monia77w1 16.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Ale duża myślałam, ze ma maksymalnie 7 lat. Albo wsześnie zaczęłaś albo dobrze się trzymasz A pewnie, ze za rok przyjadę obejrzeć te zmarszczki magi jest jak froschka, zaczęła zaraz po Komunii Magi no wiesz co a ja myślałam, ze Ty grzeczna dziewczynka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Ale duża myślałam, ze ma maksymalnie 7 lat. Albo wsześnie zaczęłaś albo dobrze się trzymasz A pewnie, ze za rok przyjadę obejrzeć te zmarszczki magi jest jak froschka, zaczęła zaraz po Komunii no to teraz wiem, czemu ja ją tak lubię Monia za rok będzie duuuużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Się teraz nie tłumacz dobra dobra, już się tak nie denerwuj, bo ci się te zmarszczki jak moje rzeczywiście zrobią Kasia chyba te incognito bo Cię widziałam i jakoś nie pamiętam zmarszczek bo tam ciemno było to nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Magi, a ile lat ma Twoja córcia? Kaśka, za rok będę, obejrzę sobie Magi z każdej strony Julka będzie miała 9 lat w pażdzierniku No to teraz się już nie wymigasz od zlotu już ja Cie przypilnuję Ale duża myślałam, ze ma maksymalnie 7 lat. Albo wsześnie zaczęłaś albo dobrze się trzymasz A pewnie, ze za rok przyjadę obejrzeć te zmarszczki magi jest jak froschka, zaczęła zaraz po Komunii Magi no wiesz co a ja myślałam, ze Ty grzeczna dziewczynka jesteś widzisz pierwsze wrażenie czasami złudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Braza Moinia dzięki za obronę Kaśka co Ci zrobię jak Cię złapię (czytaj: dorwę) szczyl=komplement jakbys nie wiedziała Się teraz nie tłumacz dobra dobra, już się tak nie denerwuj, bo ci się te zmarszczki jak moje rzeczywiście zrobią Kasia chyba te incognito bo Cię widziałam i jakoś nie pamiętam zmarszczek bo tam ciemno było to nie widziałaś No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Sęk w tym, ze nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Sęk w tym, ze nie będę szkoda napewno będzie okazja, żeby Ci się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Sęk w tym, ze nie będę a czemu nie będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Sęk w tym, ze nie będę szkoda napewno będzie okazja, żeby Ci się przyjrzeć mam w tym czasie lifting umówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 mam w tym czasie lifting umówiony taki po całości czy tylko częściowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No fakt przez to przyćmione światło wszystko przekłamane jak będziesz u Depesi to się przyjrze Sęk w tym, ze nie będę szkoda napewno będzie okazja, żeby Ci się przyjrzeć mam w tym czasie lifting umówiony bardzo śmieszne Kasia bardzo Maluszku przeprowadzać się będzie ale może znajdziesz weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 mam w tym czasie lifting umówiony taki po całości czy tylko częściowy?w sumie co se bede żalować, pierdykne se po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 bardzo śmieszne Kasia bardzo Maluszku przeprowadzać się będzie ale może znajdziesz weekendzik magi, tu nie ma nic do śmiacia pomarszczona jestem jak kresz troszkę mnie po jajach życie skopało ostatnio to mi się na facjacie odbiło no ale grunt to poczucie humoru, nie??? No właśnei, mam przeprowadzkę i nie chce odwlekać tego ani godziny dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kaśka przestań ołkej pomarszczona to jest moja zasłonka Na temat tego "skopania" to ja ostatnio też mogę swoje trzy grosze dorzucić ale grunt to się nie załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dziewczynyyyyyyyyyy przypominam : Na pohybel skurwy.synom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Nefer dobrze, że zabrałaś głos Chociaż czasami mam słabość A jeszcze tak wracając do zmarszczek chciałabym się zestarzeć z godnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Nefer dobrze, że zabrałaś głos Chociaż czasami mam słabość A jeszcze tak wracając do zmarszczek chciałabym się zestarzeć z godnością Czasowi się też nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Damy nie Damy czsowi się nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 aleście się rozzmarszczyły... od tego śmiania to dopiero zmarchy powstajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 aaaaaale kto by się tym przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts