nitubaga 25.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzięn dobry......... wstawać !!!!!!!! mamy piękne słoneczko!!!!!!!!!!!.....wstawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzięn dobry......... wstawać !!!!!!!! mamy piękne słoneczko!!!!!!!!!!!.....wstawać.... nie wszędzie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dzień dobry ja tam wiem swoje u mnie miało być dzisiaj tak ciepło a nie jest a ja w manifeście latam w krótkich spodenkach po dworze a słońca to nie ma ale może będzie po południu proszę za mnie trzymać kciuki 0 14:00 A jeszcze mi się przypomniało od niedzieli Julka miała się nauczyć tabliczki mnożenia do 100 (tata zadał) i wczoraj ją pytał, umowa była, że jak się nie nauczy to nie będzie komputera no i jej nie poszło ryczała z dwie godz.(zamiast się nauczyć kilku kombinacji, których nie umiała) co odbiło się na Diego, huknęła na niego. Małżek się wkurzył i mówi: nie wyżywaj się na nim na co Julka: nie wyżywiam się. Oczywiście oboje zachowaliśmy powagę a jak tylko wyszła to w śmiech miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry matko kochana....a czemu skoro dzień dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry matko kochana....a czemu skoro dzień dobry? Kasiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś teraz jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry matko kochana....a czemu skoro dzień dobry? Kasiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś teraz jest dobry no to teraz jest bardzo dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry matko kochana....a czemu skoro dzień dobry? Kasiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś teraz jest dobry aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o to chodzi..... to trzeba było tak od razu!!!!!!!!! ja u Ciebie bywam często... tylko ostatnio była mowa o jakimś piesku (o ile dobrze zrozumiałam) a że nie wiem o co chodziło...bom w niektórych tematach świeżynka - więc siedziałam cichutko czekając na tematy na które coś będę mogła napisać.... a na dzień dobry mogę napisać zawsze !!! no to dobry dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nitubaga świetny kolor nic nie widać cześć Mordeczko jak to słońca nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nitubaga świetny kolor nic nie widać a bo to takie dyskretne miało być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Cześć mordeczki Piękny dzień się zapowiada Oby takich więcej tej jesieni miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień dobry matko kochana....a czemu skoro dzień dobry? Kasiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś teraz jest dobry aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o to chodzi..... to trzeba było tak od razu!!!!!!!!! ja u Ciebie bywam często... tylko ostatnio była mowa o jakimś piesku (o ile dobrze zrozumiałam) a że nie wiem o co chodziło...bom w niektórych tematach świeżynka - więc siedziałam cichutko czekając na tematy na które coś będę mogła napisać.... a na dzień dobry mogę napisać zawsze !!! no to dobry dobry.... noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Jejuniu juz drugi raz sie dzisiaj zakochalam Pierwszy raz byl u Maluszka w Misku , no bardzo , bardzo bardzo No i teraz jeszcze ten maly Cudny , a ja tak poza tym wszystkim to musze sie przyznac , ze mam wielka slabosc do bokserow. Temu tak wciaz Jagunie Zosiowa nalegam zeby calowac ode mnie . Nie kupilismy kieds ta boksera bo moj Stary bal sie fafli , wiec pojawil sie doberman i tak nam zostalo. Mi natomiast te fafle najbardziej Ucaluj go ode mnie w nos w fafle i w szyjke. I jeszcze w brzuszek. No teraz to czekam codziennie na nowe zdjecie . Fajnie pachnie , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Cześć. Jak tam Diego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.09.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Rrmi'sia Diego wycałowny ode mnie dwa razy i raz od Ciebie Jak go dorwę to ma przerąbane Teraz już tak nie pchnie jak pachniał ale futerko ma takie milusie A te fafle to przecież cały ich urok i ta płaska krótka morda Depesiu dokazuje czyli norma A ja też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Jaki piękny pies!!! Że tez nie widziałam wczesniej jego zdjeć. Ślicznie wyglada i jak pozuje ALe będziecie mieć z niego pociechę! Szczeniaki są takie kochane. Potem też jest fajnie, ale inaczej. Jeszcze raz to napiszę: śliczne psisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dziękuję Maylandziu Małe pieski są słodkie, to prawda, ale ja nie mogę się już doczekać aż wyrośnie mentalnie to długo jeszcze będzie szczeniakiem, tak jest u bokserów i napewno będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Pamiętacie jak pisałam, że Małżek woła na Diega vel Diguś, Dynduś albo Dyndol to ostatnio woła na niego "kurczaczku" i dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nasz pies wabi się Koko ale ma drugie imię, na które reaguje tak samo. Mąż go nazwał - Bogdan. Nie pytajcie dlaczego. Nie wiem. Mamy dwuimiennego psa Koko/Bogdan Dzisiaj wpuściłam na działkę labradora sąsiadów, szczeniaka. Tak się oba wybiegały, że mój teraz leży padnięty i nie ma siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dobry wieczor a moja kotka nazywa sie Lucek a pies mojego kolegi Jozef Bogdan tez mi sie podoba a Diego tez fajnie mialam kiedys kolege Wlocha ktory tak mial na imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts