magi 24.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 mnie??? Malgos, tylko się nie zdziw jak Ci sie zlot muratorski zrobi w NJ.... Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co no to jesteśmy uratowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Noooo... Dobrze mamy. W sumie to w Nowym Jorku tez mozna. Teraz to juz drinki tansze niz w Wawie. to szykuj się ... przylatujemy d.bry Żeśta się rozgadały i tak o suchym pysku musiałyście siedzieć bo mję wczoraj komin reperowali Aniu jak ja mam Cię adoptować no tak u Ciebie ladnie ze chcialam zamieszkac z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co i ponton jeszcze trzeba... w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co i ponton jeszcze trzeba... w razie co opone też mam (na brzuchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co i ponton jeszcze trzeba... w razie co opone też mam (na brzuchu) A jakie problemy sa z lataniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Noooo... Dobrze mamy. W sumie to w Nowym Jorku tez mozna. Teraz to juz drinki tansze niz w Wawie. to szykuj się ... przylatujemy d.bry Żeśta się rozgadały i tak o suchym pysku musiałyście siedzieć bo mję wczoraj komin reperowali Aniu jak ja mam Cię adoptować no tak u Ciebie ladnie ze chcialam zamieszkac z Toba małżek pewnie byłby zadowolony dzięki u Ciebie też będzie pięknie i ja nie mam takiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tera są jakieś problemy z lataniem Ciężko do tego NY się bedzie dostac, tyle nie przepłynę Kajak mam w razie co i ponton jeszcze trzeba... w razie co opone też mam (na brzuchu) w razie W wiem do kogo się podczepić jakoś nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja nie wiem o co kaman, ale chciałam powiedzieć, że bardzo lubię jagody i truskawki. No bo o czym mam gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A jakie problemy sa z lataniem? Że niby drogo cycuś i jeszcze jakieś linie lotnicze się z Polski wycofują czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Noooo... Dobrze mamy. W sumie to w Nowym Jorku tez mozna. Teraz to juz drinki tansze niz w Wawie. to szykuj się ... przylatujemy d.bry Żeśta się rozgadały i tak o suchym pysku musiałyście siedzieć bo mję wczoraj komin reperowali Aniu jak ja mam Cię adoptować no tak u Ciebie ladnie ze chcialam zamieszkac z Toba małżek pewnie byłby zadowolony dzięki u Ciebie też będzie pięknie i ja nie mam takiej łazienki to pozdrow malza (moj to straszny jest ale to juz pol Polski wie ) a do lazienki to was wszystkich zapraszam, jak juz sie zrobi a oponke tez mam coby do NY doplynac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A jakie problemy sa z lataniem? Że niby drogo cycuś i jeszcze jakieś linie lotnicze się z Polski wycofują czy jakoś tak Noooo, tanio nie jest, ale nigdy nie bylo, wiec roznicy nie ma. A wycofuje sie z PL Ryanair, a on nie latal do Stanow, to nam zwisa. Mozecie zrobic ten zlot, nie musi to byc splyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.07.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A jakie problemy sa z lataniem? Że niby drogo cycuś i jeszcze jakieś linie lotnicze się z Polski wycofują czy jakoś tak Noooo, tanio nie jest, ale nigdy nie bylo, wiec roznicy nie ma. A wycofuje sie z PL Ryanair, a on nie latal do Stanow, to nam zwisa. Mozecie zrobic ten zlot, nie musi to byc splyw... myśmy już z Brazą raz się do Ciebie wybierałyśmy ale jakoś tak nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 witanko, to co lecimy do Malgos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 spływ byłby pewnie ciekawszy tylko do września możemy nie dopłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No to szybciutko, szybciutko sie zbierac kolezanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No to szybciutko, szybciutko sie zbierac kolezanki... ale dzisiaj miałam powera posprzątałam cały dom, zrobiłam zakupy, obkupiłam małża, zrobiłam grila i odwiozłam córę do babci na weekend normalnie idę po jaki zimny browar i na taras odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No to szybciutko, szybciutko sie zbierac kolezanki... ale dzisiaj miałam powera posprzątałam cały dom, zrobiłam zakupy, obkupiłam małża, zrobiłam grila i odwiozłam córę do babci na weekend normalnie idę po jaki zimny browar i na taras odpocząć A ja myslalam, ze chcesz sie do najblizszej rzeki rzucic, co by do mnie wplaw dotrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts