Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magi czytając twój dziennik czułam się jak na swojej budowie :p

Wiesz na raz muszę robić szybki kurs budowania, czytania projektu, podejmowania błyskawicznych decyzji no i co najważniejsze trzymać nerwy na wodzy- bo w hurtowniach nikomu się nie spieszy. Ćwiczę asertywność bez efektów, przymykam oko na niedociągnięcia bo boję zapytać a potem w domu z mężem nawzajem się trujemy kto powinien o tych sprawach rozstrzygać.

Zapewne uporządkowanie działki i jej zagospodarowanie wykonamy ręcznie bo chyba nie będzie już na to środków:cry: ale skoro wam się udało to jestem dobrej myśli.

Odśnieżania zimą wam nie zazdroszczę a przecież nie będę miała lepiej, u nas dom w planie jest odsunięty od drogi 10 metrów, a drogi jeszcze nie ma.

Macie Magi bardzo ładny domek i super fajną kuchnię - może ściągnę jakiś pomysł dla siebie, nie pogniewasz się:oops:?

Chyba przeczytam dziennik jeszcze raz bo bardzo mi się podoba :p

Dzięki mój dom też mi się podoba :D ale zgodnie z powiedzeniem pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie mam nadzieję, że jeszcze sobie cuś pobuduję (i to nie będzie domek z klocków :lol: )

Podczas budowy nerwów było co nie miara ale z perspektywy inaczej się na to patrzy :p

Dzięki za miłe słowa :D

• 2 weeks później...
Cos mi sie wydaję, że mieszkamy w tym samym powiecie :D :D :D :D :D oczywiscie mogę sie mylić ale... Domek ładny ale nie wiem czy znowu wybrałabym ten sam gdybym miała znowu się budować..Pewnie nie. Dach nas zrujnuje...

Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko :D :D :D

No dawaj Andzik gdzie mieszkasz? :D Wiem gdzie budujesz :lol:

Ja Kościelka City mieszkam :lol:

Ja chętnie budowałabym się jeszze raz i fakt nie wiem czy wybrałabym parterówkę to wszystko zależy :D

Czemu dach Was zrujnuje?

Pozdrowionka :D

Magi, jesli mogę cos doradzic to nie za dużo "pasków" na drewnie w jednym pomieszczeniu ( np. zebrano). Po roku znienawidzisz ten pokój. Lepiej zostawić jako akcent.

Czytając Twój dziennik uwierzyłam, że zbudowanie domu jest możliwe :):):):)Dzięki :)