rrmi 02.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a zdjecia to gdzie ? U mnie tez slonce poki co ale wieje jak kieleckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a zdjecia to gdzie ? U mnie tez slonce poki co ale wieje jak kieleckim czekam na Twoje tzn u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a zdjecia to gdzie ? U mnie tez slonce poki co ale wieje jak kieleckim czekam na Twoje tzn u Ciebie Rrmi - a gdzie jest to "u Ciebie"? bo ja nie widzę dzienniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasia o czym Ty myślisz Anja no jaki Dyndol, jaki Dyndol dzień dobry Jakie dzisiaj piękne słońce pobiegaliśmy, pospacerowaliśmy, pojedliśmy grzybków tzn diego on to grzybka na kilometr wyczuje taki z niego grzybiarz no nic tylko z nim do lasu jechać a ogólnie to nuda over no eeee ten tego..... Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Duduś nasz kochany! Mordeczkę... o, przepraszam, śnupkę ma całuśną taką, no... Miziak i cudniak. I love Duduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a zdjecia to gdzie ? U mnie tez slonce poki co ale wieje jak kieleckim czekam na Twoje tzn u Ciebie Rrmi - a gdzie jest to "u Ciebie"? bo ja nie widzę dzienniczka. nie ma pewnie jej redakcja wykasowała bo zszedł na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasia o czym Ty myślisz Anja no jaki Dyndol, jaki Dyndol dzień dobry Jakie dzisiaj piękne słońce pobiegaliśmy, pospacerowaliśmy, pojedliśmy grzybków tzn diego on to grzybka na kilometr wyczuje taki z niego grzybiarz no nic tylko z nim do lasu jechać a ogólnie to nuda over no eeee ten tego..... Diego nooo good girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Duduś nasz kochany! Mordeczkę... o, przepraszam, śnupkę ma całuśną taką, no... Miziak i cudniak. I love Duduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wieczorne dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 magi - nowe fotki by się już przydały Te ostatnie są już lekko przestarzałe witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzień dobry! Jak miewa się Duduś, przepraszam, Diego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 magi - nowe fotki by się już przydały Te ostatnie są już lekko przestarzałe witam serdecznie Podtrzymuje Nitubaga Taka prawda , u nie na psy zeszlo , nie ma nic o budowie .Niebawem mnie calkiem wyrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jakaś ostatnio wieczoami niekumata chodzę Magi drugi dom w planach czy czegoś nie zrozumialam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dobry Maguniu i wszystkim obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 magi - nowe fotki by się już przydały Te ostatnie są już lekko przestarzałe witam serdecznie Podtrzymuje Nitubaga Taka prawda , u nie na psy zeszlo , nie ma nic o budowie .Niebawem mnie calkiem wyrzuca EEEEEE nie jest tak źle....takich Olimpów nie wyrzuca się tylko dlatego, że są niesubordynowani... tak myślę...wywiniesz się.... A ja chciałam się pochwalić, że wczorajszej nocy udało mi się zostać Liderem - tak, tak - ja wiem, że dla takich Olimpów to zamierzchła przeszłość, ale poczytuję sobie to za sukces... chociaz taki - bo kotłowni dalej nie mam... dzień dobry mówię wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 helołwlasnie pokazalam Dyndusia zdjecia Dejwowi, powiedzial ze ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzień dobry Przyszłam się z Dyndolem pobawić Zwierzak przecudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzień dobry Serca nie macie, żeby zestresowaną kobietę jeszcze wkurzać Strzelamy focha i tylko jedno zdjęcie http://lh6.ggpht.com/magibudowa/SOcffa5B8OI/AAAAAAAABYg/0ug5XmeKMHI/s576/magus%20037.jpg AniaWM w planach to cały czas jest i na razie tak zostaje Gosia dobry dobry, dobry Kasia gratulki za lidera tak Ci powiem, że ja to w ogóle nie zwracam uwagi na liczby i tytuły mogę być i żółtodziób mi się przypomniało mój Małżek się zapisał na jakieś forum i właśnie został na początku żółtodziobem i kiedyś siedzimy, oglądamy TV i on grzebie w laptopie i nagle mówi, ni z gruchy ni z pietruchy, z pretensją w głosie "kurcze no ile ja tych postów muszę napisać, żeby nie być żółtodziobem" Anju bardzo się cieszę, że Dejwowi się podoba Morda Olga dziękować, dziękować po mamusi miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Magula!!! no cuuuuudooowny foszek wieczornie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ło matko, jaki słodziak!!! A jaka mina!!! No nic, tylko przytulać i całować!!! Magi, musisz go bardzo kochać. Sołtys mówi, że ekstra jest. A dlaczego Ty jesteś zestresowana kobieta? Chyba coś nas pod włos bierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts