Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja :-?

To jest tak, jakby u Ciebie pomnik mewy postawili po tym, jak Ci wlasnie samochod osr... :x :x :x

Ja nie mam samochodu ... :wink:

Osobiście wolę na gołębia patrzeć, boć to rodzime stworzenie jest!!! A palma obca i na ki gwizdek się po naszej ziemi szlaja :-?

To jest tak, jakby u Ciebie pomnik mewy postawili po tym, jak Ci wlasnie samochod osr... :x :x :x

Ja nie mam samochodu ... :wink:

No to jakby Ci mewa na glowe narobila... :x :x :x

A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta :D Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala :wink: :D

Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi :roll:

Tylko ta Wasza to sztuczna jest... :lol: :lol: :lol:

ale palma to palma

jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta

Czy ja wiem? Mysle, ze wladze naszego miasta z pomnikiem golebia na Rynku przebijaja wszystkie wladze miasta na calym swiecie. :-?

ale gołębie się z Krakowem kojarzą a palma z Warszawą nijak :o :roll: Gdyby jeszcze piękną choinkę tam posadzili to miałoby sens a tak nie dość, że głupio wygląda to jeszcze sztuczne toto i na dodatek jakieś takie małe liście ma :roll:

A propos palm ... władzom mojego kochanego miasta palma odbiła dokumentnie ... dosłownie ... posadzili takową na rondzie wjazdowym do miasta :D Prezydenta na niej posadzić, będzie za małpę robił i egzotyka jak ta lala :wink: :D

Toż odgapili to od naszego miasta. U nas palma od kilku lat na jednym z rond stoi :roll:

Tylko ta Wasza to sztuczna jest... :lol: :lol: :lol:

ale palma to palma

jest to jeden z najgłupszych pomysłów jakie miały władze naszego miasta

Czy ja wiem? Mysle, ze wladze naszego miasta z pomnikiem golebia na Rynku przebijaja wszystkie wladze miasta na calym swiecie. :-?

ale gołębie się z Krakowem kojarzą a palma z Warszawą nijak :o :roll: Gdyby jeszcze piękną choinkę tam posadzili to miałoby sens a tak nie dość, że głupio wygląda to jeszcze sztuczne toto i na dodatek jakieś takie małe liście ma :roll:

Ale to sztuka jest, nie pomnik. Nie znasz sie. :lol: :lol: :lol:

w sumie to nie wiem co przez tą palmę artystka chciała wyrazić :roll:

no nie znam się :cry:

Znam wprawdzie artystke, ale szczerze mowiac bronic jej nie bede. :lol: :lol: :lol: Ale jak mi kurna ten pomnik golebia postawia, to chyba bede musiala z laska dynamitu sie tam wybrac. :evil: :evil: :evil:

Znam wprawdzie artystke, ale szczerze mowiac bronic jej nie bede. :lol: :lol: :lol: Ale jak mi kurna ten pomnik golebia postawia, to chyba bede musiala z laska dynamitu sie tam wybrac. :evil: :evil: :evil:

znasz artystkę od palmy czy gołębia?

znasz artystkę od palmy czy gołębia?

Od palmy. Ale nie jest to moja przyjaciolka bynajmniej. Golebia wiem kto robil, bo w gazecie napisali i jakbym go dorwala... :evil: :evil: :evil: :evil: Ale pewnie to na zamowienie prezia bylo, wiec jemu sie nalezy wyrwanie paznokci. :evil: :evil: :evil:

Magi -aż mi głupio, że dopiero teraz tu dotarłam :oops: moje pytanie też jest nieco "opóźnione" :wink: -Chodzi mi o kuchnię, chcę mieć bardzo podobną (nieco ciemniejszą), a poza tym widzę, że gabaryty i układ naszych kuchni są nieco podobne (moja ma 255cmx455cm -czyli 7mb zabudowy). jeśli to nie jest tajemnica -ile kosztowały twoje mebelki? czy to MDF? Są jakieś carga, "Blumy" i inne "cuda"? Z góry dziękuję za odpowiedź :) !

Psia krew, za daleko ta palma stoi, rondo wielkie i ruch jak w Paryżu :-? Oblukam kiedy indziej, czy ona sztuczna czy tez prawdziwość z niej bije :D

Cześć :D

Myslisz, ze na zime ja beda przesadzac? :lol: :lol: :lol: Te sztuczne palmy z wierzchu sa pokryte prawdziwa kora, wiec musialabys na sam czubek sie wspiac i sprawdzic liscie, czy sa plastikowe. :lol: :lol: :lol: