ciaszka 25.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dobra robota Magi Szczególnie sypialnia mi się podoba. Jaki to kolor jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dobra robota Magi Szczególnie sypialnia mi się podoba. Jaki to kolor jeśli można spytać? Dzięki Farba dulux - oliwkowy gaj bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Magi ale ładnie u Ciebie, tak swojsko. I jaki ładny ogród. Sami wszystko robiliście? Pytań bedę miała chyba troche wiecej bo u mnie już najwyższa pora budowanie wykończyć Pewnie zajrzę tu jeszcze nie raz, a moze i ja odkurzę dziennik Ullera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Magi ale ładnie u Ciebie, tak swojsko. I jaki ładny ogród. Sami wszystko robiliście? Pytań bedę miała chyba troche wiecej bo u mnie już najwyższa pora budowanie wykończyć Pewnie zajrzę tu jeszcze nie raz, a moze i ja odkurzę dziennik Ullera Dzięki za miłe słowa zaglądaj, zaglądaj będzie mi milusio Ula Wszystko robiliśmy sami Na początku razem teraz to nie mam jakoś do tego zacięcia i czasu i Małżek przejął inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no niesamowita jesteś z tym malowaniem tak trochę z mojej bajki też kiedyś barwnik niebieski kupiłam (błękitu się kobicie w sypialni zachciało) po pomalowaniu byłam załamana ale jak wyschło to było lepiej i zostało ale męża to masz cierpliwego jak anioł a jak sezon grillowy rozpoczęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no niesamowita jesteś z tym malowaniem tak trochę z mojej bajki też kiedyś barwnik niebieski kupiłam (błękitu się kobicie w sypialni zachciało) po pomalowaniu byłam załamana ale jak wyschło to było lepiej i zostało ale męża to masz cierpliwego jak anioł ale cccsssssssssssi a jak sezon grillowy rozpoczęty? ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 12.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 narobiłaś mi ochoty na grilla i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 narobiłaś mi ochoty na grilla i nie tylko dzisiaj też robię przetestuję nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No no no jestem pełna podziwu Waszych zmagań budowlanych Właśnie przeczytałam Twój dziennik Nie powiem...Pana M. i Rolety to chyba Ci się po nocach śnią..... Ale fajnie, że sobie miło mieszkacie i dalej urządzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No no no jestem pełna podziwu Waszych zmagań budowlanych Właśnie przeczytałam Twój dziennik Nie powiem...Pana M. i Rolety to chyba Ci się po nocach śnią..... Ale fajnie, że sobie miło mieszkacie i dalej urządzacie Hej Aniu Przebrnęłaś przez te wypociny Z pespektywy pamięta się chyba tylko dobre rzeczy W każdym razie mamy co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dziś sobie poczytałem Twój dzienniczek......bardzo fajny, domek również Ps. je też uwielbiam wszelakiej maści piwko, ale z tym alkoholizowaniem psa to uważaj, pełno "nawiedzonych" animalsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A i ja sobie wpadłem poczytać dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dziś sobie poczytałem Twój dzienniczek......bardzo fajny, domek również Ps. je też uwielbiam wszelakiej maści piwko, ale z tym alkoholizowaniem psa to uważaj, pełno "nawiedzonych" animalsów Dzięki NaLeśniczku Masz rację chyba wykasuję tą fotę to może pachnieć kryminałem alkoholizować nieletniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A i ja sobie wpadłem poczytać dzienniczek Rom'ku miło Cię gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A i ja sobie wpadłem poczytać dzienniczek Rom'ku miło Cię gościć cała przyjemność po mojej stronie tylko....wpisy w dzienniczku szwankują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A i ja sobie wpadłem poczytać dzienniczek Rom'ku miło Cię gościć cała przyjemność po mojej stronie tylko....wpisy w dzienniczku szwankują poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzień Dobry I co nowego na budowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.05.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzień Dobry I co nowego na budowie???? na budowie to może za dużo powiedziane na placu boju ooo no więc na placu boju słychać ... ciszę ptaki śpiewają,słonko świeci i grilek się robi dzień dobry i miłego dnia i weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzień Dobry I co nowego na budowie???? na budowie to może za dużo powiedziane na placu boju ooo no więc na placu boju słychać ... ciszę ptaki śpiewają,słonko świeci i grilek się robi dzień dobry i miłego dnia i weekendu życzę jak jest słonko....grilek.....to jest bajka dziekuje bardzo i też życzę miłego dnia i weekendu przy tym grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Linki do bram i ogrodzeń http://www.ogrodzeniakute.net.pl/bramygal.php?od=35 http://ogrodzenia.elestra.pl/bramy_g03.html Cześc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts