Aga J.G 04.07.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Magi czekam na zdjęcia dachu A co do szamba ja mam właśnie taki pomysł jak piszą przedmówcy bo co zostawić tak te klapy na wirzchu na wet równo z ziemią to jakoś nie tak a tak co klomb to klomb nawet na szambie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.07.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Aga to twój boksiu?zdjęcia już wkrótce mam pewne problemya klombik, no cóż coś trzeba pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 masz rację ręce z gaciami (notabene super określonko - kupuję)może to, cię pocieszy, że nie tylko u ciebie...u mnie ostatnio wylano taras (rynny wpuszczone), betonik zastygł super. patrzę i oczom nie wierzę rura spustowa idzie prawie po skosie (krzywo jak cholera). mówię co to?! odpowiedź: dekarze tak zrobili.a ten co robił taras to, co nie widział? zamiast poprawić od razu (na piwo by dostał) to nie, lepiej zabetonować, bo fuszerka to, nie on. no i musiałam kombinować i prostować górą.wrrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Racja magi- tzreba pztrzeć na ręce, mierzyć, sprawdzać, akceptować, odbierać bądź zarządzać poprawki. Tak niestety ten świat jest zbudowany Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 A czy panowie od okien na działce nie byli wcześniej i nic nie mierzyli? Nie chcę murarza usprawiedliwiać - ale dziwne że goście od okien przyjeli zamówienie na podstawie projektu. Moi nawet nie chcieli się zgodzić na mój pomiar - oczywiście pewnie mieli ten pomiar wkalkulowany w cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Dziewczyny, dzięki za słowa otuchyBogus okna były kupowane przed rozpoczęciem jakichkolwiek robót i są to standardowe okna. Gdybym wiedziała to za łeb bym ich ściągnęła jak już stały ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Magi to nie boksiu tylko Dog Niemeicki jeszcze nie mój ale taki ma byc w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Rzeczywiście teraz widzę ale też śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 07.07.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Magi gratuluję Piękny domek i imponujące tempo . Emblemacik wyszedł super Jak to robisz?-taki porządek przed domkiem U nas wiecznie pełno gruzu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 08.07.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Magi - domek naprawdę piękny Gratuluję Widzę, że wszystko na dobrej drodze, żeby zamieszkać w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.07.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 piękne zdjęcia trzymam kciuki za resztę spraw budowlano-okiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Jak to robisz?-taki porządek przed domkiem U nas wiecznie pełno gruzu Dzięki Alis sprzątam, sprzątam i jeszcze raz sprzątam a tak naprawdę to gruz jest z drugiej strony domku nie widoczny ale mogę ci powiedzieć, że imponująca sterta i nie tylko gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Kinga, Ivo cieszę się, że nie tylko mnie się podoba dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur 08.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ładny dach. Jak zamierzasz rozwiązać sprawę ocieplenia nadproży nad bramami garażowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ładny dach. dzięki Jak zamierzasz rozwiązać sprawę ocieplenia nadproży nad bramami garażowymi? między eL-ki mam powkładany steropian i więcej ocieplać nie będę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 zmieniłaś obrazek i ledwo cię poznałam a domek fajowy taki czyściutki bialutki proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur 09.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 A nic, nic. Tak tylko obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 zmieniłaś obrazek i ledwo cię poznałam a domek fajowy taki czyściutki bialutki proszę o jeszcze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 A nic, nic. Tak tylko obserwuję. no i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Magi śliczny emblemacik trzymam kciuki za okna A piesek mial być boksiiu ale rodzinak a głównie mąż optowali za dogiem i tak już pozostanie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts