malgos2 19.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja To jest tak, jakby u Ciebie pomnik mewy postawili po tym, jak Ci wlasnie samochod osr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja To jest tak, jakby u Ciebie pomnik mewy postawili po tym, jak Ci wlasnie samochod osr... Ja nie mam samochodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja To jest tak, jakby u Ciebie pomnik mewy postawili po tym, jak Ci wlasnie samochod osr... Ja nie mam samochodu ... No to jakby Ci mewa na glowe narobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Tylko ta Wasza to sztuczna jest... ale palma to palma jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta Czy ja wiem? Mysle, ze wladze naszego miasta z pomnikiem golebia na Rynku przebijaja wszystkie wladze miasta na calym swiecie. ale gołębie się z Krakowem kojarzą a palma z Warszawą nijak Gdyby jeszcze piękną choinkę tam posadzili to miałoby sens a tak nie dość, że głupio wygląda to jeszcze sztuczne toto i na dodatek jakieś takie małe liście ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi Tylko ta Wasza to sztuczna jest... ale palma to palma jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta Czy ja wiem? Mysle, ze wladze naszego miasta z pomnikiem golebia na Rynku przebijaja wszystkie wladze miasta na calym swiecie. ale gołębie się z Krakowem kojarzą a palma z Warszawą nijak Gdyby jeszcze piękną choinkę tam posadzili to miałoby sens a tak nie dość, że głupio wygląda to jeszcze sztuczne toto i na dodatek jakieś takie małe liście ma Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ja się może też na sztuce nie znam, ale palma w jakimkolwiek wydaniu to mi tu nijak nie pasuje A wiecie, musze sprawdzić czy ta nasza nie jest przypadkiem sztuczna. Jeśli tak, to chyba zemdleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. w sumie to nie wiem co przez tą palmę artystka chciała wyrazić no nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. w sumie to nie wiem co przez tą palmę artystka chciała wyrazić no nie znam się Znam wprawdzie artystke, ale szczerze mowiac bronic jej nie bede. Ale jak mi kurna ten pomnik golebia postawia, to chyba bede musiala z laska dynamitu sie tam wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. w sumie to nie wiem co przez tą palmę artystka chciała wyrazić no nie znam się Znam wprawdzie artystke, ale szczerze mowiac bronic jej nie bede. Ale jak mi kurna ten pomnik golebia postawia, to chyba bede musiala z laska dynamitu sie tam wybrac. znasz artystkę od palmy czy gołębia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. w sumie to nie wiem co przez tą palmę artystka chciała wyrazić no nie znam się Znam wprawdzie artystke, ale szczerze mowiac bronic jej nie bede. Ale jak mi kurna ten pomnik golebia postawia, to chyba bede musiala z laska dynamitu sie tam wybrac. znasz artystkę od palmy czy gołębia? Od palmy. Ale nie jest to moja przyjaciolka bynajmniej. Golebia wiem kto robil, bo w gazecie napisali i jakbym go dorwala... Ale pewnie to na zamowienie prezia bylo, wiec jemu sie nalezy wyrwanie paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ...... Jeśli tak, to chyba zemdleję... powiedz kiedy, ja sanitariusz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 ...... Jeśli tak, to chyba zemdleję... powiedz kiedy, ja sanitariusz jestem W dniu dzisiejszym pomiędzy godziną 10.00 a 11.00 Zdążysz dotrzec z pomocą???? Dzień doberek, macie rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 To i ja wpadłam się przywitać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 dzień dobry mnie też czasai palma odbija pewnie tej artystce też odbiła i ją uzewnętrzniła Maluszku moja działeczka to tylko 1000 m Romku mnie też Jamles Ty to masz pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Te artystki tak maja. Witam goraco, uff, jak goraco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Magi -aż mi głupio, że dopiero teraz tu dotarłam moje pytanie też jest nieco "opóźnione" -Chodzi mi o kuchnię, chcę mieć bardzo podobną (nieco ciemniejszą), a poza tym widzę, że gabaryty i układ naszych kuchni są nieco podobne (moja ma 255cmx455cm -czyli 7mb zabudowy). jeśli to nie jest tajemnica -ile kosztowały twoje mebelki? czy to MDF? Są jakieś carga, "Blumy" i inne "cuda"? Z góry dziękuję za odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 jessu gdzie te moje kometarze spadły w jakąś otchłań Kasia jakaś taka opóźniona jesteś Meble są z MDF-fu, proste jak drut żadnych cargów i czegoś tam jeszcze co napisałaś same beble kosztowały 6 tys. d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 bo u mnie jest sam piach i mało co na nim rośnie a poza tym duża działka jest. Maluszku, a próbowałaś cokolwiek tam posadzić? Bo ja też mam piach i kurczę u mnie rośnie wszystko sama sie dziwię, ale rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Psia krew, za daleko ta palma stoi, rondo wielkie i ruch jak w Paryżu Oblukam kiedy indziej, czy ona sztuczna czy tez prawdziwość z niej bije Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Psia krew, za daleko ta palma stoi, rondo wielkie i ruch jak w Paryżu Oblukam kiedy indziej, czy ona sztuczna czy tez prawdziwość z niej bije Cześć Myslisz, ze na zime ja beda przesadzac? Te sztuczne palmy z wierzchu sa pokryte prawdziwa kora, wiec musialabys na sam czubek sie wspiac i sprawdzic liscie, czy sa plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts