malgos2 15.07.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam tak to jest jak się ludziom pokazuje fotki młodszej siostry albo córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam tak to jest jak się ludziom pokazuje fotki młodszej siostry albo córki No wlasnie, dawaj swoje i nie sciemniaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam tak to jest jak się ludziom pokazuje fotki młodszej siostry albo córki i Ty brutusie przeciwko mnie echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam tak to jest jak się ludziom pokazuje fotki młodszej siostry albo córki No wlasnie, dawaj swoje i nie sciemniaj... ja wygądam tak samo jak na zdjęciu tylko trochę starzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a oględziny będą zbiorowe w co ja się wpakowałam tak to jest jak się ludziom pokazuje fotki młodszej siostry albo córki i Ty brutusie przeciwko mnie echhhh dobra dobra, no to jest twoje zdjęcie, tylko dlaczego dałaś takie z przed 10 lat?????? Chcesz nas wszytkie wkurzyć??????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Chyba w porę przyszłam ... zasłaniam Magi własną pierwsią przed gniewem ludu (chociaż nie bardzo wiem, o co kaman ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, ale sobie humor poprawiają Twoim kosztem Żadna nie widzi, że zdjecie jest z lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, ale sobie humor poprawiają Twoim kosztem Żadna nie widzi, że zdjecie jest z lutego Monia, to jest fotomontaż No naiwność ludzka nie zna granic Widziałam ją 31 maja, te zdjęcia to lipa Magi, buziaki ty szczylu jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, ale sobie humor poprawiają Twoim kosztem Żadna nie widzi, że zdjecie jest z lutego Monia, to jest fotomontaż No naiwność ludzka nie zna granic Widziałam ją 31 maja, te zdjęcia to lipa Magi, buziaki ty szczylu jeden No widzisz jaka Normalnie mnie nabrała Za rok muszę pojechać na zlot i osobiscie zobaczyć te zmarszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, ale sobie humor poprawiają Twoim kosztem Żadna nie widzi, że zdjecie jest z lutego Monia, to jest fotomontaż No naiwność ludzka nie zna granic Widziałam ją 31 maja, te zdjęcia to lipa Magi, buziaki ty szczylu jeden No widzisz jaka Normalnie mnie nabrała Za rok muszę pojechać na zlot i osobiscie zobaczyć te zmarszczki no właśnie, wiedziałabyś jaki z niej staruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Się teraz nie tłumacz dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Się teraz nie tłumacz dobra dobra, już się tak nie denerwuj, bo ci się te zmarszczki jak moje rzeczywiście zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Ale duża myślałam, ze ma maksymalnie 7 lat. Albo wsześnie zaczęłaś albo dobrze się trzymasz A pewnie, ze za rok przyjadę obejrzeć te zmarszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Ale duża myślałam, ze ma maksymalnie 7 lat. Albo wsześnie zaczęłaś albo dobrze się trzymasz A pewnie, ze za rok przyjadę obejrzeć te zmarszczki magi jest jak froschka, zaczęła zaraz po Komunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Się teraz nie tłumacz dobra dobra, już się tak nie denerwuj, bo ci się te zmarszczki jak moje rzeczywiście zrobią Kasia chyba te incognito bo Cię widziałam i jakoś nie pamiętam zmarszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts