rrmi 29.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Zdjecia zalecialam w biegu obejrzec nowe , ale nie ma No co jest ? Magi ja to Ci mowie , trzeba byllo brac odrazu 2 sztuki. Z tym , ze chlopca i dziewuszke . Chyba takich samobojcow jak ja nie ma duzo , co to maja 2 chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja na swoich Synków czasami mówię "Stefan". Na obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzień dobry przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jejuniu juz drugi raz sie dzisiaj zakochalam Pierwszy raz byl u Maluszka w Misku , no bardzo , bardzo bardzo : rrmisi, lejesz mniód na moje serce :D ja za to Twoje chłopaki bardzo love i nie wiem, którego bardziej Magi - Diego jest po prostu cudny :D Wycałuj jego nocha ode mnie Jejku jaki on jest całuśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry, co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Pamiętacie jak pisałam, że Małżek woła na Diega vel Diguś, Dynduś albo Dyndol to ostatnio woła na niego "kurczaczku" i dobry wieczór u teściów jest Atos, ale teść go wola Antoś, a ja Banderas ....słucha, chociaż jakoś dziwnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Pamiętacie jak pisałam, że Małżek woła na Diega vel Diguś, Dynduś albo Dyndol to ostatnio woła na niego "kurczaczku" i dobry wieczór u teściów jest Atos, ale teść go wola Antoś, a ja Banderas ....słucha, chociaż jakoś dziwnie patrzy Bo mu futerało od gitary nie dałeś Moja psuka to Katma, ale i na Sierściucha reaguje tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry wszystkim Widzę, że przypadłość mojego Małża jest wszechobecna Na Dina wołaliśmy też Dyndol i nieraz jak przychodziła do Julki kożanka i się pytała jak piesek się wabi to ona odpowiadała Dyndol Diego stał się naszym oczkiem w głowie, wszytskich wypieszczony i wycałowany, że hoho to chyba tak jak z dziećmi, każde kolejne jest bardziej rozpieszczane Wczoraj mi się schował w tapczanie wszedł i siedział cicho ja go wołam a on nic dopiero po chwili wyleciał z gościnnego i go dzisiaj tam przyuważyłam Bardzo lubi grzybki mam nadzieję, że nic mu nie będzie Pozwalam mu chodzić samemu po ogrodzie no przecież nie może być maminsynkiem i wszędzie z mamusią no dobra zdjęcia http://lh6.ggpht.com/magibudowa/SOHoXLQcfDI/AAAAAAAABWg/KslOZUL2x1M/s400/magus%20003.jpg myśli co by tu skroić http://lh3.ggpht.com/magibudowa/SOHoYvA35OI/AAAAAAAABWo/XlLua52nNtE/s576/magus%20004.jpg tak słodko śpi http://lh3.ggpht.com/magibudowa/SOHocHvN6wI/AAAAAAAABW4/HtfCItrxWG8/s576/magus%20009.jpg i po co ja wydaję na zabawki, gryzaczki itepe http://lh3.ggpht.com/magibudowa/SOHogzTSN7I/AAAAAAAABXA/OmalnhF_BII/s400/magus%20015.jpg http://lh4.ggpht.com/magibudowa/SOHokqcAK8I/AAAAAAAABXI/zZXzwefYEkk/s576/magus%20018.jpg tutaj szykuje się, żeby się schować http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SOHor8o8e6I/AAAAAAAABXg/bOAyPqX8mBs/s400/magus%20020.jpg a tutaj się skrada jak lis http://lh6.ggpht.com/magibudowa/SOHotUTbEfI/AAAAAAAABXo/syWY1tSXJyM/s576/magus%20025.jpg na dzisiaj starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Starczy to jest uwiad. Cudny , cudny , cudny I te pomarszczone lapeczki , mniam mniam Moi tez najbardziej z zabawek lubia butelki , wiec to chyba jakas popularna zabawka jest w psim swiecie. Z kim on spi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Całuśny i mniamniuśny absolutnie! Noseczek chce mu się tylko całować. Proszę wycałować nosek od cioci DPS. I w ogóle, fajny taki, przytulasek i słodziak, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzień dobry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ja tez mówię dzień dobry.... ale tak naprawdę ani to dzień - bo szaro i buro.... ani dobry - bom chora............ nałykałam się różnistych medykamentów i czekam na cud, że jednak wstanę dziś z łóżka na nogi.... a jak mnie głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień Dobry Wpadłem zobaczyć psiaka jest booooooski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Magi, maluch cudo Nitu - zdrófka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Rrmi`sia ja to jestem samolub i mam już jedno wielkie zwierzę w łóżku dlatego Diego może spać wszędzie tylko nie ze mną wiem, wiem perfidna jestem ale lubię się wysypiać i owinąć kołderką jak mumia Depesiu od Cioci wycałowany Gosiu bardzo mi przyjemnie, że do mnie zaglądasz Ostatnio widziałam tą Waszą "ruinkę" ale to nie ruinka Nitka ... jesień idzie Zdrówka życzę Romku boski to jest harion a dieguś jest słodziuch Maluszku to cudo to kużwa mnie dzisiaj wykończyło lataliśmy z piłką a teraz słodko śpi bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Słodziuch straszny , chętnie bym go podrapała za uszkiem. Pragnę donieść że bezczelnie zerżnę sobie wzór bramy . Mówię teraz , żeby potem pretensji nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Słodziuch straszny , chętnie bym go podrapała za uszkiem. Pragnę donieść że bezczelnie zerżnę sobie wzór bramy . Mówię teraz , żeby potem pretensji nie było Verunia rżnij kochana, nie wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Verunia rżnij kochana, nie wstydź się baby........... jakbym nie wiedziała, że to o bramę chodzi to nie wiem czy byłybyśmy koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 obejrzalam zdjeciaDyndol jest przezajebisty!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasia o czym Ty myślisz Anja no jaki Dyndol, jaki Dyndol dzień dobry Jakie dzisiaj piękne słońce pobiegaliśmy, pospacerowaliśmy, pojedliśmy grzybków tzn diego on to grzybka na kilometr wyczuje taki z niego grzybiarz no nic tylko z nim do lasu jechać a ogólnie to nuda over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts