Aga J.G 15.04.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 I nie dziękuj trzymam kciuki żeby wszystko szło zgodnie z planem. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 magi marchewkowo- jarząbkowa tez miałam to samo z wielkościami jak były tylko fundamenty...a potem to i nawet ściany to wydawało mi sie to wszystko jakieś dziwne małe.....na szczęście tylko mi się wydawało pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.04.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ivonka oby tak było bo w garażu zrobię salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szuruś 23.04.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Życzę dużo zapału. Będę śledził Wasze postępy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Szaruś nie dziękuję. Nareszcie ziomal oby ich więcej Budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.04.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Magi gartulacje, jak Tój Dziennik czytam, to widzę pewne zbieżności między naszymi budowami: podobne romiarami domki, podobna technologia, jesteśmy na podobnym etapie... Napisz mi proszę maksymalnie dużo infprmacji o tym kominku i co pod uwagę brać przy wyborze po za Jotulem? Jaka moć?...U mnie kominek przy ściane stać będzie, a ogrzewać raczej będzie : salon kuchnię i hole, dam chyba spokój z rozprowadzeniem ciepłego powietrza (bardzo brudzą się sufity przy aneostatach) i główne źrodło ciepła to kocioł na gaz.Aha robisz doprowadzenie powietrza do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.04.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Mik robię rozprowadzenie a jakże U mnie będzie kosztować 3800. Ja stawiam na kominek. Stwierdziłam, że bez sensu jest wydawać pieniądze na drugie źródło ogrzewania skoro kominek się sprawdza/tzn instalację itp/. Co do mocy to napewno znasz już odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.04.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Małgosiu dziękuję za radę, miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 to, chyba jeden z fajnieszych momentów budowy - patrzeć jak ściany rosną, super przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 ...a dziekuję za pozdrowienia, dziękuję ...i czekam na fotki jakieś ...i też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ivo ale jesteś szybka dopiero skończyłam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Pamiętam ten moment kiedy stanęły ściany Oprócz wydawania niekontrolowanych okrzyków dzikiej radości, nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że dom mi się powiększył! Posadzka była taka mała, a teraz, ze scianami to kawał domu! Pomieszczenia potem strasznie zmniejszyły mi się po otynkowaniu- na ciemnoszary kolor. Ale po gładziach znów odnalazłam w naszym domu przestrzeń Dużo takich cudnych chwil jeszcze przed Tobą! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 no i są fotki no i fajnie ...ale się pnie do góry pieknie ..oby tak dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur 13.05.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ogladałem zdjęcia - gratulacje.Sprawdź, czy komin (ten od kominka) nie przechodzi czasem przez kosz dachu.Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 14.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 kurczesz magi jak ja ci zazdroszczę? ale nie jestem zawistna tylko ci zazdroszcze, i juz sie nie mogę doczekać kiedy zacznę u siebie! mam nadzieję że będzie to w przyszlym sezonie! a twój dziennik będę czytać regularnie - tak mi się podoba! fajnie jest obserwować zadowolenie, zmagania, tworzenie innych ludzi - jest to bardzo "budujące"! !!! oby tak dalej!!! trzymam za ciebie !!! ( to kiedy planujesz parapetówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.05.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ania, Ivo jaka teraz nuda cały czas ściany, ściany, ściany nic nowego Jaszczur miałeś rację, jak się sprawa rozwinie zobaczymy Oliwkaik życzę szybkiego startu i oby bezkonfliktowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 no i jak tam po rozmowie z kierownikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.05.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Iwonka Szkoda gadać, jak sama nie przypilnujesz to nikt tego za ciebie nie zrobi. Kierownik chyba poczuł, że to też jego wina i złagodniał, a może te typy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 magi a po co ta ozdoba w postaci nikomu nie potrzebnego komina , chyba można to rozebrać i materiał wykorzystać do budowy właściwego komina u mnie jeden komin rozbierali, bo od dołu lecieli na pełno, wyczystek wg nich nie trzeba, komin do kominka już sam rozbierałem i wziołem innego murarza, wlot do komina zrobili na wys. 190cm a przekrój dymowego 20x14 tak było na projekcie, chociaż zwróciliśmy na to uwagę szefowi i miało być 20x20, ale "chłopcy" zrobili tak jak " stoi" w projekcie 20x 14. Piętra już nie robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts