kaśka maciej 09.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Przysiegam , ze dopiero zobaczylam Poszukam wiec dziennika Coz , podeszly wiek , wiele tlumaczy Znaczy sie łazisz za mną PS. Ja tez nie tak dawno odkryłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi ale mi narobiłaś apetytu Ta kawa z lodami wygląda bosko I jak tu się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Przysiegam , ze dopiero zobaczylam Poszukam wiec dziennika Coz , podeszly wiek , wiele tlumaczy ale o so chosi o dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Przysiegam , ze dopiero zobaczylam Poszukam wiec dziennika Coz , podeszly wiek , wiele tlumaczy Znaczy sie łazisz za mną PS. Ja tez nie tak dawno odkryłam no widzisz nawet na forum trzeba pilnować ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi ale mi narobiłaś apetytu Ta kawa z lodami wygląda bosko I jak tu się odchudzać zazwyczaj wszyscy zaczynają od poniedziałku to zawsze może być od następnego zresztą czy Ty musisz się odchudzać no widzisz takie to zdjęcie zapodałeś, że nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Czy ja do twoich komentarzy też będę mogła dorzucić parę groszy? Bardzo plisssss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi ale mi narobiłaś apetytu Ta kawa z lodami wygląda bosko I jak tu się odchudzać zazwyczaj wszyscy zaczynają od poniedziałku to zawsze może być od następnego zresztą czy Ty musisz się odchudzać no widzisz takie to zdjęcie zapodałeś, że nic nie widać Potwierdzam. Magi, zdjecie stare, nieaktualne i z prawie nic nie widać A co do kawki to polecam takie połączenia: Scottish coffee - ze szkocką whisky French coffee - z koniakiem lub brandy Spanish coffee - z sherry Russian coffee - z wódką Jamaican coffee - z ciemnym rumem lub Tia Maria. To co jutro pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Czy ja do twoich komentarzy też będę mogła dorzucić parę groszy? Bardzo plisssss... dziewczęta nooo czym chata bogata będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi ale mi narobiłaś apetytu Ta kawa z lodami wygląda bosko I jak tu się odchudzać zazwyczaj wszyscy zaczynają od poniedziałku to zawsze może być od następnego zresztą czy Ty musisz się odchudzać no widzisz takie to zdjęcie zapodałeś, że nic nie widać Potwierdzam. Magi, zdjecie stare, nieaktualne i z prawie nic nie widać A co do kawki to polecam takie połączenia: Scottish coffee - ze szkocką whisky French coffee - z koniakiem lub brandy Spanish coffee - z sherry Russian coffee - z wódką Jamaican coffee - z ciemnym rumem lub Tia Maria. To co jutro pijemy Romku słyszysz A co do kawy to myślę, że jakieś gorące klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Czy ja do twoich komentarzy też będę mogła dorzucić parę groszy? Bardzo plisssss... dziewczęta nooo czym chata bogata będzie mi bardzo miło Długo musiałam czekać na to pozwoleństwo. Ale cieszę się, że jednak mnie przyjełaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Czy ja do twoich komentarzy też będę mogła dorzucić parę groszy? Bardzo plisssss... dziewczęta nooo czym chata bogata będzie mi bardzo miło Długo musiałam czekać na to pozwoleństwo. Ale cieszę się, że jednak mnie przyjełaś. no coś Ty jeśli tak to poprostu mnie tutaj córa d.pę truje i cały czas muszę coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a w międzyczasie podlewam trawę bo sucha jak pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No... córa najważniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No... córa najważniejsza. duża jest a zachowuje się jak mały dzidziuś co sam nic nie potrafi za to w pyskowaniu ... no ale co my tu będziemy tak o suchym pysku siedzieć upały trzeba płyny uzupełnić http://www.obrazky.pl/obrazky/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Piwa nie lubię, ale ginu się chętnie napiję I tak gwoli formalności tylko: ja pijam kawę "plujkę" czyli sypaną, czarną, bez cukru Tak przyszłościowo mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Piwa nie lubię, ale ginu się chętnie napiję I tak gwoli formalności tylko: ja pijam kawę "plujkę" czyli sypaną, czarną, bez cukru Tak przyszłościowo mówię... Pani jakie to dzisiaj wymagania zapomniałam, że nie wszyscy piwosze http://msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/060801/060801_ginTonic_vmed_12p.widec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Piwa nie lubię, ale ginu się chętnie napiję I tak gwoli formalności tylko: ja pijam kawę "plujkę" czyli sypaną, czarną, bez cukru Tak przyszłościowo mówię... Brazunia szkoda serducha. A Ty pewnie jeszcze takiego szatana pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja lubiem becherovkę ze spitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Szatana to nie, ale kilka dziennie W filiżankach!! Mocno dzięki za gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Szatana to nie, ale kilka dziennie W filiżankach!! Mocno dzięki za gin No... właściwie to na to samo wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts