magi 15.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry Iwonka no ja u Ciebie też Ja na psa nikogo nie namawiam do tego trzeba dojrzeć tak jak do dziecka ale ja to chyba nigdy do dziecka nie dojrzałam Kiedyś mi Julka powiedziała, że ja to nie jestem taką "zwykłą mamą" cokolwiek to znaczyło wzięłam to na plus Czasami też są wpadki Pies to odpowiedzialność i zawsze problem jak się chce wyjechać ze znajomymi a jak do tego spontan to trzeba się nagimnastykować Dzisiaj Dieguś powtarzam Dieguś kończy 3 miesiące Kurcze taka była mała kluseczka a teraz nie mieści się na moich kolanach i jak ma głowę to dupa leci albo na odwrót No i muszę się pochwalić od dwóch nocy nie nabrudził tfu, tfu A teraz zobaczcie gdzie wlazł jak Małżek grzebał przy aucie Mój prezesik http://lh6.ggpht.com/magibudowa/SPYjYCpPQYI/AAAAAAAABi8/yPvE5lPHrGA/s576/Diego%20157.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Żeby nie było, że wklejam tylko syneczka to pokażę Wam moją paróweczkę http://photos82.nasza-klasa.pl/dev124/0/459/502/0459502520.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ale masz Gwiazde w domu ja bym chciala nawet zwykla mama byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No córcia to wykapana mama A synuś chyba..................wykapany tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Anja gwiazda to ona jest jedyna w swoim rodzaju pyskate to takie Ania właśnie Julka to wykapany tatuś się śmieję, że nie musi robić badań bo by się jej nie wyparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No coś Ty Magi Toz to cała Ty.....................przynajmniej ze zdjęć......................choć tatusia to nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzyndzel jest super kierowca . Mloda bardzo fajna .Mozemy sie dogadywac , jesli jeszcze nie masz ziecia na oku . Napisz co masz w posagu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 magi - to chyba super jak Ci córka powiedziała że nei jesteś taką zwykłą mamą śliczna dziewczyna rośnie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 magi - fajne masz dzieciaczki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 BB wkleiłabym Małża ale mi nie pozwala Rrmi'sia najpierw to Ty mi powiedz co Ty mi możesz zaoferować to rozpatrzymy tanio jej nie oddam toż to jedyne me dziecię Iwonka pewnie, że super cokolwiek to znaczyło Maluszku dziękować, dziękować dzień dobry i miłego weekendu muszę się wziąć za sprzątanie chałupy porządek trzeba robić a nieporządek się sam robi nie może być na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Magi Moj tez jedyny , wiec caly majatek dla Niego Jakos sie podliczymy Chyba by mnie zabil , zeby wiedzia jakie ja glupoty tu wypisuje Zdjecia Dzyndzla prosze mi tu zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Jejku, jak ten Twoj inteligencik szybko rosnie. Fotki bendom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Julka będzie piekną kobietą, ja się nie dziwię, że już Ją chcą brać. Dudusia zdjęć dalej nie ma? Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Rrmi`sia no jak mówisz, że krzywdy nie będzie to ja Ci wierzę Małgoś rośnie jak na drożdżach znów 2 kg doprzodu ja to się cieszę i chciałabym, żeby już duży był przynajmniej będzie za co złapać poza tym jak będzie duży to nikt do niego nie podejdzie Depesiu jniech ją biorą będę miała problem z głowy Jak to Julka przeczyta to mnie zabije Dzy-duś Bawiy się gumką do majtek chciałam zrobić zdjęcie jak się marszczy ale nie wyjszło http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SPrkSEe6c5I/AAAAAAAABjc/PK9x64s1eoY/s576/Diego%20196.jpg http://lh3.ggpht.com/magibudowa/SPrkUqiiCcI/AAAAAAAABjk/S5TdrA4qhA4/s576/Diego%20197.jpg http://lh6.ggpht.com/magibudowa/SPrkW2903lI/AAAAAAAABjs/4nEGsFJD0ko/s576/Diego%20198.jpg i zagapior czyli szukam zadymy http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SPrkX_8rdxI/AAAAAAAABj0/9wp0cCll-tU/s576/Diego%20201.jpg dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witanko z rana, dla zadymiarza uścisk łapy Córcia śliczna, prawie jak moja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Normalnie te oczy takie niewinne I te usta takie slodkie . Ladnie Ci przybiera na wadze , ale uwazaj , zeby nie zlapal za duzo wagi , choc jemu raczej nie grozi , pewnie w miejscu nie siedzi , no chyba ze z guma od majtek . A jak ze smyczka radzicie sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Śliczności nasze! Jak on ślicznie się tą gumką bawi, niuniuś malutki! Magi, kiedy na wyspę się z rodzinką wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Przyznaj sie, ze mu mleczaki wyrywasz ta guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 19.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Przyznaj sie, ze mu mleczaki wyrywasz ta guma. Tą gumą to mnie bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Brazunia nasze to chyba jakieś w jednym wieku Rrmi ze smyczką to se radzimy w domu tragedia ale na spacerze jest dobrze czasami zrobi osła i gryzie ale wtedy odwracam jego uwagę. Ja to przewrażliwiona jestem na pktcie jedzenia i jak siedzi i patrzy w michę jak w obraz a nie jest czas to daję ale ogólnie to bardzo, bardzo uważam Depesiu tak na wiosnę bym chciała odezwę się Małgoś a pies to też ma mleczaki niemożliwe dobrze, że nie napisałaś gumkę Misiek nie gadaj głupot na CB forum sio, sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts