acha - masz imponujący, superekologiczny taras :wink: Pokazałam go mężowi a on na to: "Phi, my też taki będziemy mieli" :wink: :D :D :D

:lol: :lol: :D

magi - pomysła co do rolet Twych to chyba nie mam :( ...ale chcę Ci za to napisac że sniłaś mi się dzisiaj :o :lol: ...nie wiem co to było - może parapetówka? W każdym bądź razie było sporo osób z forum...ale zapamiętałam tylko Ciebie :D ...wszystko było jakoś tak zorganizowane i np. były wielkie kartki papieru i wyznaczone po 3-4 osoby do malowania tego :o :o :o troche jak kinderbal :o :lol: :wink: ...ale było baaaaaardzo wesolutko i wstałam z dobrym humorem :D :D :D

magi

Gratuluje pierwszej- i z tego co zrozumiałam prawie całej drugiej :wink: - nocy w domu! :lol:

Pomijając niedogodności, to wspaniałe uczucie, prawda? :lol:

Choć wkurza gdy stada insektów traktują Twój dom jak swoj. Ja też z tym teraz walczę :evil:

Ciężko trafiłaś z roletami. Ale że przyroda lubi równowagę, następna ekipa, z jaką przyjdzie Ci współpracować pewnie zadziwi Cię w drugą stronę.

Pozdrawiam!

Magi gartulki nocy spędzonych w domku :lol: :lol: :lol:

Dobrze że tu są tacy sami szaleńcy jak My nie będzie głupio spać na betonach :wink: :lol: :)

A rolety fatalniem teraz tylko reklamacje niech to poprawiją jak najszybcie tylko widzę że ciężko się dogadać i to jest u nas najsmutniejsze

bierzesz ekipę montazoa żeby było wszystko pięknie a tu się okazuje że człowiek sam by to sobie zrobił dobrze :evil: :evil: :evil:

Zyczę żeby to był ostatni kłopot i teraz Wszystko szło z górki trzymam kciuki :)