malgos2 09.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni No... A sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni Olga niemozliwa jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni Olga niemozliwa jesteś. Moi?? Dementuję pogłoski o spirycie w piwie, jeśli ono jest belgijskie to ma szansę być naturalnie mocne W przeciwieństwie do hamerykańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni Olga niemozliwa jesteś. Moi?? Dementuję pogłoski o spirycie w piwie, jeśli ono jest belgijskie to ma szansę być naturalnie mocne W przeciwieństwie do hamerykańskiego Dementuje plotki. Utopias jest fermentowane przez 13 lat, dlatego takie mocne. Tylko ta cena. $200 za butelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni No... A sobote... aaa do soboty to jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No w mordę ... ale dżampreza... I to z samego poniedziałku Poniedziałki są najlepsze Wtorek - leczenie kaca - i do końca tygodnia zostają 3 dni No... A sobote... aaa do soboty to jeszcze daleko Przeciwnie, wedlug Olgi jest juz prawie sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Błąd - ja w soboty nie pijam Nie chce mi się d..ki z domu ruszać Ta długa (i podwójna) fermentacja to właśnie belgijski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 200$ za butelkę Kupiłabym je tylko będąc żoną Gates'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 200$ za butelkę Kupiłabym je tylko będąc żoną Gates'a Padłabyś z nudów Albo się rozpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Wpadłabym czasem do Ciebie Ponudziłybyśmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Błąd - ja w soboty nie pijam Nie chce mi się d..ki z domu ruszać Ta długa (i podwójna) fermentacja to właśnie belgijski wynalazek Ja tez jesli pije, to raczej w piatek niz w sobote, bo jak wiadomo w soboty pracuje, wiec jestem tak zmachana, ze nic mi sie nie chce. Mozliwe, ze Sam Adams podprowadzil Belgom recepture... , czytalam teraz o tym troche i robia to piwo jak koniak. 200$ za butelkę Kupiłabym je tylko będąc żoną Gates'a No mozna by paru innych, bardziej atrakcyjnych znalezc facetow, ktorych zona mozna byc i sobie $200 za piwko zaplacic... To juz moze lepiej te kawe z wkladka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Eeee, ja tam jednak zostanę przy piwku http://www.debieb-elburg.nl/e107_images/custom/mort_subite_xtreme_kriek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A to ile ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 eee, nie wiem, ale pewnie koło 8-9% - one tak standardowo mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 eee, nie wiem, ale pewnie koło 8-9% - one tak standardowo mają No tak, to slabizna... Ja kiedys pilam piwo z blota z Amazonki. Tez niezle bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Jak jasna cholera Mi takie dali (tylko słabsze - ok. 6%) i mocno się zdziwili, że po 4 wstałam i poszłam Normalnie, jak kto pierwszy raz pije, to się pod nim nogi załamują jak wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Jak jasna cholera Mi takie dali (tylko słabsze - ok. 6%) i mocno się zdziwili, że po 4 wstałam i poszłam Normalnie, jak kto pierwszy raz pije, to się pod nim nogi załamują jak wstaje Takie opowiesci cudzoziemcow. Nie wiedza, co to dziewczyna z Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts