Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

a kuku ;-)

fajnie znów poczytać co u Ciebie :-)

a juz myślałam że naprawdę zostałaś mamusią...dopóki nie przesunęłam strony w dół :lol: :lol: :lol:

piewszoklasistka super....historia z tują z ziarenka jeszcze lepsza ;-)

taras fajny (a wiesz że my nie mamy jeszcze odpowiedzi w sprawie naszego :evil: :evil: :evil: )

a drewno zawsze będzie mieszkało w garażu?? :p :p

pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też się nabrałam na mamusię 8)

Ale może kiedyś poczytamy i takie wieści :wink: :)

Domek wygląda bardzo fajnie w nowym ubranku :)

A nowa córunia sliczniutka i napewno macie z nią ubaw 8)

Trzymam kciuki za 1 klasistkę bo też mam taką w domu :)

Fajnie że piszesz :lol:

Iwonka ostatnio patrzałam na Twój podjazd do chatki. Jak Ty masz ładnie. Ech

Historia "tui" czy "tuii" pokazje tylko jacy z nas ogrodnicy :lol:

Drewno suszyło się na ścianach domu ale na zimę wkładamy je do garażu bo nie chce nam się po zimnie biegać :oops:

Zresztą i tak ściany były tynkowane.

Dlaczego wcale mnie nie dziwi, że nie masz odpowiedzi w sprawie swojego tarasu :roll: . Zanim papierek przejdzie z biurka na biurko to trochę czasu musi minąć :x :evil:

Aga ale jesteś szybka :lol: Zanim zaczęłam odpisywać nie było Twojego postu :roll: :o :wink:

Dzięki za miłe słowa :D

Jak tam Twoja pierwszoklasistka. Zadowolona?

Nowa córunia ma jeden mankament. Brudzi w domu i gryzie coraz to nowe rzeczy no ale "cierp ciało coś chciało".

Nie mam ostatnio czasu na nic. Zupełanie tak jak Ty.

W miarę możliwości i weny twórczej może coś uda się zamieścić :lol:

Ja powoli zaczynam nabierać tempa w organizacji czasu i dlatego mam czas na Forum od nie pamietam już kiedy :o :roll:

Wróciło dobre piwo forum :)

Zobaczymy na jak długo 8) Młoda też już łapie rytm więc zaczynamy się wszyscy zgrywać i oswajać z nowymi obowiązkami :)

• 2 weeks później...

Magi

Diana powalająca urodą :lol: :lol: I widać po oczach, że dziewuszka :lol: :lol:

Fajnie się czyta takie wpisy mieszkających. Opisy walki z hurtowniami, elektrykami, tynkarzami i tym podobne już na mnie nie robią takiego wrażenia jak takie sobie pisanie osóbek, które pamiętam, że budowały wtedy, kiedy i my borykaliśmy się ze stawianiem naszego domku.

A tak na marginesie - przepiękna z Ciebie kobitka Magi! :lol:

Skoro taktyka to cicho sza :)

przez tą taktykę nie można nic pytać? to będziemy czekać cierpliwie na wieści jak już będzie coś wiadomo ;-)

:lol: :lol: :lol: no to czekamy :D

a podjazd mój bardzo się sprawdził - jak wcześniej był sam piach to dopiero było wesoło ;-)

Marzę o kostce :o :-? Czy ktoś by przypuszczał? Jedni marzą o wygranej w lotka inni o wyprawie do egzotycznych krajów a ja marzę o kostce. :wink:

Ja mam żużel czy szlakę, jak zwał tak zwał, to dopiero jest wesoło. Wnosi się szystko do domu. Jak jest mokro to mam piękne, czarne kwiatki (jak ja to mówię) czyli psie łapy na posadzce. Oj mnie nie jst do śmiechu.

Diana powalająca urodą :lol: :lol: I widać po oczach, że dziewuszka :lol: :lol:

:lol:

Fajnie się czyta takie wpisy mieszkających. Opisy walki z hurtowniami, elektrykami, tynkarzami i tym podobne już na mnie nie robią takiego wrażenia jak takie sobie pisanie osóbek, które pamiętam, że budowały wtedy, kiedy i my borykaliśmy się ze stawianiem naszego domku.

Ech to były czasy :D Po inspekcji na budowie i ocenie postępów budowlanych, z wypiekami na twarzy czytałam dzienniki i wyszukiwałam potrzenych informacji.

Jednym słowem chyba taka kolej rzeczy. Ten etap już za nami :)

A tak na marginesie - przepiękna z Ciebie kobitka Magi! :lol:

:oops:

Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak :lol: :lol: :wink:

Marzę o kostce :o :-? Czy ktoś by przypuszczał? Jedni marzą o wygranej w lotka inni o wyprawie do egzotycznych krajów a ja marzę o kostce. :wink:

Ja mam żużel czy szlakę, jak zwał tak zwał, to dopiero jest wesoło. Wnosi się szystko do domu. Jak jest mokro to mam piękne, czarne kwiatki (jak ja to mówię) czyli psie łapy na posadzce. Oj mnie nie jst do śmiechu.

chyba Ciebie rozumiem - nasz piach też się tak wnosił, ale nie był czarny no i nie mamy psa ;-) (w domu weterynarza nie ma psa, a gdyby nie to że kota dostaliśmy w spadku to by nie było żadnego zwierzaka :o :wink:...no tak szewc bez butów chodzi :wink: :lol: )

pozdrawiam i życzę szybkiego spełnienia marzenia

PS.

Ja teraz marzę o nożycach do podcinania trawy :lol: :lol: :lol: nawet pomyślałam sobie że muszę chyba podpowiedzieć to Mężulkowi jak bedzie niedługo szukał dla mnie prezentu urodzinowego :wink:

ot....takie nasze marzenia przyziemne :lol:

• 4 weeks później...
  • 9 months później...