Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna tu? tu? - komentarze do dziennika Magi

jolana

Recommended Posts

ja sie przyznam ze w Warszawce bylam w cynamonie i foksal 19 bodajze i to byla sobota i wcale nie bylo fajnie, tak jakos sztucznie :roll: :roll: :roll:

A ja bylam w tych wszystkich Fabrykach Trzciny i innych takich, co najpierw sie jedzie, potem sie idzie, a potem ochroniarz Cie wpusci albo nie, albo czesc ludzi wpusci, czesc nie. Bez seeeeeeeeeensu. :evil: :evil: :evil: W Krakowie ochroniarze sa bardziej dyskretni i poza tym jak mnie raz nie chcial wpuscic, to dostal od wlasciciela taki opieprz, ze chyba juz tam dlugo nie zabawil. O 5 rano powiedzial, ze zamykaja... :o :o :o :o Oczywiscie wparowalam bez slowa i zakapowalam dowcipnisia... 8)

braaaawo! sukinkot :evil:

u nas jest chyba tylko w P1 selekcja na bramce, ale mialam okazje poznac te selekcjonerke (bo to kolezanka mojej kolezanki) gowniara jakas ubrana jak straszydlo (ze niby taka oryginalna) i taki ktos mialby mi powiedziec ze nie wejde, absurd :o

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdybyscie zawadzaly o Krakow to koniecznie wstapcie do Pieknego Psa na Slawkowskiej 6 a. Nie ma szyldu od ulicy, trzeba szukac knajpy Carpe Diem i isc do konca bramy, przez podworko. Zreszta w bramie juz widac napis. Na dole jest sala do tanczenia, ale tanczyc mozna wszedzie. No i impreza zaczyna sie rozkrecac gdzies o miedzy 2 a 3.

a żeśta się na Warszawkę uwzięły dziewczątka jedne 8) :wink:

za moich młodych czasów w Warszawce codziennie się balowało nocami a rano prosto z tych imprez do pracy się zasuwało. A teraz to nie wiem bo często nie bywam zwłaszcza odkąd na wieś się wyprowadziłam. Teraz to raczej gdzieś u znajomych albo u nas imprezki są.

Może Olga się wypowie bo to młodzież jest więc wie gdzie teraz balować :D

Co do Sobieskiego, to mimo, że się w kręgach imprezowych już nie obracam na imprę do Sobieskiego to bym nigdy nie poszła :roll: