magi 23.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Linki do bram i ogrodzeń http://www.ogrodzeniakute.net.pl/bramygal.php?od=35 http://ogrodzenia.elestra.pl/bramy_g03.html Cześc i czołem dzięki dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzień Dobry a co nowego słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Cześć Romku słoneczko świeci i ptaszki śpiewają to będzie udany dzień a może i tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Cieszę się że Ci humorek dopisuje Chociaż to dopiero poniedziałek - jak ja nie lubie poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Osobiście też nie lubię poniedziałków ale jest coraz bliżej do weekendu aw ten weekend zlot wybiersz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Osobiście też nie lubię poniedziałków ale jest coraz bliżej do weekendu aw ten weekend zlot wybiersz się ja???? no co Ty gdzie tam ja na takie zloty będę jeździł zbyt nieśmiały jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Osobiście też nie lubię poniedziałków ale jest coraz bliżej do weekendu aw ten weekend zlot wybiersz się ja???? no co Ty gdzie tam ja na takie zloty będę jeździł zbyt nieśmiały jezdem to tak jak ja jeszcze możesz się załapać som wolne wejściówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 magi - najważniejsze, że małż cały i zdrowy tfu, tfu odplułam przez lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek wiem że strata samochodu boli ale olej go!!!! Najważniejsze że małż cały Pozdrowienia dla małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek znam ten ból, też skasowałem auto i poza tym, że obecnego prezydenta wybraliśmy nic złego się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek znam ten ból, też skasowałem auto i poza tym, że obecnego prezydenta wybraliśmy nic złego się nie stało ja tam go nie wybierałam Jamlesik jak to się mówi nieszczęścia chodzą parami a u mnie to jakaś kompania się za mną wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek znam ten ból, też skasowałem auto i poza tym, że obecnego prezydenta wybraliśmy nic złego się nie stało a to teraz wiem, kto go wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek znam ten ból, też skasowałem auto i poza tym, że obecnego prezydenta wybraliśmy nic złego się nie stało a to teraz wiem, kto go wybrał o mnie chyba nie myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 i tak na marginesie wcale poniedziałek nie był dobry mąż miał wypadek na szczęście tylko samochód skasowany mam nadzieję, że to nie był dopiero złego początek znam ten ból, też skasowałem auto i poza tym, że obecnego prezydenta wybraliśmy nic złego się nie stało a to teraz wiem, kto go wybrał o mnie chyba nie myślisz no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.05.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć i tak trzymaj czymam, czymam i już nie wiem czy to terapia czy nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts