Maluszek 29.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć i tak trzymaj czymam, czymam i już nie wiem czy to terapia czy nałóg chiba jednak to nałóg tyle lat nas forum przy sobie trzyma, że to typowy i do tego ciężki nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć i tak trzymaj czymam, czymam i już nie wiem czy to terapia czy nałóg chiba jednak to nałóg tyle lat nas forum przy sobie trzyma, że to typowy i do tego ciężki nałóg ciężki ale jaki przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki Maluszki i Romku za słowa otuchy najważniejsze oczywiście że Małżek cały i zdrowy ale czasami jak wszystko wali się na łeb od razu to człowiek ma poprostu dość jak masz dość to wejdz na forum i od razu Ci się zrobi lepiej no a co ja robię normalnie to chyba na krągło mam dosyć i tak trzymaj czymam, czymam i już nie wiem czy to terapia czy nałóg chiba jednak to nałóg tyle lat nas forum przy sobie trzyma, że to typowy i do tego ciężki nałóg ciężki ale jaki przyjemny przyjemny, oj przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dobra porzucam to cytowanie i jeszcze można się czegoś nauczyć i poznać fajnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 zwłaszcza poznać fajnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 zwłaszcza poznać fajnych ludzi dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą magi - było mi bardzo miło Cię poznać osobiście. Szkoda, że to spotkanie było takie krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witanko z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 magi ale ze mnie gapa ogladałm przecież fotki auta a tak jakos nie zapytałam co sie stało ale sama wiesz pod wrażeniem zlotu byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą magi - było mi bardzo miło Cię poznać osobiście. Szkoda, że to spotkanie było takie krótkie Maluszku normanie buziaki to mnie bardzo miło było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witanko z wieczora cze Braza miło, że zaglondasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 magi ale ze mnie gapa ogladałm przecież fotki auta a tak jakos nie zapytałam co sie stało ale sama wiesz pod wrażeniem zlotu byłam ja to do dzisiaj pod wrażeniem jestem Małzek miał wypadek, na szczęście tylko auto do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 magi ale ze mnie gapa ogladałm przecież fotki auta a tak jakos nie zapytałam co sie stało ale sama wiesz pod wrażeniem zlotu byłam ja to do dzisiaj pod wrażeniem jestem Małzek miał wypadek, na szczęście tylko auto do naprawy to dobrze że cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 magi ale ze mnie gapa ogladałm przecież fotki auta a tak jakos nie zapytałam co sie stało ale sama wiesz pod wrażeniem zlotu byłam ja to do dzisiaj pod wrażeniem jestem Małzek miał wypadek, na szczęście tylko auto do naprawy to dobrze że cały i zdrowy noo nawet nie jestem zła o ten samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dobry Jak widzę Twój uśmiech w moich komentarzach to tak jakoś weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 magusia a na mój widok też Ci weselej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 magusia a na mój widok też Ci weselej ? albo na mój ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 magusia a na mój widok też Ci weselej ? albo na mój ???? kasia na Twój to każdy się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A, to i ja się uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts