DarioAS 07.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 on jest i śliczny i taki... kochany psiaczek i widać, że psotnik uwielbiam takie pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Magi, fajoski piesek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Magi, ale piękny piesio Pewnie już się w nim zakochaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Magi, ale piękny piesio Pewnie już się w nim zakochaliście? ooooooooooo i to zdaje się nie tylko oni...bo na forum to też wszystkich rozczula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jeszcze jak! Przesłodki niuniuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 magi mordeczko byłam obejrzałam cudo pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Magi, ja Ciebię tylko prosze o jedno: nie zrób mu świństwa i nie uczłowiecz go... No boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja kcem piesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 maluch śliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 nawet mój monsz się w nim zakochał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Aniu - wykorzystaj to i kup piesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ani juz pieskow i kotkow wystarczy (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 czesc dotarlam i ja teeeeez chccccce pieeeeeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ani juz pieskow i kotkow wystarczy (chyba). jeszcze mogę pare oddać, jakby kto chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ani juz pieskow i kotkow wystarczy (chyba). jeszcze mogę pare oddać, jakby kto chciał... Jeszcze Ani do Wroclawia podrzuc mlode jak sie urodzi, Dawidka tez jakos uplynnij i bedziesz miala swiety spokoj. i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ani juz pieskow i kotkow wystarczy (chyba). jeszcze mogę pare oddać, jakby kto chciał... Jeszcze Ani do Wroclawia podrzuc mlode jak sie urodzi, Dawidka tez jakos uplynnij i bedziesz miala swiety spokoj. i jestem za i wychowam jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dziękuję wiecie jak pachnie taki szczeniak ma jeszcze taką szczenięcą sierściuchę na grzbiecie syneczek jest mamusi jak zwykle uwielbia pieszczochy sam się nastawia i nie gryzie bo normalnie to krokodyl albo pirania pyskuje po Julci a po Małżu to ma nadmiar ciałka tu i ówdzie a po mnie uparty na razie jestem słomianą mamą i nie wiem gdzie rence wsadzic Ania (z muratora) nie wiem jak Ty dajesz radę normalnie szacuneczek Jak tak wszyscy podrzucą Ani te pociechy to będzie miała wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dziękuję wiecie jak pachnie taki szczeniak ma jeszcze taką szczenięcą sierściuchę na grzbiecie syneczek jest mamusi jak zwykle uwielbia pieszczochy sam się nastawia i nie gryzie bo normalnie to krokodyl albo pirania pyskuje po Julci a po Małżu to ma nadmiar ciałka tu i ówdzie a po mnie uparty na razie jestem słomianą mamą i nie wiem gdzie rence wsadzic Ania (z muratora) nie wiem jak Ty dajesz radę normalnie szacuneczek Jak tak wszyscy podrzucą Ani te pociechy to będzie miała wesoło Ty też widzę sobie radzisz a ja dobrze opanowalam rozdzielanie obowiązków domowych inaczej by mnie towarzystwo zajechało jak łysą kobyłe : on, ich czworo , wielkie białe szczekające bydle i rozdarty kocór a ona jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dziękuję wiecie jak pachnie taki szczeniak ma jeszcze taką szczenięcą sierściuchę na grzbiecie syneczek jest mamusi jak zwykle uwielbia pieszczochy sam się nastawia i nie gryzie bo normalnie to krokodyl albo pirania pyskuje po Julci a po Małżu to ma nadmiar ciałka tu i ówdzie a po mnie uparty na razie jestem słomianą mamą i nie wiem gdzie rence wsadzic Ania (z muratora) nie wiem jak Ty dajesz radę normalnie szacuneczek Jak tak wszyscy podrzucą Ani te pociechy to będzie miała wesoło Ty też widzę sobie radzisz a ja dobrze opanowalam rozdzielanie obowiązków domowych inaczej by mnie towarzystwo zajechało jak łysą kobyłe : on, ich czworo , wielkie białe szczekające bydle i rozdarty kocór a ona jedna śpryciula muszę się z tym przespać i poustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 koniecznie mordeczko koniecznie młodego też do pinu postaw kto to widział piranię udawać jak się jest boksiem i jeszcze zęby w pańcię wbijać skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts