Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nawet sobie nie wyobrażasz, z jaką przyjemnością czytam Twój dziennik :lol: Wszystko SUPER! :lol:

Brakami w spełnianiu wszystkich marzeń się nie przejmuj. O to chodzi, zeby zawsze kilka zostało do spełnienia na później, zeby człowik zawsze miał jakiś cel w życiu :lol:

I tak powoli, z dnia na dzień budowa przekształca się w dom.

Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę i długie zimowe wieczory przy kominku :lol:

Magi - nie przejmuj się, że nie starczy pieniążków na wszystko. Ważne jest, że niedługo zamieszkacie w nowym, wymarzonym domku. A może wtedy szczęście się uśmiechnie i trafisz 18tkę :D A jak się już przeprowadzicie to powolutku wszystko się zrobi.

My też przeprowadziliśmy się do domu w takim stanie jak Wy: czyli brak nowych mebli, brak mebli w kuchni (teraz już mam (częściowo) bo mój małżek sam je zrobił :D), brakuje nam podbitki, kostki itd. ale powolutku staramy się coś tam zrobić.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo podnosicie mnie na duchu,

http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/millan/smileyhug.gif

w ogóle jak ja lubię TAKIE posty :D Oczywiście, że się cieszę z nowego domu i nawet takie braki nie są w stanie tego przytłumić. Oj jak ja już tęsknię za tym błotem przed domem :lol: :wink:

Coś mnie się tak emblemacik pod nickiem na oczy rzucił i mnie sięwydaje, że to chyba prezencik urodzinkowy, czy jakoś tak? 8) :lol:

W ten sposób nie myślałam ale pewnie tak będzie :D

jeszcze tylko miesiąc do przeprowadzki? - super :p

a stare meble też są praktyczne, a co! :lol:

my nabyliśmy szczeniaka i teraz mi chociaż nie żal jak je zżera. jak było by mnie stać i kupiłabym nowe - łoj teraz zawału bym dostała, albo psa uśmierciła :lol:

No i proszę jest jakiś pozytyw :lol: całej sprawy z meblami :p

Magi

Z całego serca gratuluje wam nabycia kotka! :lol: :lol: :lol:

:lol: Aniu kotka jeszcze nie mam na razie przygotowuję się psychicznie :D

Magi - a gdzie zdjątka? I kiedy kocurek z Wami zamieszka?

Maluszku pracuję nad zdjęciami a kotek myślę będzie lada dzień :lol: i to raczej my zamieszkamy z nim trochę później :lol: