anjamen 23.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja sie przyznam ze w Warszawce bylam w cynamonie i foksal 19 bodajze i to byla sobota i wcale nie bylo fajnie, tak jakos sztucznie A ja bylam w tych wszystkich Fabrykach Trzciny i innych takich, co najpierw sie jedzie, potem sie idzie, a potem ochroniarz Cie wpusci albo nie, albo czesc ludzi wpusci, czesc nie. Bez seeeeeeeeeensu. W Krakowie ochroniarze sa bardziej dyskretni i poza tym jak mnie raz nie chcial wpuscic, to dostal od wlasciciela taki opieprz, ze chyba juz tam dlugo nie zabawil. O 5 rano powiedzial, ze zamykaja... Oczywiscie wparowalam bez slowa i zakapowalam dowcipnisia... braaaawo! sukinkot u nas jest chyba tylko w P1 selekcja na bramce, ale mialam okazje poznac te selekcjonerke (bo to kolezanka mojej kolezanki) gowniara jakas ubrana jak straszydlo (ze niby taka oryginalna) i taki ktos mialby mi powiedziec ze nie wejde, absurd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Gdybyscie zawadzaly o Krakow to koniecznie wstapcie do Pieknego Psa na Slawkowskiej 6 a. Nie ma szyldu od ulicy, trzeba szukac knajpy Carpe Diem i isc do konca bramy, przez podworko. Zreszta w bramie juz widac napis. Na dole jest sala do tanczenia, ale tanczyc mozna wszedzie. No i impreza zaczyna sie rozkrecac gdzies o miedzy 2 a 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 obiad staremu podalam i wracam a we Wrocławiu najczesciej bywam w daytonie, p1, jezdzie, klubie 54, antidotum. ze wskazaniem na te pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a żeśta się na Warszawkę uwzięły dziewczątka jedne za moich młodych czasów w Warszawce codziennie się balowało nocami a rano prosto z tych imprez do pracy się zasuwało. A teraz to nie wiem bo często nie bywam zwłaszcza odkąd na wieś się wyprowadziłam. Teraz to raczej gdzieś u znajomych albo u nas imprezki są. Może Olga się wypowie bo to młodzież jest więc wie gdzie teraz balować Co do Sobieskiego, to mimo, że się w kręgach imprezowych już nie obracam na imprę do Sobieskiego to bym nigdy nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja raz w sobieskim nocowalam i takiego sniadania jak tam w zadnym innym hotelu nie jadlam ale na piwko tez bym tam nie poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 nocować to można ale na imprezy to chodzi się w inne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Trza mieć nagrania z głosem drapieżnego ptaka, na przykład sokoła lub jastrzębia i puszczać, boją się wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Trza mieć nagrania z głosem drapieżnego ptaka, na przykład sokoła lub jastrzębia i puszczać, boją się wtedy. a to mi wtedy wszystkie ptaszki odfruną a tego bym nie chciała bo przylatują do nas kosy, sójki, pliszki, bażanty, wróbelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... a bo to dziwna okolica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... a bo to dziwna okolica jest Z centrum nas wywalili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... a bo to dziwna okolica jest Z centrum nas wywalili.... przeca to też centrum jest a czemuż was to wywalili co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... a bo to dziwna okolica jest Z centrum nas wywalili.... przeca to też centrum jest a czemuż was to wywalili co? Bo zamykali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mala poprawka, to nie byla impreza, tylko bar. Jedyny otwarty w okolicy o 1 w nocy... a bo to dziwna okolica jest Z centrum nas wywalili.... przeca to też centrum jest a czemuż was to wywalili co? Bo zamykali... dziwaki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja nie kleje co zamykali?????jakie ptaki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja nie kleje co zamykali????? jakie ptaki????? Knajpy zamykali o 1 w Warszawie. A ptaki to osobny temat (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 nie nadazam, ale spoko, jak sie bawic to tylko we Wroclove i Krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Noooo... Dobrze mamy. W sumie to w Nowym Jorku tez mozna. Teraz to juz drinki tansze niz w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Noooo... Dobrze mamy. W sumie to w Nowym Jorku tez mozna. Teraz to juz drinki tansze niz w Wawie. to szykuj się ... przylatujemy d.bry Żeśta się rozgadały i tak o suchym pysku musiałyście siedzieć bo mję wczoraj komin reperowali Aniu jak ja mam Cię adoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 mnie??? Malgos, tylko się nie zdziw jak Ci sie zlot muratorski zrobi w NJ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts