anjamen 30.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 sluchaj Batorego to chyba pchali ja to szybka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 czyli jakies 3 tygodnie, a co ja bede po drodze pila?? wode????? no wodę, sporo jej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 sluchaj Batorego to chyba pchali ja to szybka jestem Taaaaaaaaa, to kiedy wyruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzień dobry. Mam nadzieję, że Magi już gdzieś koło Gibraltaru jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 no rzuciłam się, rzuciłam do tej mojej smródki a tam woda po kolana poodzierałam się cała o jakieś krzaczory ponadto jak już się rzuciłam to zobaczyłam koniec ... smródki Małgoś sory ale nie czekaj wolę się z Tobą spotkać w polandzie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.07.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Magi Jak tam Twoja brama wjazdowa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 no rzuciłam się, rzuciłam do tej mojej smródki a tam woda po kolana poodzierałam się cała o jakieś krzaczory ponadto jak już się rzuciłam to zobaczyłam koniec ... smródki Małgoś sory ale nie czekaj wolę się z Tobą spotkać w polandzie dzień dobry Smutno mi... Nikt mnie nie odwiedzi? Po indonezyjsku Polska to Polandia. Ladnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no rzuciłam się, rzuciłam do tej mojej smródki a tam woda po kolana poodzierałam się cała o jakieś krzaczory ponadto jak już się rzuciłam to zobaczyłam koniec ... smródki Małgoś sory ale nie czekaj wolę się z Tobą spotkać w polandzie dzień dobry Smutno mi... Nikt mnie nie odwiedzi? Po indonezyjsku Polska to Polandia. Ladnie, nie? Ładnie Małgoś - kiedyś Cię na pewno odwiedzimy witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witanko, Malgos Ty sie nie martw ja wpadne na kawe i drinka i poogladac wieloryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ale wieloryb to w Baltyku byl... Tu tez sa, ale... w NY Aquarium. Sa tez w stanie Maine, ale ja sie boje plywac po oceanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ale ja mowie o kobitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No wiem... Ale ja mowie o wielorybach. A dlaczego tylko o kobitach? Faceci tez potrafia byc niezlymi kaszalotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a przystojniaki tez som????? co dzisiaj pijemy Malgos??????w koncu weekend sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a przystojniaki tez som????? co dzisiaj pijemy Malgos?????? w koncu weekend sie zaczyna Nooooo... Przystojniaki som, ale ja nie patrze, bo moj monsz jest najprzystojniejszy na swiecie. Ale tak szczerze, to jak sie jakis trafi, to najczesciej gej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 znam dwoch przystojnych gejow, fajne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jezu, chyba musze sie przespac, bo mam omamy wzrokowe... Przed chwila wydawalo mi sie, ze mi cos po scianie pelza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a co to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a co to było??? Wgniecenie w scianie takie male. Przespalam sie z pol godziny i zniknelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 A gdzież to Gospodyni przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a co to było??? Wgniecenie w scianie takie male. Przespalam sie z pol godziny i zniknelo... ja dziś miałam konia na ścianie... polnego oczywiście ale taki byk, że do stanu przedzawałowego mnie doprowadził i to nie było wgniecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts