Oldswan 12.02.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Brawo Magi, przyjemnie sie to czyta. Ja tez jestem na podobnym etapie i doskonale moge sie wczuć w Twoje (Wasze) rozdrapy (działka, materiał, wykonawcy). Na razie zapał mnie nie opuszcza. Powodzenia w prowadzeniu dziennika - będę zagladał coby porówanać czy sie sam za bardzo nie guzdrzę i nie daje wpuszczać w maliny z cenami Pozdrawiam i trzymam kciuki Oldswan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 bikosa ale jaki zapał i samozaparcie do budowy chyciu trzymam kciuki żeby ta wiosna przyszła jak najszybciej aniszkin dzięki za radę Oldswan z tymi malinami może być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 przeczytałam i wyszło, że przebieg budowy u prawie każdego jest splotem przypadków, każdy napotyka trudności, inaczej się chyba nie da. ale radość jest wielka, człek się cieszy każdym postawionym pustakiem tak trzymaj życzę rychłego zakończenia budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 magi - tak jakoś dopiero dziś zauważyłam, ze mój domek jest bardzo podobny do Twojego, tylko w środku mam trochę pozamieniane, no i my podwyzszyliśmy ściankę kolankową i zrobiliśmy użytkowe poddasze. Bryła podobna, garaz w tym samym miejscu; tylko tam gdzie Ty masz kuchnię to u mnie jest kotlownio-pralnia, dalej kuchnia laczy Ci się z pokojem a ja w tym miejscu mam 2 male pokoje; a tam gdzie masz łazienkę ja ma spiżarnię i kuchnię (z oknem od strony gdzie wejście)......nie wiem czy coś z tego zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 to znów ja przeczytałam właśnie skąd jest Twoj nick i przypomniało mi się moje młodsze dziecię....przyszło pewnego razu z przedszkola i próbuje spiewac piosenkę tyle co nauczoną (okres świąteczny)...i spiewa " czterech pastuszków, trzech królów magów, wołek i osiołek, a w stajence mróz, brrrrrr". Pytam go: Franio - a Ty wiesz co to jest mag? Odpowiedź: TAK - my mamy takie coś do zupy ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 IvonescaDzieciaki, zawsze nas zakasują wiesz, jak się nauczyłam pod nickiem umieszczać obrazki chciałam sobie rypsnąć taki obrazek dawne magi do zupy ale teraz to się nazywa sos do tego sos do tamtego Co do planu czy ty nie masz projektu z Archtimu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 czupurek Nie dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 i jak z kredytem? na jaką walutę się zdecydowaliście? przy walutowym niestety trzeba u nas uważać, politycy i rząd bardzo psują nam kursy (patrz nie zatwierdzony plan Hausnera)ja mam w CHF od 10.2002 i szczęka mi wczoraj spadła jak spłacałam ratę po 3,14 (a uruchamiali mi po 2,60). ja oczywista nie przewalutuję, bo przy takim wzroście miałabym w plecy, że ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 czupurek Na dziś zdecydowaliśmy się na CHF chociaż wszyscy odradzają i mówią pomyśl. Jak analitycy mągą wiedzieć co będzie za 5, 10 czy 15 lat jak nie umieją jutra przewidzieć. Do mnie to nie przemawia. Rata mniekjsza w CHF ok 250-300 zł a jak będzie źle to przewalutuję i już. Ty też na początku płaciłaś małe raty i jaka wtedy była róznica woprocentowaniu PLN i CHF. Myślę, że i tak nawet dzisiaj płacąc CHF po 3,14 nie zapłaciłaś tyle ile w kredycie w PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.02.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 magi - nasz projekt pierwotny to Żuczek z Archetonu http://www.archeton.com.pl/projekty/index.asp a co do kredytu to tez mam we frankach i też wczoraj płaciłam ratę...i tak samo jak Czupurkowi szczęka mi spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 IvonescaRzeczywiście. Też kiedyś tam myślałam o Żuczku ale ze względu na małżonka, który nie gustuje w dwuspadowych dachach odpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 czupurek Na dziś zdecydowaliśmy się na CHF chociaż wszyscy odradzają i mówią pomyśl. Jak analitycy mągą wiedzieć co będzie za 5, 10 czy 15 lat jak nie umieją jutra przewidzieć. Do mnie to nie przemawia. Rata mniekjsza w CHF ok 250-300 zł a jak będzie źle to przewalutuję i już. Ty też na początku płaciłaś małe raty i jaka wtedy była róznica woprocentowaniu PLN i CHF. Myślę, że i tak nawet dzisiaj płacąc CHF po 3,14 nie zapłaciłaś tyle ile w kredycie w PLN. masz wiele racji. wzięłam w CHF bo wychodziło taniej (nie przeliczam ile to jest teraz żeby nie potrzebnie się nie stresować), nie robię ruchów z przewalutowaniem bo, po pierwsze gdy kurs na górce to i tak się nie opłaca, a po drugie kredyt mam na 25 lat więc kto co może wiedzieć. pozdrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Magi - to witamy w gronie inwestorów! Z dziennikiem budowy - to już nie ma żartów! Gratulejszyn! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Magi - to witamy w gronie inwestorów! Z dziennikiem budowy - to już nie ma żartów! Gratulejszyn! Ivette dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesieur 20.02.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Magi, super się czyta. A co się działo z Alex o której wspominasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Magi, super się czyta. A co się działo z Alex o której wspominasz? Dzięki Alex musiała docieplić dom w niektórych miejscach - polecam artykuł Kamera skierowana na dom w muratorze 1/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 magi - a więc witaj w Szwajcarii a co bys zmieniła na spotkaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 nic bym nie zmieniła zostałabym dłużej i pogadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 aha... nic tylko trzeba to nadrobic w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.02.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Magi, czytałam Twoją wypowiedź o żonach- a właściwie o mężach. Moj też się raczej nie ineteresuje- max to mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts