malgos2 23.08.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Kurcze, ale pierwszy raz w zyciu widzialam w Poznaniu, jak dziki kot opryskuje krzaki. Jazda na maksa byla to. Normalnie takie okrzyki wydawal i tak sie prezyl, ze zalowalam, ze kamery nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No, ubawiłam się czytając o kuwetach. Verunia, może on nie szkodzi tym kwiatkom? W końcu to nawóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.08.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Dzięki dziewczyny za rady mam nadzieję, że ten nasz sierściuch nie będzie mi walił do doniczek na razie ma kuwetę tymczasową z pudełka po butach nie wiedzieliśmy czy z nami zostanie ale nie zanosi się żeby mu nie pasowało więc dzisiaj trza kupić To jednak mleko dzień dobry i miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzień dobry nasz kociak na początku też załatwiał się do pudełka, ale to szybko zaczyna śmierdzieć niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kotek był ale się zmył (thx God) Nie cierpię kotów w domu no myślałam, że dam radę ze względu na Julkę ale odetchnęłam z ulgą jak sobie poszedł. Jakieś uprzedzenie mam do kotów chyba Okazało się, że to kot sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 się uśmiałam kot sąsiadów znajoma opawiadała że jak jej bratu zdechł kot to cała ulica plakała bo każdy myśllał że to jego kot w każdym domu mial miseczki i kuwetę i ............pieszczoty się ustawil koleszka nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a jakie zwierzaki z Wami mieszkają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ci się upiekło jednym słowem kociak sam poszedł, czy sąsiad go przyuważył u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a jakie zwierzaki z Wami mieszkają ? yyyy na razie to tylko korniki w drewnie obiecałam Julce, że zamiast kota dostanie chomika (biada mi, biada) kot się na mnie chyba wkurzył, bo mnie wcześniej wkurzył i sobie poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ale historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a jakie zwierzaki z Wami mieszkają ? yyyy na razie to tylko korniki w drewnie obiecałam Julce, że zamiast kota dostanie chomika (biada mi, biada) kot się na mnie chyba wkurzył, bo mnie wcześniej wkurzył i sobie poleciał biada chomikowi kartofle będzie wcinał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 eeeeeeeeee Ty to masz fajnie... ja nawet tego jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 moje towarzystwo mnie o królika męczy no i kompa muszę im dać co to za porządki ja nie wiem a chciałam jeszcze do bobowej zajrzeć może później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Julka to ma króliczka, kotka i koszatka czy cuś non stop na tapecie tylko ona jest taki bałaganiarz i nie umie zadbać o swój pokój, że ja drżę o tego zwierzaka i dlatego go nie ma Ania kartofle od razu co tak wszyscy się czepiaja tego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 bo fajny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Magi fajnego miałaś kotka. Moja psina jak sie przybłąkała, to już 13 lat z nami jest. Już niedosłyszy i niedowidzi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Julka to ma króliczka, kotka i koszatka czy cuś non stop na tapecie tylko ona jest taki bałaganiarz i nie umie zadbać o swój pokój, że ja drżę o tego zwierzaka i dlatego go nie ma Ania kartofle od razu co tak wszyscy się czepiaja tego avatara a Ty od razu że się czepiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Magi a ja bym chciała zobaczyć Twoją bramę wjazdową bo jakiś czastemu się nad nią zastanawiałaś. Czy już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kasiu dzięki Edyś fajny był Ania no widzę, że się czepiasz Ania ja też bym chciała ją zobaczyć na swoim miescu w końcu Pan mi mówi, że nie może takich końcówek znależć jak na zdjęciu ma mi przynieść jakieś do zobacznia, żebym wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ania ja też bym chciała ją zobaczyć na swoim miescu w końcu Pan mi mówi, że nie może takich końcówek znależć jak na zdjęciu ma mi przynieść jakieś do zobacznia, żebym wybrała Aha...... dzięki, jak będziesz już ją miała to poproszę o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts