anjamen 09.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a ja za sushi nie przepadam za to Tomek.... tylko u nas dobre sushi to majątek u nas odwrotnie, ja lubie, a Dawid wcale mamy taka fajna susharnie we Wro ze stateczkami, ze jedzonko sobie plywa na tackach naokolo baru i tylko bierzesz co lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nie wiem, czy dałabym się przekonac ... nawet stateczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 sushi u magi to tylko z brukselki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 surowa brukselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 surowa brukselka za brukselkę to chyba oberwię ............. magi za nią nie przepada PS. ja też, bo to nie dobre jest, nawet ugotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 surowa brukselka za brukselkę to chyba oberwię ............. magi za nią nie przepada PS. ja też, bo to nie dobre jest, nawet ugotowane Eeee tam, pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 surowa brukselka za brukselkę to chyba oberwię ............. magi za nią nie przepada PS. ja też, bo to nie dobre jest, nawet ugotowane a z tarta buleczka na maselku to nie pogardze ale wole sushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Rany .... jak nie zdechła ryba, to jakieś zagramaniczne zielsko .... Pogadajmy o karkówce, cooo... Nie znoszę brukselki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Rany .... jak nie zdechła ryba, to jakieś zagramaniczne zielsko .... Pogadajmy o karkówce, cooo... Nie znoszę brukselki!!!! A wiesz jaka dobra karkówka z brukselką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Rany .... jak nie zdechła ryba, to jakieś zagramaniczne zielsko .... Pogadajmy o karkówce, cooo... Nie znoszę brukselki!!!! nie wiem Brazuniu czy bylas jak mnie maz wyru..al z impreza na kilkadziesiat chlopa, ktora nie doszla do skutku, ale puenta jest taka ze wciaz mam w zamrazarce kilka kilo karkowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Rany .... jak nie zdechła ryba, to jakieś zagramaniczne zielsko .... Pogadajmy o karkówce, cooo... Nie znoszę brukselki!!!! nie wiem Brazuniu czy bylas jak mnie maz wyru..al z impreza na kilkadziesiat chlopa, ktora nie doszla do skutku, ale puenta jest taka ze wciaz mam w zamrazarce kilka kilo karkowki To jednak nie było tej imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Rany .... jak nie zdechła ryba, to jakieś zagramaniczne zielsko .... Pogadajmy o karkówce, cooo... Nie znoszę brukselki!!!! nie wiem Brazuniu czy bylas jak mnie maz wyru..al z impreza na kilkadziesiat chlopa, ktora nie doszla do skutku, ale puenta jest taka ze wciaz mam w zamrazarce kilka kilo karkowki To jednak nie było tej imprezy? noz k...wa nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 rozpisywalam sie o tym w czwartek dwa tygodnie temu ale kanapki z surowa karkowa do pracy zrekompensowaly mi wszystkie trudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Od razu mówiłam, żebyś szła na ploty gdzieś To rozumiem, że ogródka nie skopali? Szkoda A co się stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jeśli masz jej za dużo, to nadmieniam nieśmiało, że bardzo lubię .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Od razu mówiłam, żebyś szła na ploty gdzieś To rozumiem, że ogródka nie skopali? Szkoda A co się stanęło? brzydka pogoda byla. ja od rana zapier... jak maly samochodzik o 17 zadzwonil stary ze oni do knajpy ida i czy pojde z nimi a ja sama z tym zarciem masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Od razu mówiłam, żebyś szła na ploty gdzieś To rozumiem, że ogródka nie skopali? Szkoda A co się stanęło? brzydka pogoda byla. ja od rana zapier... jak maly samochodzik o 17 zadzwonil stary ze oni do knajpy ida i czy pojde z nimi a ja sama z tym zarciem masakra Chybabym ukatrupiła Ale na serio kanapki z surową karkówką zapodałaś do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Od razu mówiłam, żebyś szła na ploty gdzieś To rozumiem, że ogródka nie skopali? Szkoda A co się stanęło? brzydka pogoda byla. ja od rana zapier... jak maly samochodzik o 17 zadzwonil stary ze oni do knajpy ida i czy pojde z nimi a ja sama z tym zarciem masakra Chybabym ukatrupiła Ale na serio kanapki z surową karkówką zapodałaś do roboty? si si bo mimo rozowego kapelusika to ja wredne babsko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Od razu mówiłam, żebyś szła na ploty gdzieś To rozumiem, że ogródka nie skopali? Szkoda A co się stanęło? brzydka pogoda byla. ja od rana zapier... jak maly samochodzik o 17 zadzwonil stary ze oni do knajpy ida i czy pojde z nimi a ja sama z tym zarciem masakra Chybabym ukatrupiła Ale na serio kanapki z surową karkówką zapodałaś do roboty? si si bo mimo rozowego kapelusika to ja wredne babsko jestem Cudne I co, aluzju poniał? Gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts