magi 07.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A jaksze,no oczywiście, że wlezę luknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Magi czytając twój dziennik czułam się jak na swojej budowie Wiesz na raz muszę robić szybki kurs budowania, czytania projektu, podejmowania błyskawicznych decyzji no i co najważniejsze trzymać nerwy na wodzy- bo w hurtowniach nikomu się nie spieszy. Ćwiczę asertywność bez efektów, przymykam oko na niedociągnięcia bo boję zapytać a potem w domu z mężem nawzajem się trujemy kto powinien o tych sprawach rozstrzygać. Zapewne uporządkowanie działki i jej zagospodarowanie wykonamy ręcznie bo chyba nie będzie już na to środków:cry: ale skoro wam się udało to jestem dobrej myśli. Odśnieżania zimą wam nie zazdroszczę a przecież nie będę miała lepiej, u nas dom w planie jest odsunięty od drogi 10 metrów, a drogi jeszcze nie ma. Macie Magi bardzo ładny domek i super fajną kuchnię - może ściągnę jakiś pomysł dla siebie, nie pogniewasz się? Chyba przeczytam dziennik jeszcze raz bo bardzo mi się podoba Dzięki mój dom też mi się podoba ale zgodnie z powiedzeniem pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie mam nadzieję, że jeszcze sobie cuś pobuduję (i to nie będzie domek z klocków ) Podczas budowy nerwów było co nie miara ale z perspektywy inaczej się na to patrzy Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzień Dobry Drzwi róznią się tym że za jednymi pali się światło a za drugimi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sorry ,że ci zaśmieciłam dziennik , może ktoś to zmienić? A jeżeli chodzi o drzwi to wydaje mi się że może mają dwie różne futryny albo zdjęcie zrobione z przodu i z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzień Dobry Drzwi róznią się tym że za jednymi pali się światło a za drugimi nie no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sorry ,że ci zaśmieciłam dziennik , może ktoś to zmienić? A jeżeli chodzi o drzwi to wydaje mi się że to mają dwie różne futryny to może zdjęcie zrobione z przodu i z tyłu? No problem Nie, nie chodzi o futryny ani przód/tył Jeszcze trochę potrzymam język w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no dobra tak na powaznie to proste: jedne są lewe a drugie prawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no dobra tak na powaznie to proste: jedne są lewe a drugie prawe to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no dobra tak na powaznie to proste: jedne są lewe a drugie prawe to też jescze cóś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no i jedne są jaśniejsze a drugie ciemniejsze no chyba że tylko światło tak pada a tak wogóle: co jest do wygrania????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no i jedne są jaśniejsze a drugie ciemniejsze no chyba że tylko światło tak pada a tak wogóle: co jest do wygrania????? dobre słowo inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 rozumiem wasze zniechęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 rozumiem wasze zniechęcenie NIE NO tylko pomysłów mi juz brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ramki przy szybkachnie wiem jak to się fachowo nazywa. Kiedyś produkowali inne a teraz produkują inne Ale za wytrwałość masz nagrodę http://www.geocities.com/sztukakaligrafii/obrazki/chiny/mifu.JPG dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 zabij mnie ale na nie widzę różnicy w tych ramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To dobrze ja dopiero po zamontowaniu zauważyłam a drzwi były już podcięte Nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Cos mi sie wydaję, że mieszkamy w tym samym powiecie oczywiscie mogę sie mylić ale... Domek ładny ale nie wiem czy znowu wybrałabym ten sam gdybym miała znowu się budować..Pewnie nie. Dach nas zrujnuje... Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Cos mi sie wydaję, że mieszkamy w tym samym powiecie oczywiscie mogę sie mylić ale... Domek ładny ale nie wiem czy znowu wybrałabym ten sam gdybym miała znowu się budować..Pewnie nie. Dach nas zrujnuje... Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko No dawaj Andzik gdzie mieszkasz? Wiem gdzie budujesz Ja Kościelka City mieszkam Ja chętnie budowałabym się jeszze raz i fakt nie wiem czy wybrałabym parterówkę to wszystko zależy Czemu dach Was zrujnuje? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Magi, jesli mogę cos doradzic to nie za dużo "pasków" na drewnie w jednym pomieszczeniu ( np. zebrano). Po roku znienawidzisz ten pokój. Lepiej zostawić jako akcent. Czytając Twój dziennik uwierzyłam, że zbudowanie domu jest możliwe :):)Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Czytając Twój dziennik uwierzyłam, że zbudowanie domu jest możliwe :):)Dzięki Możliwe, możliwe i nawet przyjemne Zobaczysz Zwyczajni ludzie robią nadzwyczajne rzeczy 3mam paluchy nie tylko za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts