DarioAS 14.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nawet 6 zobaczyłam ale ile Ty masz lat?? Taka młodziutka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 jakaś córcia mi się po drodze przytrafiła młodziutka chyba żartujesz młodziutka to ja byłam 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie No i Magi zostałaś zdemaskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie Kobito!! Jak to normalnie wyglądam o tak: http://www.babajaga.info.pl/images/rzezba_baby.gif także wiesz, nie przebijesz mnie swoją starością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie Kobito!! Jak to normalnie wyglądam o tak: http://www.babajaga.info.pl/images/rzezba_baby.gif także wiesz, nie przebijesz mnie swoją starością kłamiesz bo takiego ładnego nosa to Ty nie masz Monia no widzisz jakie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie A gdzie? te a Ty to nie za ciekawa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 kłamiesz bo takiego ładnego nosa to Ty nie masz ojojoj, myślałby kto, że ty masz ładny właśnie ogarnłęa mnie głupawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 właśnie ogarnłęa mnie głupawka poniedziałkowa mnie się zdarza piątkowa ale na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 właśnie ogarnłęa mnie głupawka poniedziałkowa mnie się zdarza piątkowa ale na zdrowie mnie to się zdarza bez względu na dzień tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 fajnie masz ja to zazwyczaj tydzień zaczynam dołem jak ja nie lubię poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie A gdzie? te a Ty to nie za ciekawa jesteś a ja chyba też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Słuchajcie, magi to stara doopa jest Normlanie pomarszczona i siwe włosy ma. Wiem, bo widziałam ją na Zlocie zołza Kaśka wisz co napewno mam jedną zmarszczkę mniej od Ciebie Kobito!! Jak to normalnie wyglądam o tak: http://www.babajaga.info.pl/images/rzezba_baby.gif także wiesz, nie przebijesz mnie swoją starością a avatar wskazuje na całkiem coś innego... to co to za laska?? córka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 fajnie masz ja to zazwyczaj tydzień zaczynam dołem jak ja nie lubię poniedziałków magi, doły nie sa mi obce, niestety nieee ale jakoś nie mam ochoty dziś myśleć o dołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Gdzie ta zmarszczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Gdzie ta zmarszczka? a bo ja wiem trzeba by sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts