magi 10.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Aga przypomniałam sobie jak się robi wpisy ale zapomniałem jak się zdjęcia wkleja Miażdżyca Na szczęście jeszcze szare komórki pracują i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Magi oficjalnie medal dla małża a nieoficjalnie - Ty już wiesz co ojjj, jak ja bym chciał, żeby mój ogród już tak wygladał, a na razie mam lotnisko. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Magi i to mi się podoba, pięknie u Ciebie Ja to zadraszczam wszystkim tych ogrodów i tarasów bo u mnie to góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 magi super ogród śliczny a mebelki cudo, strasznie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 magi, sama o tym wiesz ale i tak Ci powiem pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 jeszcze nie na 100% ale prawdopodobnie zieleń łał! zaciekawiłaś mnie tą zielenią.....nie widział mi sie taki kolorek, ale musze się przyznać że jest u mnie na wsi jeden zielony domek, który mi sie podoba - chyba wiec zależy od odcienia tarasik super! "trzymaczki" czterech literek również u nas sprawa tarasiku na razie przyschła za sprawką sąsiada dopóki nie dostaniemy oficjalnego urzedowego pisemka ze możemy go zrobić to na razie się nie wychylamy .....a myślałam że mam fajnych sąsiadów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A co sąsiad ma do Waszego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 u nas sprawa tarasiku na razie przyschła za sprawką sąsiada dopóki nie dostaniemy oficjalnego urzedowego pisemka ze możemy go zrobić to na razie się nie wychylamy .....a myślałam że mam fajnych sąsiadów pozdrawiam A co sąsiad ma do Waszego tarasu Iwonka też jetem ciekawa, skrobnij coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Magi i to mi się podoba, pięknie u Ciebie Ja to zadraszczam wszystkim tych ogrodów i tarasów bo u mnie to góry A ja zazdraszczam Tobie gór Ty to masz widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Magi oficjalnie medal dla małża Medal to rzeczywiście należy się Małżowi. Gdyby nie Małż to pewnie wszystko nie wyglądałoby tak jak teraz Jest oczywiście tego minus. Goni mnie do pracy a nieoficjalnie - Ty już wiesz co ojjj, jak ja bym chciał, żeby mój ogród już tak wygladał, a na razie mam lotnisko Na wszystko przyjdzie pora. Pewnie jeszcze nie dojrzałeś do roli ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 magi super ogród śliczny a mebelki cudo, strasznie mi się podobają. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 magi, sama o tym wiesz ale i tak Ci powiem pięknie u Ciebie Teraz akurat się o tym przekonałam Nie zamieniłabym tego miejsca na żadne inne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 u nas sprawa tarasiku na razie przyschła za sprawką sąsiada dopóki nie dostaniemy oficjalnego urzedowego pisemka ze możemy go zrobić to na razie się nie wychylamy .....a myślałam że mam fajnych sąsiadów pozdrawiam A co sąsiad ma do Waszego tarasu Iwonka też jetem ciekawa, skrobnij coś ano sprawa wygląda tak: mamy 4 metry do granicy działki, czyli minumum - taras może pomniejszyc tę odległość o 1,3m (urzędowo)......ale co to byłby za taras 1,3 m szeroki ....chcieliśmy 2-2,5m, a ponieważ sąsiadujemy z polem ornym, które nie będzie nigdy działką budowlaą (strefa ochronna dla gazu) myśleliśmy że luzik - zrobimy i juz - nie będziem nikomu przeszkadzać. Ale ostatnio sąsiad-rolnik pokazał swoje rogi i nie chcemy dawac mu żadnych powodów aby sie do nas czepiał...wiec jedyny sposob jaki poradzono mi w nadzorze budowlanym to pismo do ministerstwa z prośbą o zaakceptowanie tarasu z taką odległością. Podobno w większości przypadków przychylają się do takich próśb. A tak w ogóle - to aż ministerstwo musi zajmować się takimi rzeczami??? Polska to dziwny kraj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ano sprawa wygląda tak: mamy 4 metry do granicy działki, czyli minumum - taras może pomniejszyc tę odległość o 1,3m (urzędowo)......ale co to byłby za taras 1,3 m szeroki ....chcieliśmy 2-2,5m, a ponieważ sąsiadujemy z polem ornym, które nie będzie nigdy działką budowlaą (strefa ochronna dla gazu) myśleliśmy że luzik - zrobimy i juz - nie będziem nikomu przeszkadzać. Ale ostatnio sąsiad-rolnik pokazał swoje rogi i nie chcemy dawac mu żadnych powodów aby sie do nas czepiał...wiec jedyny sposob jaki poradzono mi w nadzorze budowlanym to pismo do ministerstwa z prośbą o zaakceptowanie tarasu z taką odległością. Podobno w większości przypadków przychylają się do takich próśb To ...[tiiiiii], cholera co mu zależy. Pisz, gdzie się tylko da. Napewno się uda i będziesz miała taras i satysfakcję A tak w ogóle - to aż ministerstwo musi zajmować się takimi rzeczami??? Polska to dziwny kraj pozdrawiam po ostatnim już mnie chyba nic w tym kraju nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ivo trzymam kciuki za Twój taras A Polska cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.05.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dziewczyny - jutro wybieram się do gminy właśnie w tej sprawie. trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ivo trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.05.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Trochę poczasie ale trzymam kciuki mocniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 26.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 bardzo podoba mi sie Wasz tarasjakie ma wymiary?wyglada na bardzo ustawny i wygodnypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Taras ma 4 x 6 m. Wydawał się duużżżyyyy dopóki nie stanęły na nim meble ogrodowei. W przyszłości chcialabym postawić jakieś donice więc jeszcze zmniejszy się powierzchnia. W każdym razie można się po nim swobodnie poruszać nie trącając kogokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts