Aga J.G 21.09.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Magi co Ty się masz z tymi roletami już mi brak słów Mam nadzieję że naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.09.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Aga ja mam poprostu ph czyli PECHA!!! Chyba kupię czarnego kota, kurde co ja piszę jak ja kotów nie lubię [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 magi chyba ktoś ci te rolety ociotował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 magi, kup rudego (kota). One pecha przepędzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 magi - ja też nie lubię kocurków a mam w domu jednego takiego sierściuszka Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.09.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ja chcę mieć drugiego boksia, czemu to psy nie łapią myszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 I tu się mylisz widziałem psy, ale wiejskie, które jak najbardziej korzystały z mysiego białka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Nawet sobie nie wyobrażasz, z jaką przyjemnością czytam Twój dziennik Wszystko SUPER! Brakami w spełnianiu wszystkich marzeń się nie przejmuj. O to chodzi, zeby zawsze kilka zostało do spełnienia na później, zeby człowik zawsze miał jakiś cel w życiu I tak powoli, z dnia na dzień budowa przekształca się w dom. Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę i długie zimowe wieczory przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Magi - nie przejmuj się, że nie starczy pieniążków na wszystko. Ważne jest, że niedługo zamieszkacie w nowym, wymarzonym domku. A może wtedy szczęście się uśmiechnie i trafisz 18tkę A jak się już przeprowadzicie to powolutku wszystko się zrobi. My też przeprowadziliśmy się do domu w takim stanie jak Wy: czyli brak nowych mebli, brak mebli w kuchni (teraz już mam (częściowo) bo mój małżek sam je zrobił ), brakuje nam podbitki, kostki itd. ale powolutku staramy się coś tam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Magi czekam na zdjęcia a co do reszty będzie dobrze stare meble ale za to nowy piekny dom a meble się kupi później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo podnosicie mnie na duchu, http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/millan/smileyhug.gif w ogóle jak ja lubię TAKIE posty Oczywiście, że się cieszę z nowego domu i nawet takie braki nie są w stanie tego przytłumić. Oj jak ja już tęsknię za tym błotem przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ja za swoim też a przedemną jeszcze długa droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Aga trzymam kciuki, żeby skróciła się do MINIMUM!!! i żebyś to błotko miał prędzej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Magi dzięki mamy zamiar zacząć w maju 2005 a wprowadzić się w lecie 2006 więc jeszcze trochę. Chyba że coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Magi - ja też mam braki w czytaniu dzienników ( nie tylko Twojego) ale jestem pod wrażeniem ....31 października przeprowadzka ? Rany Julek - toż to prawie , prawie......Trzymam kciuki za fachowców coby w czasie i porządnie wszystko zrobili Buźka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Coś mnie się tak emblemacik pod nickiem na oczy rzucił i mnie sięwydaje, że to chyba prezencik urodzinkowy, czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.09.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 jeszcze tylko miesiąc do przeprowadzki? - super a stare meble też są praktyczne, a co! my nabyliśmy szczeniaka i teraz mi chociaż nie żal jak je zżera. jak było by mnie stać i kupiłabym nowe - łoj teraz zawału bym dostała, albo psa uśmierciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.09.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Magi Z całego serca gratuluje wam nabycia kotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Magi - a gdzie zdjątka? I kiedy kocurek z Wami zamieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Coś mnie się tak emblemacik pod nickiem na oczy rzucił i mnie sięwydaje, że to chyba prezencik urodzinkowy, czy jakoś tak? W ten sposób nie myślałam ale pewnie tak będzie jeszcze tylko miesiąc do przeprowadzki? - super a stare meble też są praktyczne, a co! my nabyliśmy szczeniaka i teraz mi chociaż nie żal jak je zżera. jak było by mnie stać i kupiłabym nowe - łoj teraz zawału bym dostała, albo psa uśmierciła No i proszę jest jakiś pozytyw całej sprawy z meblami Magi Z całego serca gratuluje wam nabycia kotka! Aniu kotka jeszcze nie mam na razie przygotowuję się psychicznie Magi - a gdzie zdjątka? I kiedy kocurek z Wami zamieszka? Maluszku pracuję nad zdjęciami a kotek myślę będzie lada dzień i to raczej my zamieszkamy z nim trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts