Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiesz co Magi, czytając na Forum wątki dot okien i teraz Twoje zapiski o roletach dochodzę do jednego - ja kurka wodna najbardziej boję się montażu tych cholernych okien! Człowiek wydaje na raz tyle kasy, gdy zamawiasz są taaaacy mili (dzień bez wazeliny, to dzień stracony - motto życiowe sprzedawców stolarki), a jak coś spieprzą, to kurka doprosić się nie można o naprawę. :evil:

Dlatego ja już chyba wybiłam sobie rolety z głowy, zrobię szybę P4 i już.

Tyle kasy i jeszcze łaskę robią z reklamacją chociaż skrzanione na maksa i nie trzeba być znawcą żeby to zobaczyć :evil:

Magi trzymam kciuki za pomyślne rozpatrzenie sparwy.

Pozdrawiam Aga.

Wiesz co Magi, czytając na Forum wątki dot okien i teraz Twoje zapiski o roletach dochodzę do jednego - ja kurka wodna najbardziej boję się montażu tych cholernych okien! Człowiek wydaje na raz tyle kasy, gdy zamawiasz są taaaacy mili (dzień bez wazeliny, to dzień stracony - motto życiowe sprzedawców stolarki), a jak coś spieprzą, to kurka doprosić się nie można o naprawę. :evil:

Co racja to racja tak właśnie było :evil: z oknami jakoś poszło a dalej sama widziałaś. Nie ma co się denerwować i stresować na wyrost, na pewno będzie dobrze.

Dlatego ja już chyba wybiłam sobie rolety z głowy, zrobię szybę P4 i już.

Tyle kasy i jeszcze łaskę robią z reklamacją chociaż skrzanione na maksa i nie trzeba być znawcą żeby to zobaczyć :evil:

Magi trzymam kciuki za pomyślne rozpatrzenie sparwy.

Pozdrawiam Aga.

teraz chyba zrobiłabym to samo :roll:

Magi jako szanujący się ogr powinnaś chyba coś zrobić z oddechem, żeby móc nim zabijać. :roll:

muszę poćwiczyć :lol: http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/diverse/1049112304.gif

jak zwykle potrafisz podnieść na duchu :p

magi - coś strasznego z tymi roletami :evil: mam nadzieję, że nie zapłaciłaś im za to partactwo. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Wam to wszystko naprawili :D

Niestety całość zapłacona przed - z uwagi ucieczki przed Vatem.