ewusia 10.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 trzymajcie się Magi, bardzo Wam współczuję bo wiem jak taka strata boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 magi - bardzo mi przykro, że Dinuś odszedł. Myślałam, że mu się uda zwalczyć to choróbsko. Trzymaj się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dziękuję za słowa otuchy. Czas leczy rany albo oswaja z bólem. A ja nadal wstając rano ide sprawdzić czy może to nie był jakiś zły sen i on będzie spał u siebie. Znowu ryczę. Aniu, Veruniu witam w moich skromnych komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 magi - podobno w takiej sytuacji powinno się jak najszybciej wziąć szczeniaczka, który zmiejszy ból po stracie psa. Nie wiem jak ja zniosę odejście Miśka i Nory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.07.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Maluszku zeby na to można było się przygotować psychicznie ... ale nie można Wiem, wiem że szczeniaczek to najlepsze lekarstwo ale ja nie wiem czy chcę to przeżywać powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Po stracie Cherrie wyłam dwa tygodnie ... ciągle ją słyszałam, widziałam, czułam ... to było okropne!!! Do tej pory ją wspominam i ... szczerze mówiąc pomimo naszej obecnej psuki i całej miłości do niej nadal tęsknię za tamta!!!! Magunia, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.07.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Braza dokładnie tak jest ze mną ale chyba musi minąć trochę czasu zanim pomyślę o nowym piesku jakoś się trzymam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Niestety ja tez traktowalam moja sunie jak czlonka rodziny i wziecie nastepnego zwierzaka byloby swojego rodzaju zdrada... Tak to czulam wtedy. Trzymaj sie cieplo i pomysl, ze on przynajmniej juz nie cierpi. Trudno cos madrego napisac na ten temat. Tak to juz niestety jest, ze zwierzeta zyja krocej od nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 po moim kocie dwa tygodnie były ciężkie... i ponad rok się zbierałam na drugiego... ale rak to straszna choroba, bolesna przykro mi w tamtym tygodniu u rodziców męża również uśpiliśmy psa... owczarka.. rak jelita trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzięki dziewczęta Kochane jesteście Już naprawdę jest lepiej. Myślę o nim non stop i tęsknię ale już nie wyję tyle co wtedy i nawet zdjęcia oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 avatarek Ci się taki tajemniczy zrobił... że się musiałam zastanowić czy to Ty, czy nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 musiałam zmienić sama rozumiesz a że nie posiadam takich ładnych zdjęć jak Ty to co mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no, to było dobre to nie ładne zdjęcie tylko dobra obróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dobra, dobra tam już obróbka ja to w ogóle mało zdjęć swoich posiadam bo aparat jest mój mój Małżek rzadko robi mi zdjęcia, częściej córka ale tych lepiej nie pokazywać [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no więc... ja się nie daję nikomu fotować,to zdjęcie robiłam sama, jak wiele innych.. pilocik wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 o i tu się mylisz takie to mi wychodzą gorzej niż córci ja chyba nie jestem fotogeniczna czy jak to tam się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nie opowiadaj, widziałam Cię kawałek na gębach i jesteś śliczną kobietką, no i napewno fotogeniczną, tylko trzeba sie do zdjecia przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nie opowiadaj, widziałam Cię kawałek na gębach i jesteś śliczną kobietką, no i napewno fotogeniczną, tylko trzeba sie do zdjecia przyłożyć A na ktorej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dobra zobaczcie sobie jedno robione przez córcię no uśmiech jak na budyniu tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dobra zobaczcie sobie jedno robione przez córcię no uśmiech jak na budyniu tutaj To Ty masz jakas corcie? Nie zartuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts