OK 12.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jesssu gin z porzeczką profanacja Nie profanacja tylko pychota dzień dobry Profanacja - mi wystarczyło, że powąchałam Jałowiec to jałowiec, porzeczka to porzeczka - to co to ma być? 2 w 1?? Braza, lubuski oszzywiście też znam I pijam, jak najbardziej Ale jak dla mnie Gordon, to to, co tygryski lubią najbardziej W końcu jakbyś była małżą Gatesa, to byś chyba nie żałowała koleżance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no chyba, że wieczorem się zobaczy Z nami sie nie podzielisz? Niedobra! No patrzcie jaka niedobra, sama chce wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.06.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 no chyba, że wieczorem się zobaczy Z nami sie nie podzielisz? Niedobra! No patrzcie jaka niedobra, sama chce wypić nic nie piłam tzn dżinu nie piłam bo skleroza zapomniałam soku kupić, potem Małz też zapomniał i doopa jak się zaopatrzę to się podzielę spokojna wasza rozczochrana i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 no chyba, że wieczorem się zobaczy Z nami sie nie podzielisz? Niedobra! No patrzcie jaka niedobra, sama chce wypić nic nie piłam tzn dżinu nie piłam bo skleroza zapomniałam soku kupić, potem Małz też zapomniał i doopa jak się zaopatrzę to się podzielę spokojna wasza rozczochrana i dzień dobry Ale dajesz popalic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a co tu taaaaaaaaaaka cisza gdzie gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a co tu taaaaaaaaaaka cisza gdzie gospodyni? gdzieś ućkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ale jesteś czy nie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Zwlaszcza, ze kac w srode oznacza tylko 2 dni do konca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Zwlaszcza, ze kac w srode oznacza tylko 2 dni do konca tygodnia. Widzisz, jakie to proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dobry wieczór, widzę, że u Magi to imprezka cały tydzień Magi co to za brama? A orientujesz się ile to to kosztuje? Też jestem w trakcie poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Zwlaszcza, ze kac w srode oznacza tylko 2 dni do konca tygodnia. Widzisz, jakie to proste? A mnie tu maz zmusza do posiadania wolnych weekendow. Dzieki temu zachowuje zdrowie psychiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Zwlaszcza, ze kac w srode oznacza tylko 2 dni do konca tygodnia. Widzisz, jakie to proste? A mnie tu maz zmusza do posiadania wolnych weekendow. Dzieki temu zachowuje zdrowie psychiczne... Ty czy on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hej Mordeczki moje jestem tylko tak jakby nieobecna Skacowana? tak w ciągu tygodnia to przeca nie godzi Co znowu nie godzi? Środa, b. dobry dzień na kaca I na leczenie kaca tyż Zwlaszcza, ze kac w srode oznacza tylko 2 dni do konca tygodnia. Widzisz, jakie to proste? A mnie tu maz zmusza do posiadania wolnych weekendow. Dzieki temu zachowuje zdrowie psychiczne... Ty czy on? Ja... On ze mna to raczej ciezko ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Biedak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Biedak E tam. Za to ja bede miala dla Was wiecej czasu w te weekendy. No chyba, ze mnie na plaze bedzie malzon ciagal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts