Ivonesca 27.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 a kuku fajnie znów poczytać co u Ciebie a juz myślałam że naprawdę zostałaś mamusią...dopóki nie przesunęłam strony w dół piewszoklasistka super....historia z tują z ziarenka jeszcze lepsza taras fajny (a wiesz że my nie mamy jeszcze odpowiedzi w sprawie naszego ) a drewno zawsze będzie mieszkało w garażu?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ja też się nabrałam na mamusię Ale może kiedyś poczytamy i takie wieści Domek wygląda bardzo fajnie w nowym ubranku A nowa córunia sliczniutka i napewno macie z nią ubaw Trzymam kciuki za 1 klasistkę bo też mam taką w domu Fajnie że piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Iwonka ostatnio patrzałam na Twój podjazd do chatki. Jak Ty masz ładnie. Ech Historia "tui" czy "tuii" pokazje tylko jacy z nas ogrodnicy Drewno suszyło się na ścianach domu ale na zimę wkładamy je do garażu bo nie chce nam się po zimnie biegać Zresztą i tak ściany były tynkowane. Dlaczego wcale mnie nie dziwi, że nie masz odpowiedzi w sprawie swojego tarasu . Zanim papierek przejdzie z biurka na biurko to trochę czasu musi minąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Aga ale jesteś szybka Zanim zaczęłam odpisywać nie było Twojego postu Dzięki za miłe słowa Jak tam Twoja pierwszoklasistka. Zadowolona? Nowa córunia ma jeden mankament. Brudzi w domu i gryzie coraz to nowe rzeczy no ale "cierp ciało coś chciało". Nie mam ostatnio czasu na nic. Zupełanie tak jak Ty. W miarę możliwości i weny twórczej może coś uda się zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ja powoli zaczynam nabierać tempa w organizacji czasu i dlatego mam czas na Forum od nie pamietam już kiedy Wróciło dobre piwo forum Zobaczymy na jak długo Młoda też już łapie rytm więc zaczynamy się wszyscy zgrywać i oswajać z nowymi obowiązkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moja jak na razie zachwycona szkołą (odpukać) i oby tak dalej. Właściwie to nie wiem czemu ja na nic nie mam czasu chyba kiepski ze mnie organizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moją szkołą też zachwycona ale pisanie i lekcje to nie najlepsze zajęcie więc trzeba było się dotrzeć. I jeszcze muzyczna a tutaj naprawdę bardzo duzo pracy A czas cóż jakiś taki że ucieka przez palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Rzeczywiście ludzie mają tupet jak nie ich tzn. że można zaśmiecać Mam nadzieję że telefon do przyjaciela pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Małżek się odgrażał, że zadzwoni ale mu przeszło i wałek piasku nadal sobie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Musisz popracować nad małżem Co do komina to My włozyliśmy wkład i już widzę że jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Myślałam, że Małżek odpuścił ale chyba coś planuje bo numer rejestracyjny pana Cz już ma. Nie pytam i nie naciskam Taktyka. My też planujemy włożyć wkład tylko niestety w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Skoro taktyka to cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 przez tą taktykę nie można nic pytać? to będziemy czekać cierpliwie na wieści jak już będzie coś wiadomo a podjazd mój bardzo się sprawdził - jak wcześniej był sam piach to dopiero było wesoło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Magi Diana powalająca urodą I widać po oczach, że dziewuszka Fajnie się czyta takie wpisy mieszkających. Opisy walki z hurtowniami, elektrykami, tynkarzami i tym podobne już na mnie nie robią takiego wrażenia jak takie sobie pisanie osóbek, które pamiętam, że budowały wtedy, kiedy i my borykaliśmy się ze stawianiem naszego domku. A tak na marginesie - przepiękna z Ciebie kobitka Magi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Skoro taktyka to cicho sza przez tą taktykę nie można nic pytać? to będziemy czekać cierpliwie na wieści jak już będzie coś wiadomo no to czekamy a podjazd mój bardzo się sprawdził - jak wcześniej był sam piach to dopiero było wesoło Marzę o kostce Czy ktoś by przypuszczał? Jedni marzą o wygranej w lotka inni o wyprawie do egzotycznych krajów a ja marzę o kostce. Ja mam żużel czy szlakę, jak zwał tak zwał, to dopiero jest wesoło. Wnosi się szystko do domu. Jak jest mokro to mam piękne, czarne kwiatki (jak ja to mówię) czyli psie łapy na posadzce. Oj mnie nie jst do śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Diana powalająca urodą I widać po oczach, że dziewuszka Fajnie się czyta takie wpisy mieszkających. Opisy walki z hurtowniami, elektrykami, tynkarzami i tym podobne już na mnie nie robią takiego wrażenia jak takie sobie pisanie osóbek, które pamiętam, że budowały wtedy, kiedy i my borykaliśmy się ze stawianiem naszego domku. Ech to były czasy Po inspekcji na budowie i ocenie postępów budowlanych, z wypiekami na twarzy czytałam dzienniki i wyszukiwałam potrzenych informacji. Jednym słowem chyba taka kolej rzeczy. Ten etap już za nami A tak na marginesie - przepiękna z Ciebie kobitka Magi! Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Marzę o kostce Czy ktoś by przypuszczał? Jedni marzą o wygranej w lotka inni o wyprawie do egzotycznych krajów a ja marzę o kostce. Ja mam żużel czy szlakę, jak zwał tak zwał, to dopiero jest wesoło. Wnosi się szystko do domu. Jak jest mokro to mam piękne, czarne kwiatki (jak ja to mówię) czyli psie łapy na posadzce. Oj mnie nie jst do śmiechu. chyba Ciebie rozumiem - nasz piach też się tak wnosił, ale nie był czarny no i nie mamy psa (w domu weterynarza nie ma psa, a gdyby nie to że kota dostaliśmy w spadku to by nie było żadnego zwierzaka ...no tak szewc bez butów chodzi ) pozdrawiam i życzę szybkiego spełnienia marzenia PS. Ja teraz marzę o nożycach do podcinania trawy nawet pomyślałam sobie że muszę chyba podpowiedzieć to Mężulkowi jak bedzie niedługo szukał dla mnie prezentu urodzinowego ot....takie nasze marzenia przyziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dziwne mamy marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaliszanka 05.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 magi super Fajnie wam to poszło. Zajefajnie tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.08.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Sliczny domek, bardzo fajny dziennik . No ale gdzie ta kuchnia, ktora miala byc montowana w maju . Prosze o fotki i dalsze relacje. Pieski sa slodkie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts