Rom 10.06.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dzień Dobry I taka impra mnie ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Jak jasna cholera Mi takie dali (tylko słabsze - ok. 6%) i mocno się zdziwili, że po 4 wstałam i poszłam Normalnie, jak kto pierwszy raz pije, to się pod nim nogi załamują jak wstaje Takie opowiesci cudzoziemcow. Nie wiedza, co to dziewczyna z Polski... jesteście niesamowite Romku będzie pewnie jeszcze nie jedna nie smuć się dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Jak jasna cholera Mi takie dali (tylko słabsze - ok. 6%) i mocno się zdziwili, że po 4 wstałam i poszłam Normalnie, jak kto pierwszy raz pije, to się pod nim nogi załamują jak wstaje Takie opowiesci cudzoziemcow. Nie wiedza, co to dziewczyna z Polski... jesteście niesamowite Romku będzie pewnie jeszcze nie jedna nie smuć się dzień dobry Tu impreza jest co drugi dzien, a czasami jestesmy w ciagu i codziennie walilmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aha, ale pijesz i nie czujesz, bo smakuje jak wielce przepyszny sok wiśniowy, taki mało słodki To niebezpieczne... Jak jasna cholera Mi takie dali (tylko słabsze - ok. 6%) i mocno się zdziwili, że po 4 wstałam i poszłam Normalnie, jak kto pierwszy raz pije, to się pod nim nogi załamują jak wstaje Takie opowiesci cudzoziemcow. Nie wiedza, co to dziewczyna z Polski... jesteście niesamowite Romku będzie pewnie jeszcze nie jedna nie smuć się dzień dobry Tu impreza jest co drugi dzien, a czasami jestesmy w ciagu i codziennie walilmy... No to jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Niekoniecznie, bo my dla zmyłki na różnistych wątkach balujemy Trza nas najpierw namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Niekoniecznie, bo my dla zmyłki na różnistych wątkach balujemy Trza nas najpierw namierzyć Nie chce zapeszyc, ale moze dzisiaj u mnie cos bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Niekoniecznie, bo my dla zmyłki na różnistych wątkach balujemy Trza nas najpierw namierzyć Nie chce zapeszyc, ale moze dzisiaj u mnie cos bedzie... Csiiii Bo zapeszysz Dzisiaj to ja może wczorajsz sabat będę odrabiać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Niekoniecznie, bo my dla zmyłki na różnistych wątkach balujemy Trza nas najpierw namierzyć Nie chce zapeszyc, ale moze dzisiaj u mnie cos bedzie... Csiiii Bo zapeszysz Dzisiaj to ja może wczorajsz sabat będę odrabiać w realu To jakis krotki byl, skoro zdazylas zapodac nam tu pare piwek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No właśnie wczoraj nigdzie nie poszłam, tylko z Wami chlałam Trza odrobić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No właśnie wczoraj nigdzie nie poszłam, tylko z Wami chlałam Trza odrobić, nie? Aaaaaaaaaa, pochrzanilo mi sie. Odwrotnie bylo. No tak. Trzeba odrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No właśnie wczoraj nigdzie nie poszłam, tylko z Wami chlałam Trza odrobić, nie? a co nie fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No właśnie wczoraj nigdzie nie poszłam, tylko z Wami chlałam Trza odrobić, nie? a co nie fajnie było Noooo, i kaca nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No właśnie wczoraj nigdzie nie poszłam, tylko z Wami chlałam Trza odrobić, nie? a co nie fajnie było Noooo, i kaca nie ma... Przeca nic nie mówię Pewnie że fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 same plusy tak to nawet w erze nie dobiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Wpadłabym czasem do Ciebie Ponudziłybyśmy się razem Tylko weź sobie piwo, bo ja dysponuję jedynie ginem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Wpadłabym czasem do Ciebie Ponudziłybyśmy się razem Tylko weź sobie piwo, bo ja dysponuję jedynie ginem Jak Gordonem, to ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Wpadłabym czasem do Ciebie Ponudziłybyśmy się razem Tylko weź sobie piwo, bo ja dysponuję jedynie ginem Jak Gordonem, to ja się piszę Znowu chleja od rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z nudów na pewno nie!!!! Mogłabym mieć tyle ziemi i tyle koni, że na 30 lat by wystarczyło Wpadłabym czasem do Ciebie Ponudziłybyśmy się razem Tylko weź sobie piwo, bo ja dysponuję jedynie ginem Jak Gordonem, to ja się piszę Znowu chleja od rana! Wątrobę mam jeszcze zdrową, to korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 w końcu na coś trzeba umrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 w końcu na coś trzeba umrzeć Lepiej z przepicia niz z przepalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts