DPS 18.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No i zaś gdzieś sobie poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją Fajne Forum, typowo budowlane Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kaca leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją to znaczy, ze już koniec tygodnia blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją to znaczy, ze już koniec tygodnia blisko Wedlug teorii OK najlepiej pije sie na poczatku tygodnia. Potem juz watroba zmeczona za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją to znaczy, ze już koniec tygodnia blisko Wedlug teorii OK najlepiej pije sie na poczatku tygodnia. Potem juz watroba zmeczona za bardzo. Nio Na początku, czyli do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją to znaczy, ze już koniec tygodnia blisko Wedlug teorii OK najlepiej pije sie na poczatku tygodnia. Potem juz watroba zmeczona za bardzo. Nio Na początku, czyli do czwartku Czyli dzisiaj jeszcze mozemy sie napruc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Rany, gdzie nie pójdę to chleją to znaczy, ze już koniec tygodnia blisko Wedlug teorii OK najlepiej pije sie na poczatku tygodnia. Potem juz watroba zmeczona za bardzo. Nio Na początku, czyli do czwartku Czyli dzisiaj jeszcze mozemy sie napruc. to od czego zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hej jak fajnie u mnie było szkoda, że mnie nie było ale dzisiaj będę tylko spróbujcie nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór, widzę, że u Magi to imprezka cały tydzień Magi co to za brama? A orientujesz się ile to to kosztuje? Też jestem w trakcie poszukiwań. właśnie czkam na wycenę jak cuś się dowiem to dam cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja jestem i od razu ponawiam pytanie. Co to za brama, skąd, po ile i dlaczego tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór, widzę, że u Magi to imprezka cały tydzień Magi co to za brama? A orientujesz się ile to to kosztuje? Też jestem w trakcie poszukiwań. właśnie czkam na wycenę jak cuś się dowiem to dam cynka Uprzedziłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 bramę znalazłam na googlach i mnie urzekła na bramie jest nazwa firmy bram-point firma jest z Będzina http://bram-point.pl/ dla mnie za daleko więc szukam w okolicy wykonawcy ponadto moja brama jest szersza niż standardowe i na razie nie będę tego zmieniać, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Będzin to jak dla mnie też koniec świata Czekam na wycenę a narazie spadam. Mam dzisiaj niebywałą przyjemność jechać do Zusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Będzin to jak dla mnie też koniec świata Czekam na wycenę a narazie spadam. Mam dzisiaj niebywałą przyjemność jechać do Zusu to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Będzin to jak dla mnie też koniec świata Czekam na wycenę a narazie spadam. Mam dzisiaj niebywałą przyjemność jechać do Zusu to sama przyjemność no nie wiem, jak dla kogo Zdecydowanie wolę Urząd Skarbowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Magi normalnie nie wierzę W końcu coś naskrobałaś w dzienniczku. W końcu nadejszła ta wielkopomna chwila A brama - nie powiem - ładniutka [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hej jak fajnie u mnie było szkoda, że mnie nie było ale dzisiaj będę tylko spróbujcie nie być a o której cza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Będzin to jak dla mnie też koniec świata Czekam na wycenę a narazie spadam. Mam dzisiaj niebywałą przyjemność jechać do Zusu to sama przyjemność no nie wiem, jak dla kogo Zdecydowanie wolę Urząd Skarbowy. oby dwie instytucje są bardzo fajne i je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Magi normalnie nie wierzę W końcu coś naskrobałaś w dzienniczku. W końcu nadejszła ta wielkopomna chwila A brama - nie powiem - ładniutka [/b] weri fany wena wróciła nie wiem na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts