DPS 18.09.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja też mówię heloł... i mówicie że rojniki są fajowe...? hm....ide coś poszukać... No. Zobacz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 NOOOOOOOOO to taka fajna zapchaj dziura w ogrodzie....a to rośnie za zwykłej ogrodowej ziemi czy jakiejś tam kwaśnej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja też mówię heloł... i mówicie że rojniki są fajowe...? hm....ide coś poszukać... No. Zobacz tutaj. no no no niektóre całkiem fajniusie muszę poczytać i poszperać za nimi dziękuję za zachwyty i odwiedziny i dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a ja mam takie rojniki u siebie ale nie wiedzialam ze to sie tak nazywa czesc wszystkim Magi ale Ty laska jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a ja mam takie rojniki u siebie ale nie wiedzialam ze to sie tak nazywa czesc wszystkim Magi ale Ty laska jestes eee tam Anja i jak te rojniki jakieś takie wymagające czy raczej nie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 wcale nic z nimi sie nie dzieje, gdzie je wetkniesz tam rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 tylko za dużo wody nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 tylko za dużo wody nie lubią a je się sadzi raczej jesienią czy wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 No to sobie przyszłam popatrzeć, co też nowego wymyśliłaś Po wlewie jesteś to i natchnienie pewnikiem masz Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Magi ale Ty laska jestes eee tam nie eee tam ...szczero prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 tylko za dużo wody nie lubią a je się sadzi raczej jesienią czy wiosną bez znaczenia, to łatwe w uprawie, rosną zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o to to takie cuś dla mnie bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a gdzie fotki Malucha? witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Magi, coś psina Ci nie daje chyba dużo z nami posiedzieć.. wymagający piesek, jak każde dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Magusia, mam nadzieję, że doszłaś już do siebie po wlewkach i tropikach. Też czekam na zdjęcia Malucha. A co się stało z tą małą sunieczką, która właziła Dinusiowi na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu ostatnio wypoczywałam Maluszku fotek niet Depesiu oddaliśmy małą w bardzo dobre ręce, nie chcę się usprawiedliwiać (bo sama mam marne zdanie o takich ludziach) ale inaczej wtedy być nie mogło, i myślę, że to z Dinusiem to była kara dla nas za tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Magi! Co Ty opowiadasz, dziecko drogie!!! Czy uważasz, że psinka byłaby pod dobrą opieką i że wtedy byłaś w stanie zaspokoić wszystkie jej potrzeby? Wnioskuję, że nie - więc jedynym słusznym i rozsądnym działaniem w takiej sytuacji jest oddanie pieska pod lepszą opiekę, niż jest się w stanie zapewnić samemu. Przecież działałaś dla jej dobra! No też coś, kara... Proszę Cię, nawet nie myśl takich głupotów. Matko jedyna, tak się zdenerwowałam, że kawy napić się muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Magi czesc, przestan plesc takie bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Magi - co Ty gadasz Tak po prostu musiało być i nie ma tu żadnej Waszej winy. Nie zawsze może być tak jak chcemy, żeby było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Magi czesc, przestan plesc takie bzdury no, właśnie, jeszcze za karę brukselka odrośnie w Twoim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts