magi 14.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja również uwielbiam mieszać kolory samodzielnie i nawet jak nie pasuje to i tak wszystkim ( czytaj : drugiej połowie)wmawiam ,że tak miało być. Jeszcze nie zdarzyło się by nie trzeba było dorabiać farby i zawsze inny odcień ( a to dopiero widać po wyschnięciu ) Po pewnym czasie, pod pretekstem odświeżenia można zmienić Pochwal się jak wyszło. Nie mogę się na razie pochwalić bo mam teraz sypialnię w komputrowym czytaj dwa pokoje w jednym Musimy umalować naszą sypialnię do wtorku Życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Sypialnia i komputerowy? To prawie tak jak u mnie obecnie . Tylko ,że ja mam zakaz włączania komputera po 24:00 Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Sypialnia i komputerowy? To prawie tak jak u mnie obecnie . Tylko ,że ja mam zakaz włączania komputera po 24:00 Udanego weekendu Mój Małżek to swego czasu zakazał mi przychodzić z laptopem do salonu bo mu przeszkadzało moje klikanie Na szczęście mu przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 15.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 U mnie złamanie zakazu grozi nocną separacją Dobrze ,że mamy dwie kołdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To ja czekam na foty Ja mam w domu bardzo kolorowe więc pewnie mi się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 U mnie złamanie zakazu grozi nocną separacją Dobrze ,że mamy dwie kołdry No właśnie ja nie i muszę się słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To ja czekam na foty Ja mam w domu bardzo kolorowe więc pewnie mi się spodoba Ja znowu nie mam tak kolorowo ale mam nadzieję, że się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Na pewno się spodoba, tylko cos pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Na pewno się spodoba, tylko cos pokaż Aguś musisz poczekać no mam taki ścisk teraz w tym pokoju, że nawet nie ma mowy, żebym zdjęcia robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 I co z tą szóstką w totolotka? Spełnili oczekiwania? Zazdroszczę ci, że możecie coś robic w ogródku. ja mam przynajmniej dwie wywrotki gruzu do wywiezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 magi i jak sie skończyła sprawa reklamacji firankowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Będę czekąć cierpliwie na foty Bardzo lubie takie reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 I co z tą szóstką w totolotka? Spełnili oczekiwania? Zazdroszczę ci, że możecie coś robic w ogródku. ja mam przynajmniej dwie wywrotki gruzu do wywiezienia. no pan podał jakieś numery na blankiecie może i dzisiaj zagram Spokojnie nie od razu Rzym zbudowano Na początku to ja miałam glinę, a potem glinę, a później zgadnij Pamiętam jak bluźniłam jak sialiśmy trawę ale teraz jest co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 magi i jak sie skończyła sprawa reklamacji firankowej?? Własnie miałam telefon, miła pani mnie przeprosiła i pytała się co ma zrobić Wysiadam poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Będę czekąć cierpliwie na foty Bardzo lubie takie reklamacje Już wkrótce będzie sesja mam nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Będę czekać cierpliwie Teraz to się już nie za bardzo dziwię że te firanki są nie takie jak zamówione U mnie w ogrodzie to są pagórki i glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 18.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Widzę ,że porządnie przygotowujesz się do Świąt Nawet o wozik zadbałaś ,żeby nowe oponki były Jakie wierzby wsadzacie? Możesz wrzucić zdjęcia ogrodu w wolnej chwili oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Będę czekać cierpliwie Teraz to się już nie za bardzo dziwię że te firanki są nie takie jak zamówione U mnie w ogrodzie to są pagórki i glina U mnie glina cały czas a pagórki za płotem Widzę ,że porządnie przygotowujesz się do Świąt Nawet o wozik zadbałaś ,żeby nowe oponki były Jakie wierzby wsadzacie? Możesz wrzucić zdjęcia ogrodu w wolnej chwili oczywiście Te przygotowania to słabe . Na dzień dzisiejszy dwa okne umyte i na tym właściwie koniec Dwie opony mam do wyrzucenia a niestety mój samochodzik na dwóch kołach nie chce jeżdzić także to był mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 A mój wehikuł wczoraj odmówił posłuszeństwa Ale u Ciebie już tej gliny nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.03.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ale u Ciebie już tej gliny nie widać Teraz nie U Ciebie też nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts