kroyena 16.08.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Anka chyba tu raczej chodzi o cytat osła: "Taki piekny efekt przy tak niskim budżecie" Czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.08.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Magi, jak Ty wypiękniałaś! To chyba przez te rolety maseczka ogórkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Magi może trochę więcej zaufania do Małżka. Chyba, że go o coś podejżewasz? tak se myślę, o co ci chodzi i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Tak się chłop narobił podłogi bez zapadni ponabijał , a ty mu aktu uznania w postaci wycieczki turystyczno-domopoznawczej odmówiłaś . Przecie jako wprawiony konstruktor odbierałby stojąc pod wykonaną pracą i w razie czego łapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.08.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 To nie wynikło z braku zaufania a raczej ze skrytych lęków przstrzenno - wysokościowych ponadto żadnego odbioru nie proponował Muszę Ci powiedzieć, że wczoraj się przemogłam i wlazłam. Kurde jak tam gorąco i ciemno, saune mam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A dopieściłaś dowodami uznania? Możesz też puścić gadkę, że skoro z sauny korzystał to może jakąś opłatę na ciuch uiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.08.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 A dopieściłaś dowodami uznania? Możesz też puścić gadkę, że skoro z sauny korzystał to może jakąś opłatę na ciuch uiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wiesz co Magi, czytając na Forum wątki dot okien i teraz Twoje zapiski o roletach dochodzę do jednego - ja kurka wodna najbardziej boję się montażu tych cholernych okien! Człowiek wydaje na raz tyle kasy, gdy zamawiasz są taaaacy mili (dzień bez wazeliny, to dzień stracony - motto życiowe sprzedawców stolarki), a jak coś spieprzą, to kurka doprosić się nie można o naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Obejrzałam zdjęcia, sfakali sprawę na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Dlatego ja już chyba wybiłam sobie rolety z głowy, zrobię szybę P4 i już. Tyle kasy i jeszcze łaskę robią z reklamacją chociaż skrzanione na maksa i nie trzeba być znawcą żeby to zobaczyć Magi trzymam kciuki za pomyślne rozpatrzenie sparwy. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Magi jako szanujący się ogr powinnaś chyba coś zrobić z oddechem, żeby móc nim zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 magi - coś strasznego z tymi roletami mam nadzieję, że nie zapłaciłaś im za to partactwo. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Wam to wszystko naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wiesz co Magi, czytając na Forum wątki dot okien i teraz Twoje zapiski o roletach dochodzę do jednego - ja kurka wodna najbardziej boję się montażu tych cholernych okien! Człowiek wydaje na raz tyle kasy, gdy zamawiasz są taaaacy mili (dzień bez wazeliny, to dzień stracony - motto życiowe sprzedawców stolarki), a jak coś spieprzą, to kurka doprosić się nie można o naprawę. Co racja to racja tak właśnie było z oknami jakoś poszło a dalej sama widziałaś. Nie ma co się denerwować i stresować na wyrost, na pewno będzie dobrze. Dlatego ja już chyba wybiłam sobie rolety z głowy, zrobię szybę P4 i już. Tyle kasy i jeszcze łaskę robią z reklamacją chociaż skrzanione na maksa i nie trzeba być znawcą żeby to zobaczyć Magi trzymam kciuki za pomyślne rozpatrzenie sparwy. Pozdrawiam Aga. teraz chyba zrobiłabym to samo Magi jako szanujący się ogr powinnaś chyba coś zrobić z oddechem, żeby móc nim zabijać. muszę poćwiczyć http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/diverse/1049112304.gif jak zwykle potrafisz podnieść na duchu magi - coś strasznego z tymi roletami mam nadzieję, że nie zapłaciłaś im za to partactwo. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Wam to wszystko naprawili Niestety całość zapłacona przed - z uwagi ucieczki przed Vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 o rany magi.....ale masz z tymi roletowcami trzymam kciuki aby skończyło się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.08.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 oj trzymaj mocno a szczególnie w poniedziałek rano bo wtedy ma być finał albo będzie dobrze albo zaduszę ... "na śmierć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Magi to trzymam mocno i mam nadzieję że już będzie dobrze Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Rany, Magi, trzymam kciuki za poniedziałkowy happy end... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.08.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Mag całą rodziną jesteśmy z WAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.08.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Magi - i co? Naprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts