Maluszek 19.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Maluszku ogród to jeszcze nie moja era normalnie Małżek dostaje spazmów ale mnie to nie interesuje ja bym już chciała zacząć coś w ogrodzie robić ale jak jest jakaś większa kasa to idzie na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 za złotóweczkę można kupić daglezje na alusku my ostatnio kupiliśm srebrne świerki za 5 zł w wyprzedaży poświątecznej to wszystko jakoś tak chaotycznie ale powoli się układa w całość kiedyś przy tarasie zrobiłam sobie rabatę a teraz myślę, żeby tam posadzić coś pnącego więc to i tak jest tylko "teraz" potem koncepcja się zmienia i sama wiesz przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Koncepcję to ja już mam - projekt jest zrobiony, ale chciałabym to sobie zobaczyć na wizualizacji. Teraz przed robieniem ogrodu powstrzymuje mnie brak ziemi - muszę nawieźć tak ze 30 ciężarów ziemi czyli jakieś 10 000 zł. Szkoda mi takie pieniądzie na ziemię przeznaczyć jak tyle w chałupie jest do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 strasznie dużo tej ziemi potrzebujesz wiadomo, że dom to priorytet Maluszku ty załóż tą galerię dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 bo u mnie jest sam piach i mało co na nim rośnie a poza tym duża działka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to super jak duza działka możemy się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 1500 m a Twoja bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Magi - dopiero teraz przeczytałem o Dinusiu Bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Maluszku, no weź się skup i załóż galerię Witanko wieczorne! Burzę mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Braza - jak założę galerię to dam linka do niej, ale najpierw chociaż trochę muszę chałupę z zewnątrz wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Maluszku, no weź się skup i załóż galerię Witanko wieczorne! Burzę mam... Ale Ci zazdroszczę Brazuniu tej burzy. U nas straszna gorąc i nie ma czym oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 bo u mnie jest sam piach i mało co na nim rośnie a poza tym duża działka jest. to może oaza .........jakieś oczko wodne dwie palmy i hamak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to już Riviera Bałtycka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 to już Riviera Bałtycka jest A cooooooo!!!! Mają Francuzi, możemy mieć i my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Tylko ta Wasza to sztuczna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Tylko ta Wasza to sztuczna jest... ale palma to palma jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Tylko ta Wasza to sztuczna jest... ale palma to palma jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta Czy ja wiem? Mysle, ze wladze naszego miasta z pomnikiem golebia na Rynku przebijaja wszystkie wladze miasta na calym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts