andzik.78 27.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Cos mi sie wydaję, że mieszkamy w tym samym powiecie oczywiscie mogę sie mylić ale... Domek ładny ale nie wiem czy znowu wybrałabym ten sam gdybym miała znowu się budować..Pewnie nie. Dach nas zrujnuje... Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko No dawaj Andzik gdzie mieszkasz? Wiem gdzie budujesz Ja Kościelka City mieszkam Ja chętnie budowałabym się jeszze raz i fakt nie wiem czy wybrałabym parterówkę to wszystko zależy Czemu dach Was zrujnuje? Pozdrowionka My niedaleko Opatówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To rzut beretem Tyle domków w budowie widzę jak jadę a ludzisków na forum niewielu Trzymam kciuki za kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to ja do Ciebie 3 lata nie zaglądałem a może zaglądałem, ale słówka nie wystukałem to teraz FAJNIE U CIEBIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To rzut beretem Tyle domków w budowie widzę jak jadę a ludzisków na forum niewielu Trzymam kciuki za kredyt No w końcu jakaś pokrewna dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 to ja do Ciebie 3 lata nie zaglądałem a może zaglądałem, ale słówka nie wystukałem to teraz FAJNIE U CIEBIE !!! Miło, że zajrzałeś Dzięki Ano fajnie jest...jak jest ciepełko, slonko świeci a ja siedzę pod parasolem z zimnym bronkiem i se odpoczywam Się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 To rzut beretem Tyle domków w budowie widzę jak jadę a ludzisków na forum niewielu Trzymam kciuki za kredyt No w końcu jakaś pokrewna dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 28.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 U mnie Magi salon będzie od północnego- zachodu to myślę ,że ściany raczej jasne a meble niekoniecznie. Brąziki i beże jak najbardziej, będzie super. A sąsiedzi już mieszkają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 U mnie Magi salon będzie od północnego- zachodu to myślę ,że ściany raczej jasne a meble niekoniecznie. Brąziki i beże jak najbardziej, będzie super. A sąsiedzi już mieszkają ? no beże j brązy już wykorzystałam gdzie indziej potrzebuję innego ładnego i jasnego koloru Somsiedzi jeszcze nie ale dach już jest i robi się środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 29.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak ci się opatrzyły brązy to może coś od pomarańczy albo karmazynowy przypływ. Nie wszystkie ściany muszą być w jednym kolorze. Mnie coś ciągnie ostatnio do fioletów i śliwek w połączeniu z ecru. A jeszcze niedawno były tylko czerwienie. A-ha i najbardziej mi się podoba pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mnie też to pierwsze ale u Małża żadne nie przeszło Chyba poprostu pojadę i kupię farbę i nie będę go pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Se awatarek strzeliłaś Domyslam się,że to Twój piesek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Aniu nie mój ale tysz fajna morda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 pewnie,że fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ania a Ty masz psiuta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Wow, co to nowy komplet i nowe kolorki ? Co to kolor, jest super. No gratulacje Magi i jeszcze jedno ,możesz zdradzić co to za płytki w salonie i kuchni. Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Wow, co to nowy komplet i nowe kolorki ? Co to kolor, jest super. No gratulacje Magi i jeszcze jedno ,możesz zdradzić co to za płytki w salonie i kuchni. Bardzo mi się podobają Dzięki Nie, nie kolor Kafelki są z tubądzina kolekcja Kuba Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie będę taka i się przywitam A jeśli chodzi o kolorki w salonie - bo o kolory chodzi, tak?? - to ja bym dała z lekka rozmytego łososia, ale nie widzę za dobrze koloru tej ściany z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie będę taka i się przywitam A jeśli chodzi o kolorki w salonie - bo o kolory chodzi, tak?? - to ja bym dała z lekka rozmytego łososia, ale nie widzę za dobrze koloru tej ściany z oknem. Brazunia poniekąd chodzi o kolorki ale nie w salonie. Teraz też w salonie dałabym łososia no ale salon poczeka na następne malowanie Szukam koloru do pokoju komputerowo/gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie będę taka i się przywitam A jeśli chodzi o kolorki w salonie - bo o kolory chodzi, tak?? - to ja bym dała z lekka rozmytego łososia, ale nie widzę za dobrze koloru tej ściany z oknem. Brazunia poniekąd chodzi o kolorki ale nie w salonie. Teraz też w salonie dałabym łososia no ale salon poczeka na następne malowanie Szukam koloru do pokoju komputerowo/gościnnego Oooops A zdjęcie gdzieś jest, bo ja w biegu w tej chwili wszystki obię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie będę taka i się przywitam A jeśli chodzi o kolorki w salonie - bo o kolory chodzi, tak?? - to ja bym dała z lekka rozmytego łososia, ale nie widzę za dobrze koloru tej ściany z oknem. Brazunia poniekąd chodzi o kolorki ale nie w salonie. Teraz też w salonie dałabym łososia no ale salon poczeka na następne malowanie Szukam koloru do pokoju komputerowo/gościnnego Oooops A zdjęcie gdzieś jest, bo ja w biegu w tej chwili wszystki obię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts